reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Můj Nikifor

Mój Nikifor

Země:
Rok:
2004
Délka:
97 minut
Premiéra v ČR:
20.10.2005
„Vítězný film letošního karlovarského filmového festivalu!!!“

Celkové hodnocení filmu Můj Nikifor

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60.8% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.5.2015
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.2.2013
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.9.2007
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.2.2008
K3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.12.2007
Klapka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.12.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.9.2009
Myshitchka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.11.2006
dals
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.11.2011
JanaOss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.1.2009
Jarda1744
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.6.2013
kejtl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.1.2010
leopard60
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19737minih19737Strach nad městem (1975) 
Peur Sur La Ville n
minih93865minih93865Nikdy nelži (2011) [TV film] 
And Baby Will Fall n
minih73649minih73649Nevěstinec (2011) 
L'Apollonide - souvenirs de la maison close n
minih92340minih92340Královský víkend (2012) 
Hyde Park on Hudson n
minih42794minih42794Rozvrat (1999) 
La Débandade n
minih33445minih33445Drsné jaro (2001) 
Aoi Haru n
minih38673minih38673Plavat proti proudu (2003) 
Swimming Upstream n
minih19539minih19539Srdce je osamělý lovec (1968) 
The Heart Is a Lonely Hunter n
minih24723minih24723Šestapadesát neomluvených hodin (1977) 
n
minih71616minih71616Surfařka (2011) 
Soul Surfer n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60.8 %
7   - green-tea
6   - mat.ilda
5   - Snura
7   - dandysek
6   - K3
9   - Klapka
6   - rosta12
9   - Myshitchka
5   - dals
4   - JanaOss
4   - Jarda1744
3   - kejtl
8   - leopard60

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

40 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběhy předmětů

12:50 - 13:20

20 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

15 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:20 - 13:20

50 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141396
Osobností: 605755
Fotografií: 526164
Plakátů: 253733
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Místo na výsluní (1951)

Místo na výsluní
Výborné. V podstatě se   jedná o herecký koncert 3   hvězd a ostatní jim jen   nahrávají, dělají křoví,   popřípadně přizvukují.   Hlavní více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 9 / 10

Hluboký spánek (1946)

Hluboký spánek
Tak bohužel.. k tomuto filmu   nemám co dodat... z mého   pohledu byl naprosto   přehlcený postavami a zcela   jasně jsem ho prostě   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.211/0.186