Zari
ohodnotit

Michael Jackson This Is It

Michael Jackson's This Is It

Žánr:
Rok:
2009
Délka:
111 minut
Premiéra v ČR:
29.10.2009

Komentáře k filmu Michael Jackson This Is It

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 13
veverka-zrzka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.11.2009
Tak musím uznat, že film byl   opravdu výborný. Michael   vůbec nevypadal na to, že   má co nevidět umřít. Ba   naopak. Rozdával okolo sebe   tolik radosti a štěstí,   jako by plánoval ještě   spoustu věcí.

Mrzí mě, že se ta jeho   konzertní šňůra nakonec   nekonala. Byl by to opravdu   trhák. Procítěné   vystoupení. Bohužel musím   uznat, že má naprostou   pravdu s tím, co zpívá v   songu "Earth song".   Dal nám tím najevo, že   není něco v pořádku a   odešel na věčnost. Budiž   mu země lehká.
T2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2018
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $72,091,016║Tržby   Celosvetovo $261,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,563,340 //počet   predaných kusov 540,717║   Tržby za predaj DVD v USA   $45,196,200 //počet   predaných kusov 2,821,643 ║   Senzácia!_Fantázia!_Veľkole   pé! a to ide o nie moc   kvalitne natočený   dokumentárny film(hlavne čo   sa vizuálnej stránky týka,   ide o natáčanie ručnou   kamerou), ktorý by sa fakt   hodil skôr ako bonus   "film o filme" ALE   vidieť to zanietenie na   pódiu, tie choreografické   prvky MJ, spev, v kine to malo   neskutočnú kulisu. To čo   sledujeme dáva taký silný   náboj sajúci z MJ, že v   podstate za tú minutáž   tohto pozliepaného dokumentu   som akoby dostal k mojej   spokojnosti dvojnásobnú   dávku minút. Nikdy som nebol   nijak moc fanúšik MJ ani   populárnej hudby ale toto čo   ponúka dokument ma dostalo,   pohltilo. Michael Jackson bol   neskutočný génius v tom čo   robil a dá sa povedať že na   vždy neprekonateľný. /videl   v kine: 100%/
rankinfitch
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.10.2009
Michael Jackson byl, je a   navždy už zcela určitě   zůstane naprostým   fenoménem. Jeho hudba   zasáhla opravdu miliardy, jak   se říká v ukázce k This Is   It, a to zcela oprávněně. V   jeho muzice je všechno. Je to   rock, je to pop, je to   klasika. Michael Jackson je   prostě pojem. A jako člověk   a tvůrčí osobnost byl   naprostý génius. Všichni   jsme byli vždycky zvyklí na   bezchybná vystoupení Krále   popu, This Is It nám všem   ukazuje, jak složité je   vytvořit takovouhle show,   kterou nám Michael chtěl   předvést. A že by to byla   FAMÓZNÍ SHOW. Mám za sebou   celou řadu koncertů od celé   řady skupin, ale to, co   připravoval Michael Jackson   do Londýna, to opravdu   ještě nikdo nikdy nezažil,   to bylo něco megalomanského   a precizního. Jackson byl   vrchol spousty věcí a   zvukové zkoušky, ze kterých   je film sestříhán, to jen   dokazují. Ale Kenny Ortega   posunul fenomén "Michael   Jackson" snad ještě o   ten malilinkatý stupínek,   který tam chyběl, výš - na   absolutní vrchol. Ukázal   nám Michaela po všech   stránkách, jako člověka,   který si jde tvrdě za svým   a který rozhodně ví, co   chce. Film MICHAEL JACKSON's   THIS IS IT je dle mého v   kategorii "dokument"   hodný Oscara. R.I.P. Michael,   you will always be the best!
Vig
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.8.2010
Dobře udělaný dokument a   pohled do zákulisí   plánované megashow. Všechno   je to sice pravda, ale hlavně   nám ukazuje jednu z mnoha   tváří - tuto rozhodně   pravdivou - Michaela Jacksona.   Vášniví sběrači klepů a   pomluv tohle nikdy neuvidí a   nidky nepřiznají, že MJ je   normální člověk, který   doplatil na svůj obrovský   talent.
Velmi mne   zaujalo, jak byl stále   fyzicky zdatný, hlas plný   ebergie a pohyby stejně   přesně načasované a   prováděné, jako   "zamlada".
Co   se týče filmu, jako   takového - je to vlastně   úplně jedno.... RIP Michael
ELEONORA
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.10.2009
TAK JO,
začnu tedy komentovat já. I   když mne to velice udivuje,   že zde již někdo   nekritizuje, nehledá za   tímto, pro mne úžasným   dokumentem, jen možnost   vydělat na smrti Michaela   Jacksona. Pro mne je tento   film jedním obřím   videoklipem, oči jsem od   plátna nemohla odtrhnout a po   dlouhé době jsem seděla v   kině do posledního řádku.   Je to pocta úžasně   pracovitému umělci v tom   pravém slova smyslu. Žasla   jsem nad jeho fyzickou   kondicí. Když se zamyslím,   kolik lidí přišlo o práci,   tanečníků, hudebníků,   maskérů, choreografů,   osvětlovačů,švadlen,   návrhářů, atd. atd., jak   musel být celý tento obří   tým šokován jeho smrtí.   Někteří fanouškové prý   již ukončili své životy,   neunesli smrt svého idolu.   Ať již byl tento film   vytvořen hlavně z   komerčních důvodů, jsem   šťastná, že vznikl. Mně   osobně tekly slzy při   záběrech z pralesa, kde si   holčička hraje s motýlky. A   také mne mrazilo, protože to   je skutečnost. Všem, kdož   jste Michaela Jacksona měli   rádi, film vřele   doporučuji.
sismik
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.11.2009
Všem se předem omlouvám,   ale mě se to nelíbilo...film   sem ani nedokoukala, což se   nestává často. Asi to bude   tím, že nejsem fanoušek   Michaela a jeho muziku taky   moc neposlouchám. Věřím,   že fanouškům se to líbilo,   ale mě to přišlo jako   nějaký nudný dokument o tom   jak se připravuje koncert a   jak všichni skákali jak   Michael pískal. Ještě   jednou pardón, ale to je můj   názor.
flawi
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.5.2011
This Is It je záležitost,   kterou v plném rozsahu ocení   jen fanoušci Michaela   Jacksona... Osobně se mezi   ně řadím, tudíž mi This   Is It dal nejen slušný   filmový zážitek, zejména   pak hudební, který se ale   bohužel celou dobu nesl v   tónu neskutečné lístosti,   že se Michael svého turné   už nedočkal. A kdo film   viděl, musí uznat, že by to   byla neuvěřitelně   bombastická show! A Michael   by byl jako vždycky -   božský
luca-luciano
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.12.2009
Tak na toto jsem byl   upřímně   "natěšený" a   musím říci že mě to   nezklamalo. Nevím sice jestli   se to dá považovat za film   ba dokonce za dokument, ale za   shlédnutí to stojí.   Michaela jsem nějak zvlášť   neposlouchám, ale toto mě   chytlo za srdce, když jsem se   na něj dívám nemohl jsme se   ubránit obdivu. Tato věc je   výborně provedená a ukazuje   tu druhou stránku   geniálního zpěváka všech   dob. Zajisté doporučuji   všem ať u jeho fanouškům   nebo těm druhým.
Prema19
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.12.2011
Král
Vím, že v jiné situaci by   tento dokument byl možná   použit jako bonus na dvd se   záznamem. Ale i přes to   musím hodnotit MAXIMÁLNÍM   hodnocením. Především z   důvodu, že jsem Michaela a   jeho vystupování prostě   zbožňoval. Je naprosto   famózní, jak jeden člověk   dokáže tolik!! Uznávám, je   to trochu naivní co se na   dokumentu povídá, ale ta   hudba tanec, to je prostě   něco, co nikdy nikdo   nepřekoná. A dívat se na   to, jak vše vlastně vzniká,   kolik lidí a práce na tom   maká, je něco famózního!!!   Jsem si naprosto jistý, že   tento snímek zůstane dlouho   v srdcích lidí, co   považovali Michaela za   krále!!
Ps: dalších   10* dávám tanečníkům,   protože to je prostě paráda   to sledovat!! Děkuji za tento   dokument!!!!!
RoboDevil
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.3.2010
Když už se nedostalo na   koncert This Is It(byl by to   asi nejlepší koncert v   dějinách ale to už se   bohužel nedozvíme)tak   alespon film This Is It!!!
Film se opravdu povedl a   není to uplakaný dokument   plný slz.
Nelze nic   jiného než doporučit!!!
Michael bude žít   věčně!!!!!!!!!!!!!!!!
pusinkadenniska
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.11.2009
doporučuji
Nebyla jsem nějaká velká   fanynka, na film se mi ani   jít nechtělo, ale musím   říct, že opravdu bomba. Kdo   má taky rád tancování, tak   opravdu hodně tance se ve   filmu objevuje. Moc hezky   udělaný film. Člověk   pozná jaký Michael byl
kmasek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.11.2009
Váhal jsem, zda na film This   Is It vůbec jít, vždyť co   nového bych se ještě o M.J.   mohl dozvědět, v ´96 jsem   Michaela zažil na vlastní   kůži v Praze na Letné.   Jenže, u tohoto dokumentu si   člověk teprve do mrtě   uvědomí, jak precizní a   absolutní muzikant to byl,   perfekcionista nesmírně   kreativní a náročný k   sobě a ostatním. A na druhé   straně člověk   neuvěřitelně slušný,   pokorný, vděčný. A stejně   tak se k němu chovali   všichni ze staffu, kterej   připravoval turné. Bylo   nádherný, jak všichni   hltali jeho zkušenosti a um,   a nutno říct, že žádnej z   úžasných tanečníků   nedotáhl pohyby a gesta do   takové dokonalosti, jako sám   M.J.
Bohužel, na   turné už nedošlo, v   hudebním světě se uzavřela   naprosto výjimečná   kapitola, která už nikdy   nebude mít obdoby :-(
lubos969
Hodnocení:
Přidáno: 31.8.2014
lubos969
Tak takové filmy by neměli   pouštět do TV   programu,velice malá zajmova   skupina, která takovou   prostoduchou zábavu může   sledovat.   Neshlédnutelné,sledovat toto   dílo chce mít velice silný   žaludek a to jsem viděl cca   15 min.a stačilo na celý   život.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih46778minih46778Smrt on-line (2008) 
Untraceable n
minih25123minih25123Armageddon (1998) 
Armageddon n
minih103651minih103651Konzultant (2013) 
The Counselor n
minih50353minih50353Věda je zábava (2005) [TV seriál] 
Backyard Science n
minih8238minih8238Highlander II - Síla kouzla (1991) 
Highlander II - The Quickening n
minih108912minih108912Očista (2013) 
The Purge n
minih17758minih17758Red Force 5 (1990) 
Huang jia shi jie zhi: Zhong jian ren n
minih19902minih19902Superman II (1980) 
Superman II n
minih13638minih13638Návrat do Modré laguny (1991) 
Return to the Blue Lagoon n
minih139449minih13944913 hodin: Tajní vojáci z Benghází (2016) 
13 Hours: Secret Soldiers of Benghazi n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Pronásledovatelé

Pronásledovatelé

Naposled navštívené:
Pronásledovatelé

Pronásledovatelé