Duben

Komentáře uživatele lubos969

lubos969

lubos969 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 19
Babovřesky
 
Přidáno: 27.9.2014
Megalomanské reklamě jsem   odolal ostatně jako v mém   případě vždy a do kina   nešel.Dobře udělal. Když   p.Troška natočil trilogii   Slunce,seno... už se   vyčerpal.Vše ostatní už   nemusel točit,až na pohádky   a to jenom některé.
Cartouche
 
Přidáno: 20.9.2014
Klasika
Stará filmová klasika se   prostě nezapře.Takhle dnes   už nikdo fim   nenatočí.Částečně   škoda, dnešní herci   prostě hrají jinak.
Cesty domů
 
Přidáno: 26.1.2015
Kdo tohle plati?????
Má tohle vůbec cenu   komentovazt ? Blbosti přece   nelze komentovat, to lze   jedině u něčeho soudního a   solidního.Jedna z řady   dalších hovadin.Pana   režiséra, scenaristu   atd.bych nechal zaplatit   veškeré náklady na tento   pořád. To se jim vesele   rozkrádá, když to mohou   dělat absolutně beztrestně.   Ještě ktomu se obhajujou   uměleckým   ztvárněním,kterému   ostatní podle jejich soudu   nerozumí.
Proboha, zač .
Chtěl bych vědět zač nás   autoři této (nenašel jsem   vhodný výraz).. trestají!!!   Asi zato když vlastníme   tel.přijímač.Český   slovník neobsahuje vhodný   termín,jak toto přesně   pojmenovat.
Dodatek -   herce ze ser.již nebudu   sledovat ani kdyby natočil co   chtěl !!!
Dost (Enough)
 
Přidáno: 26.1.2015
Co tady komentovat, když   není co.Opět jedna slatanina   kterou lze shlédnout pouze   na TV NOVA.Ostatně tak   prostoduché filmy dnes   vlastně norma,kdo tohle   vlastně doopravdy sleduje?
Jménem krále
 
Přidáno: 10.12.2014
lubos969
Tak jsem mylně čekal po   dlouhé době film z České   dilny.No a po 20min. raději   už ne.Další filmové pseudo   dílo našich "autorů   " co více dodat.
Jak jednička tak i toto   pokračování nejde   sledovat,absolutní   slátanina, prostě   nekoukatelné.Už při prvním   díle jsem raději odešel   pryč.
Hodnocení :   mínus 10
Kriminálka Anděl
 
Přidáno: 21.9.2014
Nejhorší hloupost.
Tak jsem se odhodlal a   kouknul, jenom pár minut a   stačilo na celý život.   Absolutní..... nejde popsat   co, vzhledem ktomu, ze   nesleduji žádný seriál,   tak todle ale fakt nejde   sledovat ani se sebevětším   zapřením!!
Michael Jackson This Is It (Michael Jackson's This Is It)
 
Přidáno: 31.8.2014
lubos969
Tak takové filmy by neměli   pouštět do TV   programu,velice malá zajmova   skupina, která takovou   prostoduchou zábavu může   sledovat.   Neshlédnutelné,sledovat toto   dílo chce mít velice silný   žaludek a to jsem viděl cca   15 min.a stačilo na celý   život.
No teda!!!!!!!
Sledoval jsem tento   seriál.jen 5 min.a tak mě   hrozně rozbolela hlava,   musel jsem okamžitě vypnout   tv.Už nikdy vice co budu živ   TAK PŘÍSAHÁM! Doufám, že   TV upustí od natáčení   dalších podobně tvořených   děl,vždyť je toto pro lidi   bez IQ.Hodcení celkové je :   -0
Policie Modrava
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.3.2015
Proč, proč!!!
Řada dalších blbosti z   produkce TV NOVA. !Opět   seriál ,proboha zač a čím   jsem si tyto blbosti   zasloužili? Sledovat jediné   s kbelíkem prášků na   bolení hlavy. TV Nova byla   dobrá když ji řídil   p.Železný a ne ti pseudo   umělci kteří jsou tam   teď.Seriál je další   pitomost a těch snad už bylo   dost.!!!!!! Kdo tohle točil   a kdo hrál, nechal bych je   zaplatit veškeré náklady   jak za natočení tak za   odvysílání.!!!!
Román pro muže
 
Přidáno: 18.1.2015
Kvůli tomuto.
Vydržel jsem tuto slataninu   sledovat asi 15 minut a   stačilo navždy. Tak takové   ubohé filmy když někdo   točí tak by měl zaplatit   všechno z vlastní kapsy. A   nezachrani to ani p.Donutil, o   ostatních ani nemluvě. Kam   to naše kinematografie   dopracovala to je teda dílo.
Tři mušketýři
 
Přidáno: 18.9.2014
co natom je?
Trapas jak ostatně všechny   české podobné pokusy.Ani   slovně nelze hodnoti. Osobní   hodnocení ato jsem moc hodný   : -10
Vinaři
 
Přidáno: 21.9.2014
Zač naši filmaři trestají   tel.diváky???
Tohle   někdo zase pěkně   zpackal.
Další důvod   proč.nesledovat seriál z   české dílny.
Volání divočiny (Born Free)
 
Přidáno: 25.11.2014
Čechy
Film natočen podle   skutečnosti prožité českou   rodačkou z Opavy.Jeden z   utajovaných faktů   kom.zřízením dělá tento   snimek ještě   přitažlivější.A jejich   násilná smrt naplňuje   pravdivost osudu.(obou   manželů, první byla   pobodana pani která   propustila služebníka a pak   manžela střelil pytlák )
Kdo trestá tento národ.?
Proboha,další Česká   pitomost v TV.Kdo má toto na   svědomí,proč tomhle   neplatí z vlastní kapsy?
Ač nemám rád omezování   tak vtomto případě jsem pro   absolutní zákaz vysílání.
Zlí hoši (Bad Boys)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.1.2015
Jeden z malá filmů který   stojí za koukani.Zajímavé   charakter filmového podání,   škoda nebezel nikdy v TV.Měl   jsem možnost vidět tento   film pouze na VHS krátce po   natočení.Prostě TV kupuji a   vysílají hovadiny ale   kvalitou dané filmy jednou za   20 let.
Ženy v pokušení
 
Přidáno: 25.1.2015
Jak urazit České komedie
Proč někdo trestá českou   komedií. Jediné plus   p.Eliška Balzerova.Čím   větší reklamní kampaň   tím horší výsledky!   Sledovat jsem vydrzel cca   20min pak rychle pryč. Jsem   šťastný, že jsem za toto   nedal ani korunu, TV mohu   okamžitě přepnout, moje   záchrana zdraví. Nechci u   "komedie "umřít na   infarkt ,jedině tak smichy,   tady to rozhodně nehrozí.
Nemohu si pomoc ale p.Menzel   je proste jednička. Jinak   neznám lepšího českého   režiséra!!!Škoda,že   netočí více filmů, jeho   zpracování je jedinečné a   ostatní mu nesahají ani   pokotníky.

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:10

16 minut již uběhlo
84 minut zbývá do konce

ČT2 - Hartheim: Nacistický zámek hrů...

12:05 - 13:05

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:25 - 13:40

21 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Prima - Closer (2005) [TV seriál]

12:30 - 13:25

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376381
Obsahů a biografií: 178212
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10