reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kým kohút nezaspieva [TV film]

Žánr:
Rok:
1972
Délka:
94 minut
„Na námet I.Bukovčana z obdobia tesne po potlačení SNP.“

Celkové hodnocení filmu Kým kohút nezaspieva

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.4.2010
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.2.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.1.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.6.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.7.2009
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.3.2008
Roober
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.12.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19451minih19451Bez řečí (1994) 
Speechless n
minih53019minih53019Mamka & taťka (2008) 
Mum & Dad n
minih42970minih42970Harry Potter a Fénixův řád (2007) 
Harry Potter and the Order of the Phoenix n
minih51486minih51486Strašení čmeláků (1977) 
Strašení čmeláků n
minih25547minih25547Linie násilí (1997) 
The End of Violence n
minih45816minih45816Studený bufet (1979) 
Buffet Froid n
minih8054minih8054Hamlet (1990) 
Hamlet n
minih54727minih54727Saw 6 (2009) 
Saw VI n
minih19762minih19762Strašná žena (1965) 
n
minih46682minih46682Po stopách hvězd: Dagmar Havlová (2008) [TV film] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.6 %
7   - jarda53
7   - Nasudr
7   - satyr
8   - rosta12
8   - tvo
8   - Tominko
10 - Roober
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141614
Osobností: 606609
Fotografií: 526613
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

O pasáčkovi a labutích princezná...

O pasáčkovi a labutích princeznách
Skromná pohádka jak   množstvím herců tak efekty   i kostýmy,ale na délku té   pohádky se na to nechalo   podívat.

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Prometheus (2012)

Prometheus alias zbytečný

Prometheus
Pokud patří některý   snímek do škatulky   "zbytečný" pak je to   Prometheus.Tedy pokud se   náhodou Ridley Scott   nevtělil do role   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Jeden z lepších dílů z   Kojaků z 90.let,krimi   zápletka povedená a docela   napínavá řešení dvou   případů a navíc jsou v tom   zkorumpovaní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.727/0.707