reklama
 
ohodnotit

Kým kohút nezaspieva [TV film]

Žánr:
Rok:
1972
Délka:
94 minut
„Na námet I.Bukovčana z obdobia tesne po potlačení SNP.“

Celkové hodnocení filmu Kým kohút nezaspieva

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.4.2010
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.2.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.1.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.6.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.7.2009
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.3.2008
Roober
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.12.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24068minih24068Zpětná reakce (1996) 
The Trigger effect n
minih3309minih3309Ať žije republika (1965) 
Ať žije republika n
minih55919minih55919Stalo se v Turíně (1963) 
I compagni n
minih14600minih14600Občan Brych (1958) 
n
minih54567minih54567Běla a malý čaroděj (1996) [TV seriál] 
n
minih6479minih6479Dlouhý spánek (1978) 
The Big Sleep n
minih24255minih24255Železná maska (1962) 
Le masque de fer n
minih3526minih3526Bambi (1942) 
n
minih7424minih7424Eva Braunová - Hitlerova milenka (1996) 
Eva Braun: Her Life with Adolf Hitler n
minih4230minih4230Blázni v kempu (1988) 
State Park n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.6 %
7   - jarda53
7   - Nasudr
7   - satyr
8   - rosta12
8   - tvo
8   - Tominko
10 - Roober

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

3 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Concorde v...

16:35 - 17:20

43 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

18 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - A je to naše!

16:40 - 17:35

38 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144358
Osobností: 615232
Fotografií: 539398
Plakátů: 258144
Obsahů a biografií: 132187

Poslední komentáře

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Podle mě dost slabý film.   Slabé herecké výkony Krause   a Polívky. Ostatní v pohodě   a jasně nejlepší byli   Novotný se Stivínovou. Bylo   více >

Autor: Bape | Hodnocení: 4 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Alien: Covenant

Vetřelec: Covenant
Film je nic moc,začatek   hrozny,to si mohly odpustit,   ja bych ho vystřihnul,tak   pořad jak tam hrají na tu   trubku,to tam nemusely vubec   více >

Autor: martin1410 | Hodnocení: 1 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Moc jsem si od tohoto filmu   neslibovala a tak možná   proto jsem byla docela   příjemně překvapená.   Dostalo se mi poměrně hodně   nových více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Při svých toulkách Prahou,   kde jsem přes 5,5 roku   pracoval, jsem od stadionu   Sparty zabloudil až k místu,   kde desítky filmařů kmitali   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.328/0.295