reklama
 
ohodnotit

Kanály

Kanal

Další název:
Canal
Žánr:
Země:
Rok:
1957
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Kanály

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.5% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.7.2009
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.8.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.5.2011
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.1.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.5.2009
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.12.2010
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.3.2008
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.8.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.5.2010
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.9.2009
Aleister
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.9.2017
von-kay
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
duxla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.4.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7870minih7870Geronimo (1993) 
Geronimo: An American Legend n
minih132560minih13256050 odstínů vášně (2015) 
Bound n
minih44670minih44670Útěk do divočiny (2007) 
Into the Wild n
minih73468minih73468Drahý strýčku Hitlere (2010) 
Lieber Onkel Hitler - Briefe an den Führer n
minih41772minih41772Jedna krev (2005) 
Trouble n
minih10079minih10079Kde odpočívají spící psi (1991) 
Where Sleeping Dogs Lie n
minih13947minih13947Nell (1994) 
Nell n
minih7822minih7822Galantní dámy (1990) 
Dammes Galantes n
minih37243minih37243Staré báje vikingů (2003) 
Stara baśń: Kiedy słońce było bogiem n
minih94064minih94064Charlieho malá tajemství (2012) 
The Perks of Being a Wallflower n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.5 % (13)
8   - curil
8   - cicis
9   - Erkul
8   - Justik66
6   - pataamat
4   - Andrejevna
7   - lejtenant
7   - Dex
7   - rosta12
7   - ceskytulak
9   - Aleister
7   - von-kay
6   - duxla
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273896
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zůstaň se mnou (2014) [2k digita...

Zůstaň se mnou
Film mě zaujal podle popisu.   Četla jsem i knihu, ale ta   mě tolik nezaujala. Líbil se   mi rozdíl mezi hlavními   hrdiny. Moc se mi líbilo, že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.293/0.25