Duben
ohodnotit

Obsah filmu Jesse Stone: Ztracen v Paradise

 
Policejní šéf Jesse Stone z Paradise vyšetřuje v Bostonu vraždu zdánlivé čtvrté oběti brutálního sériového vraha. Předpokládaný pachatel byl zajat, ale Stone věří, že je v případu namočen ještě někdo jiný, kdo ohrožuje další životy.

Policejní šéf Jesse Stone z Paradise si bere zaslouženou dovolenou, kterou se rozhodne strávit v Bostonu. Poručík Sydney Greenstreet, tamní asistent velitele státního oddělení vražd, který je obeznámen s předchozími zkušenostmi losangeleského detektiva, požádá Jesseho o odbornou konzultaci při přezkoumání série odložených případů vražd. Jeho policejní intuice ho zavede až ke kauze, která již...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

p.a.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.8.2017
Opět velmi pěkná detektivka. Jesse se znovu   zaplétá do vyšetřování Massachusettské   státní policie. Zde se ujímá vyšetřování   případu sériového vraha (kde mu něco   nesedí). Znovu se setkáváme s poručíkem   Sydney Greenstreetovou a sestrou Mary John.   Samozřejmě nechybí ani Gino Fish. Pěkné   dílko a pro mě zatím vrchol filmů o Jessem   Stoneovi.
collen
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.6.2017
Příjemné krimi s výborným rozuzlením a   herecké obsazení musím rovněž   pochválit.Pokud se mám dívat na dramatický   příběh, nemusí obsahovat ani honičky a potoky   krve, aby zajistil napětí a přesně takový je   tento snímek.
curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.2.2017
Tato série s Tomem Selleckem v roli stárnoucího   kriminalisty Jesse Stonea, bývalého alkoholika,   který na stará kolena odešel na malé město   Paradise, patří mé nejoblíbenější.   Prakticky na žádné seriálové detektivky, ať   už německé, americké a další, nekoukám.   Tohle je vyjímka asi z nostalgie k Selleckovi,   ale také k poklidnému tempu vyšetřování,   což mi maximálně vyhovuje. A úplně nejlepší   je, že nový příběh se objeví jednou za půl   roku, žádné sledování každý týden, nebo   2x, 3x.


Hodnocení:n12345678910
Jesse Stone: Ztracen v Paradise (2015) [TV film]Jesse Stone: Ztracen v Paradise (2015) [TV film]Jesse Stone: Ztracen v Paradise (2015) [TV film]Jesse Stone: Ztracen v Paradise (2015) [TV film]
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190575
Osobností: 697870
Fotografií: 764026
Plakátů: 376658
Obsahů a biografií: 178302

Poslední komentáře

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ...

Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat)
Red Forman prodává v   obchodě, ale ještě nic   neprodal, Kitty ho naučí jak   být milej k zákazníkům a   Eric má nového kamaráda, ze   kterého se vyklube gay,   docela dobrej díl, pár frků   výbornejch.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Chobotnice (1998)

Chobotnice
Tak nějak nevím... nechala   jsem se zlákat jmény, která   znám, ale vůbec mě to   nezaujalo. Příšery byly jak   z loutkového divadla,   více >

Autor: peginka | Hodnocení: 4 / 10

Střílejte na měsíc (1982)

Střílejte na měsíc
Jen zdánlivě úplně   banální rodinné drama o   jednom rozpadajícím se   manželství, protože   režisér Parker to dost   chytře natočil, použil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10