reklama
 
ohodnotit

Jede, jede poštovský panáček

Jour de fete

Žánr:
Země:
Rok:
1949
Délka:
79 minut
Premiéra v ČR:
9.5.1996
„Klasická komedie J. Tatího o listonoši, který na ospalé vesničce zavádí americký poštovní systém.“

Celkové hodnocení filmu Jede, jede poštovský panáček

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 84.7% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.1.2009
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.2.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.5.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.2.2009
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.11.2012
Vig
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.5.2008
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.5.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.4.2014
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.3.2011
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.2.2009
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.12.2007
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.1.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.1.2009
radek840
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.2.2008
pehe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.8.2015
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Ed21W
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3286minih3286Astérix a velký boj (1989) 
Astérix et le coup du menhir n
minih66741minih66741Pařba v Bangkoku (2011) 
The Hangover Part II n
minih65513minih65513Řekněte mi, kdo to je (2004) [TV pořad] 
Řekněte mi, kdo to je n
minih37404minih37404Kdo je kdo (1973) [TV film] 
Kdo je kdo n
minih27130minih27130Přeber si to! (1999) 
Analyze This n
minih37889minih37889Šerif (2002) 
The Badge n
minih38717minih38717Napoleon (2002) [TV minisérie] 
Napoleon n
minih106458minih106458Smetánka v bryndě (2013) 
Nosotros los Nobles n
minih122525minih122525Aukmen (2009) [Video] 
Aukmen n
minih67511minih67511Klíč (1958) 
The Key n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

84.7 %
10 - curil
9   - Veronika42
9   - pataamat
7   - Edward52
6   - mat.ilda
7   - Vig
9   - Jean-Paul
9   - melakara
8   - Akana
8   - fred.appl
10 - dandysek
10 - dederon
8   - rosta12
10 - radek840
9   - pehe
7   - gyzmo
8   - Ed21W

TV Program

ČT1 - Na stopě (2000) [TV pořad]

14:00 - 14:25

4 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Hitler: Vůdce

13:20 - 14:10

44 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

14:00 - 15:00

4 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

13:30 - 14:30

34 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146287
Osobností: 621355
Fotografií: 550558
Plakátů: 262210
Obsahů a biografií: 134134

Poslední komentáře

Ona (2013) [2k digital]

Ona
Romantických snímků na   bázi umění je jako   šafránu a tak tento vskutku   působí jako zjevení.   Dějovým projevem je citový   vztah osamělého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Bunkr smrti (2008)

Bunkr smrti
Hororový příběh bez   potoků krve a usekaných   částí těl, zato s   budovanou temnou atmosférou,   které je tu dosytosti.   Nechybí napětí, i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Návrat blbýho a blbějšího (2014)

Návrat blbýho a blbějšího
Blbý a blbější jako   komedie za moc nestál, ale   tento snímek dává názvu   ten správný význam. Je   opravdu blbější než jeho   předchůdce.

Autor: satyr | Hodnocení: 2 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

PROCESOR!

Pustina
V malé obci příznačně   nazvaná Pustina kdesi na   severu Čech, blízko u   hranice s Polskem se začíná   rozehrávat drama, který   navždy změní více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Rajský pokoj (2015)

Rajský pokoj
Syrový snímek přináší   pět různých příběhů   lidí z několika koutů   světa, kteří žijí svůj   převážně nelehký život v   Amsterdamu. Film více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.471/0.432