reklama
 
ohodnotit

Jak voják přemohl vodníka

Marja iskusnica

Další název:
Zručná Marja; Марья-искусница; Marya iskusnica; Maria, the Wonderful Weaver
Žánr:
Země:
Rok:
1959
Délka:
79 minut

Celkové hodnocení filmu Jak voják přemohl vodníka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.3% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.2.2010
LiborF
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.2.2010
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.7.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2013
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.1.2013
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.3.2008
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
nireo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.7.2011
5000
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.12.2008
rozoumek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2010
Macpac
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.7.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7732minih7732Francouzská spojka (1971) 
The French Connection n
minih42905minih42905Apocalypto (2006) 
Apocalypto n
minih47872minih47872Che Guevara (2008) 
Che: Part One n
minih66692minih66692Sono stato un agente CIA (1978) 
Sono stato un agente C.I.A. n
minih153358minih153358Ghostbusters: Ecto Force (2018) [TV seriál] 
Ghostbusters: Ecto Force n
minih29424minih29424Meziaktí (1936) 
Die Stunde der Versuchung n
minih15457minih15457Park Gorkého (1983) 
Gorky Park n
minih42776minih42776Druhá světová válka (Začátek války) - 1. díl (1943) [TV seriál] 
World War II: Prelude To War n
minih54744minih54744Eric Clapton: One More Car, One More Rider - Live on Tour 2001 (2002) 
Eric Clapton: One More Car, One More Rider - Live on Tour 2001 n
minih25959minih25959Skalní v ofsajde (1960) 
Skalní v ofsajde n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.3 %
8   - cicis
7   - LiborF
10 - rimeon
8   - Kycky
9   - oulisna
7   - Tominko
6   - Bogy
9   - nireo
5   - 5000
10 - rozoumek
6   - Macpac

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

00:25 - 00:55

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - V demilitarizované zóně

00:05 - 00:55

35 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

00:30 - 01:25

10 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

23:50 - 00:50

50 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148379
Osobností: 627642
Fotografií: 565769
Plakátů: 268342
Obsahů a biografií: 136204

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.122/0.082