Zari
ohodnotit

Imogene

Girl Most Likely

Další název:
Na pokraji šílenství
Žánr:
Rok:
2012
Délka:
103 minut

Komentáře k filmu Imogene

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.9.2019
Herci podávají dobrý výkon   (podle mě Bening zastiňuje   Wiig), ale nemají co hrát.   Slabý scénář o problémech   žen po třicítce, a není   náhodou, že pochází z pera   ženy stejně jako režie   filmu, i když napůl. Proto   bude příběh schůdnější   pro ženské pokolení,   protože mě film příliš   neuchvátil. Humor měl   přinést bratr Ralph se svým   vynálezem jakési ulity, k   smíchu to není. Matka Zelda   je lepší týpek,   částečně závislá na   hazardu a jak psáno výše,   výborně zahraná. Moc mě   zaujala scéna v restauraci s   otcem (rovněž výborný Bob   Balaban), který si nebere   servítky a zklame své děti.
martin.stusak.9
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.9.2021
Ne, tohle se nepovedlo.   Podivný scénář   rozehrávající podivnou   etudu s podivnými scénami s   ještě podivnějším   vývojem daných událostí.   Snaha o komedii je výrazná,   ale co scéna, to srážka s   trapností. Viditelně se   všichni snaží, ale když je   katastrofální scénář,   vše je marnost nad marnost.   Zkrátka, scenáristická   plochost bez patřičného   tahu na branku. Komické   situace mají špatné   načasování, vážnost je   jakoby omylem a dějový   vývoj naprosto zoufalý a   nápady beznadějný. Pokud se   na celé dějové pokušení   podíváme jako na celek,   všimneme si, že se v   podstatě jedná o epizodickou   strukturu událostí, která v   tom spíše dělá zmatek a   vytváří naprosté   zbytečnosti. Kristen Wiig je   jako v každé své komedii   živelná, ale vše se prostě   bohužel minulo svému   účinku.
beneva
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.5.2021
Dala bych přídavné jméno   "hořká" komedie,   protože osudy postav moc   třeskutě humorné nejsou.   Zvláštní... jak moc filmů   se teď točí o stárnoucích   mladých ženách, které pro   samou práci ujíždí vlak.   Tak trochu ve stylu Bridget   Jonesové.
Toto dílo   ani nenadchne ani neurazí.   Asi brzo zapomenu, o co tam   šlo.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama