Zari
ohodnotit

Havana blues

Habana blues

Rok:
2005
Délka:
110 minut
Premiéra v ČR:
14.9.2006
„Film v rytmu moderního kubánského rocku.“

Komentáře k filmu Havana blues

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.4.2015
Těšila jsem se na   maximální zážitek na   minimálním prostoru, něco   jako "Buena Vista Social   Club", ale tak nějak se   přihodilo, že mně v   příběhu kubánských Milli   Vanilli nebyla sympatická ani   noha... ani hudba... a   vlastně ani celá Kuba. Jen   mně tak přišlo zkraje do   hlavy, jak jsou Kubánci   pěkně rozjetí, až se   bojím domyslet, co by se   stalo, vtrhnout k nim   demokracie... Pozornost si   zasloužila jen poslední   třetina, včetně rozhodnutí   hlavního hrdiny, okružka   noční Havanou a dvě fajn   skladby, zbytkem jsem zůstala   hrubě nevtažená.
Pjotra108
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.12.2010
Skvělá věc a povinnost pro   milovníky kubánské hudby.   Útisk režimu, touha po   svobodě, rodina, láska a   láska k hudbě, která je   vždy silnější. Průvodce   kubánskou hudební scénou a   k tomu popis o fungování   hudebního průmyslu. Holt   každý umělec musí hrát   to, co chce publikum a každý   Kubánec se musí nechat   zotročit nespravedlivou   hudební smlouvou, aby se mohl   dostat z ostrova.
Moc   pěkný.
1frida2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.12.2011
Ať žije rumba
Skvělý film, výborná   hudba. Z příběhu je cítit   životnost a jižanský   temperament. Ruy, Tito,   Caridad, tři přátelé,   jejich životní cesty se   nakonec rozejdou. každý z   nich si vybral tu svou. Za   každé rozhodnutí se   bohužel musí zaplatit,   jestli to však stojí za to,   to ukáže až čas.Ale právo   vybrat si, má každý. Také   v tom je kouzlo života i   ostatně tohoto filmu.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama