Zari

Komentáře uživatele 1frida2

1frida2

1frida2 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 10
32A
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.11.2012
Báječný snímek. Holky to   zahrály výborně, skvělá   hudba naladila atmo let   sedmdesátých, připomíka   legendárního klubu   "Groove" v Dublinu.   Příběh tak jemný a   radostný, jako ostatně celé   mládí.Moc fajn podívaná.   Tleskám!
Dvě tváře lásky (The Mirror Has Two Faces)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.12.2011
Zase ta Barbra
Senzační film, pobavila jsem   se, příběh byl vtipný,   přitom překvapivě   nevšední. A do toho ta   skvělá B.B.
Havana blues (Habana blues)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.12.2011
Ať žije rumba
Skvělý film, výborná   hudba. Z příběhu je cítit   životnost a jižanský   temperament. Ruy, Tito,   Caridad, tři přátelé,   jejich životní cesty se   nakonec rozejdou. každý z   nich si vybral tu svou. Za   každé rozhodnutí se   bohužel musí zaplatit,   jestli to však stojí za to,   to ukáže až čas.Ale právo   vybrat si, má každý. Také   v tom je kouzlo života i   ostatně tohoto filmu.
Mamma Mia!
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.12.2011
Milovaná ABBA
Pravda, děj,nic   zvláštního, ale líbili se   mi herci, ulítlost a hlavně   použití písniček ABBY v   kombinaci tak trošku   recesisní. Skvělá zábava,   skvělé vzpomínky na ABBU.Je   to tak jednoduché,zkrátka   když slyším jejich   písničky chce se mi smát i   plakat, chce se mi tančit.
Miesto v dome
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.5.2010
Výborný slovenský seriál   ze sedmdesátých let.   Bohužel, nevysílal se u nás   v Čechách dvacet let.   Škoda, stálo by za to ho   vidět, Frida
Mořské panny (Mermaids)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.1.2013
herečka Cher
Cher je výborná zpěvačka,   ale také skvělá herečka,   což ostatně dokazuje soška   Oscara, kterou vlastní.
Tady jsem se výborně   bavila díky atmosféře   filmu, díky písničkám   (tocha té nostalgie nikoho   nezabije)a samozřejmě   skvělým třem herečkám.   Dík za ten film, že je!
Pod vlivem úplňku (Moonstruck)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.1.2013
právo na Oscara
Ano, tento film, vlatně   komedie, právem vlastní   několik Oscarů. Jemný   humor, atmosféra   města(Metropolitní opera,   rastaurace, parky)do toho   dramatická Pucinniho hudba.   Jaká krása!
Společnost mrtvých básníků (Dead Poets Society)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.12.2011
Skvělý klub
Krásný zážitek, smutek i   radost, moc povedený snímek,   takových je pramálo. Film je   celkem neznámý, ale tak to   bývá zvykem u klubových   filmů.Škoda jich,   přelétnou bez povšimnutí.
Takoví jsme byli (The Way We Were)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.10.2011
Skvělý film, skvělí herci,   co víc si divák může   přát.
Osudová   láska, bohužel, dva   rozdílní lidé s odlišnými   názory a postoji a cíly. Ona   ho miluje, stále   přesvědčuje, on od   začátku tuší, jak to   dopadne. Ví, že ona je   pevná a přes veškerou   lásku nesleví ze svých   ideálů. V takovém vztahu   vždy jeden trpí. On by to i   vydržel, ona však je velmi   vnímavá a nesnese pocit, že   by s ní byl nešťastný.   Chce ho změnit k obrazu   svému. Ale podstatu   charakteru člověka změnit   nelze. Herecký koncert,   postavený na skvělých   dialozích a ústřední   dvojici. Čas a doba na tom   nic nemění
Zaříkávač koní (The Horse Whisperer)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.12.2011
Redford je king
Jemný, ale silný příběh,   a Redford, ten je jedinečný.   Skvěle natočil, skvěle   zahrál. Škoda jen, že   výběr partnerky nebyl tím   pravým. Typově se podle   mého nehodila jak do reálu   příběhu, tak ke svému   hereckému partnerovi.
To byl jediný mínus. A   táhlé pasáže byly u tohoto   snímku předností.K   příběhu to patřilo,   dodávalo to ději krásnou   nostalgii a romantiku.