Zari
ohodnotit

Elvis

Rok:
2022
Délka:
159 minut
Premiéra v ČR:
23.6.2022

Komentáře k filmu Elvis

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.2.2023
Baz vždycky, když něco   točí, tak to je velkolepě a   pořádně. Načte si,   vymyslí příběh a zná   všechny možné podrobnosti,   pak to přebarví a přibarví   a je z toho blockbuster.
Elvise pamatuji jako   zavalitého chlápka, o které   vím, že si vzal Priscillu,   která hrála s Leslie   Nielsenem v Bláznivé střele   a vypadala přitom hodně   dobře. Jsem ráda, že jsem   objevila mladší Elvisovu   stránku a možná i trošku   pochopila, proč si kvůli   němu holky trhaly nejen   vlasy. To, že nezvládl   příval slávy a potažmo   peněz, je už věc jiná, s   hudebním talentem nemá nic   společného. V každém   případě Austin ho zahrál a   zazpíval skvěle a Tom Hanks   je pacholek, tedy jeho kolonel   Parker.
MildaX
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.8.2024
Vzhledem k tomu jak pomalu se   film rozjíždí bylo jasné,   že na konci bude třeba   některá části Elvisova   života vzít trochu hopem.   Ale i tak celkem povedené.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama