Zari
ohodnotit

Elitní zabijáci

The Killer Elite

Žánr:
Rok:
2011
Délka:
117 minut
Premiéra v ČR:
6.10.2011
„Ať přežije ten nejlepší.“

Komentáře k filmu Elitní zabijáci

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 19
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.4.2016
Naprosto zbytečné   retrospektivy s Ann.   Zbytečně moc postav.   Zbytečně dlouhé. To je asi   tak vše co se dá snímku   vytknout, jinak je to pravý   akčňák hemžící se   nesmrtelnými agenty s   železnou kostrou a plechovou   hubou. Zábava zaručena.   Mozek vypnout.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.2.2012
The Killer Elite
Film, který láká diváka   především obsazením.   Robert DeNiro, Jason Statham   či Clive Owen. Začátek   filmu si vedl celkem dobře,   příběh plný akce a   přestřelek...to bylo fajn a   pak to šlo rázem do kopru.   Souhlasím, celková délka   byla zbytečná a tím pádem   to bylo na samotném filmu   znát,já bych usekla   poslední půlhodky a byla by   to paráda.Jinak škoda DeNira   mnoho se tam nepředvedl, za   to jsem byla ráda za Owena a   hlavně Jason Statham hrál   konečně reálnou postavu s   reálným vystupováním ne   jak tomu bývá u jeho   akčních nesmyslných   ptákovin, ale jinak   nepopírám akční žánr mu   jasně sedí.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.5.2014
Akční/thriller ještě na   motivy skutečných   událostí,to zní   lákavě.Také slušní herci   a moji oblíbenci,takže jsem   juknul.Film má spád,napětí   a tempo,ale taky je v lesčems   přehnaný a chvílemi né asi   reálný-ledacos se dá   přehlédnout,ale viděl jsem   už lepší bijáky 6/10.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.8.2013
Nezvyklá trojka Jason   Statham, Clive Owen a Robert   De Niro tu rozehrává   zabijácké divadlo, které po   akční stránce pobaví, ale   dějově trochu zklame.   Několik nelogických situací   mate a některé konverzační   scény nudí. Akční scény   jsou adrenalinové a plné   energie. Snímek po této   stránce nijak nepřekvapí.   Možná by to chtělo trochu   zkrátit, aby si to lépe   drželo rytmus a atmosféru.   Těžko říci co. Dialogové   scény, aby byl snímek více   akčnější, anebo scény   akční, aby byl výsledek   více dramatičtější? Tak   či onak, Jason Statham je tu   přesně takový, jaký je   znám, Clive Owen překvapuje   knírem a Robert De Niro   dokazuje, že na to pořád   má. Přesto celkově k   dokonalosti zaostává. I tak   se nejedná o špatný film.   Pokud se nebude u toho moc   přemýšlet, filmový   zážitek zanechá.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.11.2014
Podle skutečných   událostí.....navíc to   herecké obsazení - to bylo   pro mně hlavním lákadlem   zhlédnout tento film.   Spokojenost byla.
Ovšem nejvíc asi   potěšil D.Purcell - pro mně   dodnes nezapomenutelný   "Drákula" Z filmu   Blade 3 - Trinity.
Duri86
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.2.2012
Hooodne dobry film ,jen mel   byt tak o 15 minut kratsi a   byl by na 15/10 . Statham v   roli charakterniho ale   chladnokrevneho zabijaka   ,uznavajici pratelstvi.   zacatek byl naprosto   strhujici,nepredvidatelny.   potom trochu ztratil stavu,ale   nijak se nevlekl. Super akcnak   ,po dlouhe dobe
volam.sa.pistik
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 31.8.2016
Ropa je hustejšia ako voda
Časy sa menia. Kedysi jeden   vymlátil pol divízie   Afgancov, a dalo sa tomu   veriť, taký bol hrdina   neodolateľný, dnes sa ide   proti jednej z   najelitnejších služieb   sveta a čuduj sa svete, darí   sa mu. Už ťažšie   uveriteľné. Neviem prečo,   ale celý čas som Spajkimu,   ktorý tu bol jediný   sympaťák a asi aj jediný tu   konal normálne, s rozumom a   rozvahou, celý celulinký   čas som mu fandil, až toho   Dannyho konečne odpraskne.   Tvorcovia to asi mysleli s   našimi hlavnými hrdinami   opačne, ale u mňa docielili   presný opak. De Nirovi sa   čudujem, že zahadzuje svoje   meno v takomto odpade, Statham   klasika, neuveriteľne   nesympatická lopata a celá   filozofia filmu a vlastne   celý film je solídny odpad.   Že vraj podľa skutočnej   udalosti, neviem, čo ten Arab   chcel, ale Briti, všeobecne   západ robí svoje šachy maty   na Blízkom Východe od   nepamäti, nič nové pod   slnkom, akurát vtedy to   robili jemne a s citom, dnes   sa demokracia vyváža už   troška vo veľkom, a s takým   nasadením, o akom sa   Bakhaitovi bude iba snívať,   viď Irak, Líbya, Sýria,   Jemen, západ je istotne na   svoj vývoz ľudských práv   patrične hrdý. Ale film ma   aj pozitíva, skutočne   famózny Clive Owen, ktorého   som doteraz nepoznal, ale je   tu tak fantastický a je   škoda ho v takýchto filmoch,   i keď tu bol úžasný. No a   totálna čerešnička je   drobná rolička Sandy   Greenwood, doteraz som nevedel   kto to je, ale verte tomu,   neskutočne rajcovná a   šťavnatá broskyňka :-)
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.2.2014
Docela dobrá akční   podívaná,i když téma se   zabijáci trochu obehrané,ale   akční scény dobře   udělené nechybělo ani   trochu humoru a napětí,s   hereckým obsazením taky   spokojenost takže určitě   shlédnu časem   znova.J.Statham vs.C.Owen   předvedli dobrou rváčskou   scénu.
Langley
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.12.2011
V podstatě dobře odvedená   řemeslná práce režiséra,   jehož snímek mi jeho stylem   připomínal tituly z 80.   let.Délka filmu je docela   ubíjející a ztrácí   dech.Pravděpodobně bych se   na to nikdy nepodíval, nebýt   několika známých hereckých   es.Jason Statham je znovu   drsný a tím disponuje i jeho   hlavní protihráč s tváří   Clivea Owena.Je   osvěžující, jak si tito   dva pánové řežou v bitce a   já se skvěle bavil.De Niro   zde slouží jako poctivý a   vítaný spoluhráč.Na   romantickou notu s Yvonne   Strahovski není moc času a   upřímně by se ani moc   nestalo, kdyby tam nebyla   vůbec.Stathamovy tvrdé role   nikdo neodpáře a já jsi   nedokážu představit, že by   hrál v nějakém slaďáku.
enejčel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.3.2014
Nejlepší herec je zde   bezpochybně Jason Statham, De   Nirova role byla sice malá,   ale rozhodně zapůsobila a   Clive Owen je rok co rok   lepší a lepší.
Snímek sice nenabídne   nic nového, ale akce je zde   dobře udělaná a hlavní   postavy sympatické a mají   slabiny, takže to není   žádné pokračování   Terminátora, nebo Ramba.   Prostě skvělá akční   podívaná.
thejduk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.5.2014
Elitní zabiják Danny   (J.Statham) přijímá   zdánlivě neuskutečnitelnou   misi - zlikvidovat tři členy   speciálních jednotek, aby   pomohl svému příteli   Hunterovi ze zajetí. Má   zabít vrahy synů ománského   sultána a to není   jednoduchý úkol. Jde o   speciálně vycvičené   zabijáky, všeho schopné a   organizaci, která je   chrání. Špičkový thriller   se špičkovým obsazením,   prostě akce na úrovni,   vidět ji zanechá opravdu   dojem.
vojtam
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.2.2012
Tohle byl pěkně nadupanej   akční snímek.Ani by mě   nenapadlo že je to natočeno   podle skutečných   událostí.Líbilo se mi jak   vraždy narafičovali jako   nehody.Co dodat Statham   dokazuje že je králem   současného akčního   filmu,Owen výbornej(to oko   měl hnusný)a De Niro do   důchodu ještě nepatří.Za   mě 7:)
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.6.2012
Dalsi najomni zabijaci
Filmov a najomnych zabijakoch   bolo,je a vzdy bude.Len malo z   nich vsak dosiahne   uroven,ktora by zanechala v   divakovi nejaku stopu.A tento   film to nebude.Na rezii je   vidiet neskusenost.Herecke esa   posobia unavene a bez zaujmu   snad okrem charizmatickeho   Stathama,ktory vytiahol film   zo sedeho priemeru.Scenar je   trivialny.Par dni po tom,co   som tento kus videl,mal som   problem spomenut si na jeho   obsah,a to o niecom   svedci...
Film   doporucujem s velkymi   vyhradami.
decepticon
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.7.2012
Kvalitny akcnak s dobrym   hereckym obsadenim - na   rozdiel od ostatnych sa mi   pacila skor prva cast filmu   kedy riesia ako zabit ciele   aby to vizeralo ako nehoda.

+originalne   spracovane zaverecne   titulky

/17.7.12/ cz dab Pro   společnost Bonton Film   Tvůrčí skupina Markéty   Kratochvílové, studio   Budíkov 2011 [pip]
bobo336
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.7.2012
Killer elite
Skvelý akčny snímok príbeh   nie je zlý a prestrelky sú   reálne urobené a tak isto   tak vyzerá celý film a preto   sa mu nedá nič vytknúť a   herecké obsadenie je   super.Statham chladnokrvný   ale citlivý vrah táto úloha   mu jasne sedí.Owen   príslušník S.A.S skvelo to   zahral.De Niro starí ale   stále dobrý a neustále   ukazuje že nepatrí do   starého železa. Purcelovi   fúzi nesedia ale úloha   zabijaka jasne áno.Triler   roka doporučujem.
wena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.12.2012
Herecké obsazení slibovalo   lepší podívanou. Hlavní   hrdina i přez opakované   končení se zabíjením na   zakázku je opakovaně v   tažen zpět. Už to nedělá   pro zlaťáky ale jde o   záchranu jeho blízkých.
NakasiPes
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.1.2012
Elitní thriller!
Jeden z nejlepších filmů   Jasona Stathama.   "Špionážní   thriller" jak se patří!   V momentě kdy jsem si   posteskl že se schyluje ke   konci? Přišla ještě   perfektní půl hodinka, jako   řádný bonus na závěr. To   co udělá Jake je trochu   crazy ale nebudu nahazovat   spoiler. Víc nemám co bych   dodal!
SNCIS
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.12.2017
Myslím, že mohu zcela   upřímně říct, že to byl   vůbec nejhorší film s Jason   Stathamem, který jsem kdy   viděl. Doporučuji všem co   mají problémy ze spaním,   Tento film vás začne   uspávat už po pár   minutách. - 10%.
Superbus
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.12.2012
Nadprůměrná akce podle skutečných událostí
Na rozdíl od Kurýra 3   poskytli Elitní zabíjaci   Jasonovi Stathamovi prostor   pro dostatek do scénáře   vhodně zapadající akce.   Film vypráví o zákulisních   událostech, které byly   důsledky kontroverzní   účasti britských   zvláštních jednotek při   konfliktu v Ománu a jeho   scénář je napsán na   základě knihy Ranulpha   Fiennese - The Feather Men.  

Za mírně   nadprůměrnou akci z   atraktivního prostředí   dávám filmu 6 bodů plus   jeden za možnost dozvědět   se něco o skutečné blízké   historii.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih25244minih25244Cena odvahy (1986) 
n
minih58272minih58272Český mír (2010) 
n
minih48670minih48670Noc v muzeu 2 (2009) 
Night at the Museum 2: Battle of the Smithsonian n
minih33226minih33226Neberte nám princeznu (1981) [TV film] 
Neberte nám princeznú n
minih6423minih6423Divoká svině (1989) 
Divoká svině n
minih140540minih140540Deadpool (2016) 
Deadpool n
minih26729minih26729Věštec (1963) 
Věštec n
minih7553minih7553Fantom Morrisvillu (1966) 
Fantom Morrisvillu n
minih35817minih35817Jeepers Creepers 2 (2003) 
Like Hell: Jeepers Creepers II n
minih36315minih36315Stín (1999) [TV inscenace] 
Stín n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Zítra vstanu a opařím se čajem...

15:50 - 17:20

50 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

ČT2 - Středověké srdce Evropy

16:35 - 17:05

5 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - 3Bobule (2019)

15:50 - 18:00

50 minut již uběhlo
80 minut zbývá do konce

Prima - Duch (2022) [TV seriál]

15:35 - 16:50

65 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Steven Williams

Williams Steven

Na druhý pohled

Na druhý pohled
Na druhý pohled

Naposled navštívené:
Steven Williams

Williams Steven

Na druhý pohled

Na druhý pohled
Na druhý pohled