ohodnotit

Dynamit v zeleném

Dynamit in grüne Seide

Další název:
Dynamit v zelenom
Žánr:
Země:
Rok:
1968
Délka:
91 minut
Premiéra v ČR:
23.2.1968

Celkové hodnocení filmu Dynamit v zeleném

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.7% (15 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.2.2016
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.9.2010
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2008
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.6.2010
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.8.2018
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.12.2008
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.4.2010
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.2.2009
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.4.2009
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.1.2019
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.1.2020
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.2.2010
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.2.2011
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.4.2009
baldachin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.11.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih129693minih129693Nebezpečná hra (2011) [TV film] 
Amoureuse n
minih67772minih67772Letní tábor (2003) 
Camp n
minih2587minih2587Africké dobrodružství (1968) 
Riusciranno i nostri eroi a ritrovare l'amico misteriosamente scomparso in Africa? n
minih43078minih43078Mé druhé já (2007) 
The Brave One n
minih27939minih27939Buzíci (1974) 
Les valseuses n
minih41622minih41622Falcone (1999) 
Excellent Cadavers n
minih21180minih21180Tonka Šibenice (1930) 
n
minih49073minih49073Případ nevěrné Kláry (2009) 
Il Caso dell'infedele Klara n
minih62309minih62309Vražda.com (2008) 
Murder.com n
minih113000minih113000Hon na lišku (2014) 
Foxcatcher n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.7 % (15)
5   - argenson
6   - curil
8   - cicis
8   - jarda53
8   - martin.stu
9   - Bara.40
8   - AGAMEMNON
7   - Charlie35
6   - fred.appl
5   - Manučao
7   - K882
8   - Johnny1
7   - Miloš11
7   - ceskytulak
10 - baldachin
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165584
Osobností: 660269
Fotografií: 640170
Plakátů: 308418
Obsahů a biografií: 151912

Poslední komentáře

Potulné pohádkové divadlo (1974)...

Potulné pohádkové divadlo
Studiovka za pár korun, ale   neskutečně pobavila.   Skvělí herci, tehdy ještě   velmi mladí ve velmi   legračních rolích.  
  

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Potulné pohádkové divadlo I. (19...

Potulné pohádkové divadlo I.
 
Tak pan Kopecký jako baba   Jaga bude pro mne   nezapomenutelný. I celkově   je to stejná pecka jako   předcházející díl.   Škoda, že je více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Metropolis (1927)

Metropolis
Co napsat. Skvělí herci,   dynamický děj, velmi dobré   stavby. Občas se nám to   svalí do hluchoty, ale ne moc   často. Některé scény by   měly být zapsány za uši   novodobým filmařům.  
  

 

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Svět bez masky (1934)

Svět bez masky
Ani náznak vizuálního   sci-fi, takže jde jen o ten   vynález televize. Snímek je   to nudný, a pár rvaček to   nezachránilo. Jako SF   nestojí za pozornost.  
  

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Tajuplný ostrov (1929)

Tajuplný ostrov
Mne neustále pletlo   oblečení těch lidiček a   stále jsem měl dojem, že   hledím na ruský film.   Kombinace mluvené a němé   verze mně vůbec více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.281/0.268