reklama
 
ohodnotit

Dr. Jekyll a slečna Hyde

Dr. Jekyll and Ms. Hyde

Žánr:
Rok:
1995
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
4.4.1996
„Nejdřív byla MASKA Dnes přichází Dr. JEKYLL! - Stačí změnit vaše geny a budou z vás krásné ženy“

Celkové hodnocení filmu Dr. Jekyll a slečna Hyde

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.7% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.12.2008
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.3.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2006
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.7.2008
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.11.2010
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.12.2011
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.3.2005
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.1.2010
meduska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.6.2010
decepticon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.5.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.9.2009
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.7.2014
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.10.2007
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.8.2015
sarka76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih96844minih96844Skvělý plán (2012) 
Un plan parfait n
minih49569minih49569Muž, který snil s orly (2006) [TV film] 
Uomo che sognava con le aquile n
minih47131minih47131Emma a Daniel (2003) 
Emma och Daniel - Mötet n
minih39594minih39594Země mrtvých (2005) 
George A. Romero’s Land of the Dead n
minih27649minih27649Sňatek s mafií (1993) [TV film] 
Love, Honor & Obey: The Last Mafia Marriage n
minih56671minih56671Ženitba (1977) 
Ženitba n
minih48465minih48465Summer School (1987) 
Summer School n
minih4759minih4759Znal jsem ji dobře (1965) 
Io la conoscevo bene n
minih43386minih43386Střelba na psy (2005) [TV film] 
Shooting Dogs n
minih18807minih18807Schůzka s Venuší (1990) 
Meeting Venus n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.7 %
7   - curil
6   - jarda53
8   - clara.bow
6   - Prasoid
5   - Lienocka22
6   - vojtam
7   - AGAMEMNON
8   - satyr
7   - meduska
6   - decepticon
8   - oulisna
6   - mrakoslap
8   - yoogurt
10 - mary.charl
5   - sarka76

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV fi...

20:00 - 20:55

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Fotbal: Chelsea FC - FC Barcel...

20:30 - 23:20

18 minut již uběhlo
152 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

20:20 - 21:40

28 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:35

33 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148378
Osobností: 627637
Fotografií: 565754
Plakátů: 268279
Obsahů a biografií: 136203

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.55/0.471