reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Dr. Jekyll a slečna Hyde

Dr. Jekyll and Ms. Hyde

Žánr:
Rok:
1995
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
4.4.1996
„Nejdřív byla MASKA Dnes přichází Dr. JEKYLL! - Stačí změnit vaše geny a budou z vás krásné ženy“

Celkové hodnocení filmu Dr. Jekyll a slečna Hyde

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.7% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.12.2008
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.3.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2006
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.7.2008
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.11.2010
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.12.2011
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.3.2005
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.1.2010
meduska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.6.2010
decepticon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.5.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.9.2009
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.7.2014
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.10.2007
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.8.2015
sarka76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48696minih48696Past na generála (1971) 
Klopka za generala n
minih34247minih34247Koyaanisqatsi (1983) [2k digital] 
Koyaanisqatsi n
minih42096minih42096Dnes v jednom domě (1979) [TV seriál] 
Dnes v jednom domě n
minih10455minih10455Pařížští mohykáni (1973) [TV seriál] 
Les mohicans de Paris n
minih48512minih48512Monstra versus Vetřelci (2009) 
Monsters vs. Aliens n
minih47841minih47841Posedlý krásou (1983) 
The Man Who Loved Women n
minih86650minih86650Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (1993) [TV seriál] 
Snowy River: The McGregor Saga n
minih21456minih21456Třináctý revír (1946) 
13. revír n
minih60096minih60096Racek (1996) [TV divadelní představení] 
Racek n
minih22980minih22980Všichni dobří rodáci (1968) 
Všichni dobří rodáci n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.7 %
7   - curil
6   - jarda53
8   - clara.bow
6   - Prasoid
5   - Lienocka22
6   - vojtam
7   - AGAMEMNON
8   - satyr
7   - meduska
6   - decepticon
8   - oulisna
6   - mrakoslap
8   - yoogurt
10 - mary.charl
5   - sarka76
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141646
Osobností: 606689
Fotografií: 526705
Plakátů: 254011
Obsahů a biografií: 130333

Poslední komentáře

Tokarev (2014)

Tokarev
Mezi spoustou keců je sem tam   i akce. Cage je skvělý, ale   celkově to postrádá   větší švih. Postav jak   nastláno, a při tom   zbytečně. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Méďové (2001) [TV seriál]

Méďové
Pro tyto tři huňáče máme   slabost já i moje vnoučata,   a nejenom proto, že si jejich   taškařice užíváme taky v   berounském "medvědáriu",   více >

Autor: collen | Hodnocení: 10 / 10

Nejtemnější zlo (2009) [TV film]

Nejtemnější zlo
To skákání děje z místa   na místo mi pěkně lezlo   krkem. A ten guláš v tom…   Kdysi dávno jsem nějaké   práce od H.P. přečetl, a   nijak mne více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

V sedmém nebi (2014/1) [TV pořad...

V sedmém nebi
Tento pořad mám moc rád,   dívám se a občas i nad   smutným případem ukápne i   slza, bez nich to nejde, když   jsem pracoval v Brně, tak   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Sbohem buď, lásko má (1944)

Sbohem buď, lásko má
Jeden z nejlepších filmů   noir natočený v roce 1944.   Nesnadná uchopitelnost, hra   světel a stínu, výborné   převedení detektivního   žánru více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.601/0.572