ohodnotit

Doktorská pohádka [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1982
Délka:
46 minut
„O tom, jak páni doktoři léčili kouzelníka Magiáše.“

Komentáře k filmu Doktorská pohádka

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 7
curil
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.1.2011
Pohádka, jak má být.   Veselá, obsazená výbornými   herci, všem obecně známá,   s veselou písničkou. Patří   mezi mé oblíbené stejně   jako všechny z pera Karla   Čapka a knihy Devatero   pohádek.
iviik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.11.2013
iviik
Vtipná,veselá a   inteligentní pohádka alá   Čapek. skvělé herecké   obsazení a výkony v čele s   Menšíkem,co víc si přát a   k tomu dodat :-) současné tv   pohádky nedosahují bohužel   ve většině případech   těchto kvalit ani omylem.
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.11.2011
Povedená pohádka pro děti
Pohádka pro děti, u které   se zasmějí i dospělí.   Pokud ovšem nejsou   škarohlídi. Vřele   doporučuji ke zhlédnutí.
Je otázkou proč   někteří dospělí lidé   vyjadřují k pohádce   negativním komentářem, a   nejen u této pohádky.   Pohádky by se měly hodnotit   dětskýma očima, pokud toho   někdo není schopen, dívat   se na pohádku aspoň trochu   dětskýma očima, neměl by   pohádku hodnotit.
hlavsa5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.8.2011
Pohádka podle Čapka s   dobrým hereckým obsazením.   Jednoduchá stručná a   žádné průtahy. Pokaždé   se zasměju.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.7.2009
No jooooooooooo.Pekna pohadka   z pera pana Capka,na kterou se   podivaji mnozi z nas.No me se   to aspon libilo.Jeho pohadky   mam fakt rad.Vetsinou jsou   dobre zfilmovane a tak to ma   byt.
petrusmev
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.10.2015
Trochu mi vadilo, že si   Vladimír Menšík   přizpůsobil pohádku svému   pojetí humoru a kdykoli byl   na scéně, tak mlel a mlel,   ale samotný příběh je i   tak vtipný a studiové   provedení postačující k   ilustraci literárního   příběhu.
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.11.2011
Jak mám rád P. Nárožného,   J. Dvořáka atd., tohle mi   přijde takové nijaké, humor   "vyumělkovaný"   nebo jak to nazvat, takže...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih20719minih20719Tělesné vztahy (1971) 
Carnal Knowledge n
minih4665minih4665Brontosaurus (1979) 
Brontosaurus n
minih84835minih84835Poutník (1923) 
The Pilgrim n
minih23422minih23422Zabil jsem Einsteina, pánové... (1969) 
Zabil jsem Einsteina, pánové... n
minih152338minih152338Till Eulenspiegel (2014) [TV film] 
Till Eulenspiegel n
minih148768minih148768Vetřelec: Covenant (2017) 
Alien: Covenant n
minih122106minih122106Zasněžený ráj (2014) 
Snow in Paradise n
minih125952minih125952Rezistence (2015) 
Insurgent n
minih64086minih64086Ježek (2009) 
Le hérisson n
minih30876minih30876Průvodce ženatého muže (1967) 
A Guide for the Married Man n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

 Doktorská pohádka (1963)
Doktorská pohádka n
 
Žánr: animovaný / kreslený
Země: Československo
Režie: Eduard Hofman

(pokračování)

Hodnocení filmu

77.3 % (73)
3   - SvoKar
9   - curil
8   - jarda53
7   - green-tea
5   - pataamat
7   - M.A.G.
8   - jmenuji.se
7   - LiborF
6   - Agostino
6   - petrusmev
7   - Serpentina
7   - New
9   - REKBRIT
10 - melakara
9   - mikee007
10 - satyr
8   - Faye
8   - davidek
8   - Jarda.ftr
8   - fred.appl

TV Program

ČT1 - StarDance X ...kolem dokola

11:50 - 12:00

6 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Velká válka

11:35 - 12:30

21 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

NOVA - Tescoma s chutí (2009) [TV poř...

11:45 - 12:00

11 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Konec jednoho léta (1994) [TV ...

10:20 - 12:10

96 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 158255
Osobností: 649758
Fotografií: 605627
Plakátů: 289499
Obsahů a biografií: 145256

Poslední komentáře

Hašlerky (1993) [TV film]

Hašlerky
Jsem staromilec a písničky   Karla Hašlera patří mezi   mé nejoblíbenější. Už od   doby "Babiččiny krabičky"   přes film Zdeňka   Podskalského více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Prokletí domu Slunečnic 2 (2009)...

Prokletí domu Slunečnic 2
Na úroveň původního filmu   nedosahuje, ale pokud si film   pustím jako výplňovku po   půlnoci, v mých očích   obstojí. Podobná zápletka a   více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Balkánská hranice (2019)

Balkánská hranice
Rusácko-srbašká   propagandistická slatanina   očerňující   kosovsko-albanský národ,   oceněný mimo jiné naším   prezidentem Václavem Havlem,   kterého nám záviděl celý   svět.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 3 / 10

Lovci skalpů (1968)

Lovci skalpů
B.Lancaster si veze své   kožešiny když ho přepadnou   indiáni ukradnou mu   kožešiny a nechají mu za   ně černocha,on je začne   pronásledovat více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Tři muži na zabití (1980)

Tři muži na zabití
Příběh mi připadal trochu   zmatený nebo   nejasný,chvílemi dost drsné   přestřelky a drsný konec   jak v gangsterce .Delon to   zahrál s přehledem jako   profík.

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.093/0.077