ohodnotit

Děvčátko, neříkej ne!

Další název:
Don't Say No, Girl!
Žánr:
Rok:
1932
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
19.2.1932
„Rozverná operetka z prostředí módního salónu“

Celkové hodnocení filmu Děvčátko, neříkej ne!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.4.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.1.2014
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.8.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.5.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.8.2018
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.4.2009
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.12.2008
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.2.2010
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.8.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.8.2018
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.11.2007
diamant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.8.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.12.2008
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.3.2009
Angelo.Ferrari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.3.2006
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.11.2007
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.9.2011
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.1.2009
misa23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih67003minih67003Skrýš (2010) 
Shelter n
minih54612minih54612Umění lhát (2009) 
The Invention of Lying n
minih67063minih67063Zvonilka: Tajemství křídel (2012) [Video] 
Tinker Bell and the Mysterious Winter Woods - Secret of the Wings n
minih145723minih145723Mordparta (2016) [TV seriál] 
Mordparta n
minih56832minih56832Rande v Římě (2010) 
When in Rome n
minih27499minih27499Hledám Amy (1997) 
Chasing Amy n
minih58094minih58094O Šípkové Růžence (2006) [TV film] 
O Šípkové Růžence n
minih42109minih42109Hřích faráře Ondřeje (1998) [TV hra] 
n
minih62953minih62953USA Národní parky - Největší poklady přírody (2006) [DVD] 
n
minih37766minih37766Jiří Krampol a jeho hosté U Fleků (2002) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58 % (20)
6   - curil
6   - Erkul
6   - jarda53
6   - clara.bow
3   - hvezdyn
7   - pataamat
7   - georginaa
5   - REKBRIT
9   - satyr
5   - nick4
6   - Kycky
6   - dandysek
6   - diamant
6   - rosta12
5   - scareface6
2   - Angelo.Fer
8   - karesm
3   - marketastu
4   - Marthos
10 - misa23

TV Program

ČT1 - Banánové rybičky (1999) [TV po...

01:35 - 02:00

17 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Království Mustang

01:10 - 02:00

42 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

01:35 - 02:15

17 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

01:15 - 02:20

37 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154547
Osobností: 639995
Fotografií: 588812
Plakátů: 279723
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Z Paříže do Paříže (2017)

Z Paříže do Paříže
Po dlouhé době film z   období druhé světové   války, který mě potěšil.   Jde o mé oblíbené období a   navíc francouzské   prostředí rozdělené více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.294/0.261