Duben
ohodnotit

Obsah filmu Dálniční hlídka

 
Dva ostří bývalí policajti z Texasu mají za úkol vypátrat a zabít nechvalně známé zločince Bonnie a Clydea. Kriminální drama podle skutečných událostí.

Netflix

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Dálniční hlídka >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

red.mann
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.1.2022
Příjemné překvapení. Pohled z druhé strany   na Bonnie a Clyda. Skvělá dvojka Kevin Costner a   Woody Harrelson v úžasně vykreslené   atmosféře třicátých let.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.7.2019
Skvělá dobová výprava, pěkná kamera +   lokace, slušní herci a zajímavej případ. To   jsou jasné výhody snímku. Netflix celkem jede a   pálí zajimavé filmy se slušnými rozpočty,   ale porád většinou na hranici lepšího   průměru. Zde to zabila jednoznačně délka   snímku, proto nakonec 60%. Jinak stojí za   vidění.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.4.2019
Když se řekne -Bonnie a Clyde-, snad není   nikoho, komu by tato jména nic neříkala.   Stejně tak i první snímek o této dvojici z   roku 1967 ´Bonnie a Clyde´ právě   vyprávějící jejich osud až do samotného   konce. Snímek ´The Highwaymen´ nám příběh   vypráví znovu, avšak z pohledu druhé strany   barikády. Máme tu příběh dvou osob, kteří   šli po jejich stopách a snažili se jednou   provždy ukončit jejich pouť. Frank Hamer a   Maney Gaulta jsou jména, která se v rámci   tohoto případu zapsala do kriminalistických   dějin. Svým vyzněním je vlastně snímek   hodně podobný filmu Clinta Eastwooda z roku 1993   ´Dokonalý svět´. Jen s jedním zásadním   rozdílem. Zločinců si tu divák takřka nic   neužije. Jelikož je vyprávění právě z   pohledu, přesněji řečeno, činitelů činných   v trestním řízení, vyprávění je hlavně o   nich. Kevin Costner a Woody Harrelson v hlavních   rolích stárnoucích a zlomených hrdinů   představující právní stát, která kupodivu   není nijak odlišný od dané trestné činnosti.   Stylové inscenování dodává vizualitu   staromódního narativního filmu, který se   honosí pomalejším tempem zaměřený   převážně na hlavní postavy, ozdobené   občasnou akční sekvencí. Režisér John Lee   Hancock není na první pohled není jako Clint   Eastwood, ale určitě si nevedl špatně.   Určité výhrady by se jako obvykle samozřejmě   našly, ale jako doplněk k výše zmíněnému   filmu působí nemálo dobře.


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Dálniční hlídka (2019)Dálniční hlídka (2019)Dálniční hlídka (2019)Dálniční hlídka (2019)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190576
Osobností: 697871
Fotografií: 764035
Plakátů: 376671
Obsahů a biografií: 178303

Poslední komentáře

Romantický víkend (1999) [TV epi...

Romantický víkend
Jede se na chatu, ale Kelso se   líbá s jinou holkou a tak ho   tam sebou Jackie nechce, ale   potom jí Kelso chybí. Eric   se dává dohromady více s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Vánoce (1998) [TV epizoda]

Vánoce
Správně "praštěnej" díl,   jede to vpřed, střídají se   situace a hlášky a scénky   jsou některý mimořádně   povedený, bavěj všichni,   ale super je Kelso hlavně u   kradení stromečku:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Bílý lotos (2021) [TV seriál]

Bílý lotos
Celkem zajímavý počin,   plný osobitých osůbek a   rádoby překvapivých   závěrů (které jsou ale   poměrně dost dobře   předvídatelné). V druhé více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10

Alenka v říši divů (1999) [TV fi...

Alenka v říši divů
Chtěl jsem si na stará   kolena rozšířit vědomosti   a poprvé v životě vidět   "nějakou Alenku". No vybral   jsem si toto dílko a čert   ví, více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ...

Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat)
Red Forman prodává v   obchodě, ale ještě nic   neprodal, Kitty ho naučí jak   být milej k zákazníkům a   Eric má nového kamaráda, ze   kterého se vyklube gay,   docela dobrej díl, pár frků   výbornejch.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10