reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Crazy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.3.2005
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.3.2010
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.4.2012
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
20.5.2010
petule611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.6.2016
saraSun
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.12.2007
Berny.GB
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44339minih44339I muži stárnou (1977) [TV film] 
n
minih26510minih26510Pleasantville: Městečko zázraků (1998) 
Pleasantville n
minih44177minih44177Chci to! (2007) 
I Want Candy n
minih62548minih62548Dračí kletba (2006) [TV film] 
Dragon Dynasty n
minih55405minih55405Estrambótica Anastasia (2004) [TV seriál] 
Estrambótica Anastasia n
minih54845minih54845Pohádka o prolhaném království (1992) [TV inscenace] 
Pohádka o prolhaném království n
minih28705minih28705Pán prstenů: Společenstvo prstenu (2001) 
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring n
minih41689minih41689Rychle a zběsile: Tokijská jízda (2006) 
The Fast and the Furious: Tokyo Drift n
minih3341minih3341Tiberius (1960) 
I baccanali di Tiberio n
minih43635minih43635Daleko od ní (2006) 
Away from Her n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.1 %
8   - hvezdyn
4   - Kuvik
4   - mat.ilda
3   - Jarda.ftr
5   - petule611
7   - saraSun
9   - Berny.GB

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:55

2 minut již uběhlo
153 minut zbývá do konce

ČT2 - A co na to piskoři?

02:10 - 02:25

12 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Robinsonův ostrov (2016) [TV p...

01:50 - 02:35

32 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

02:20 - 03:05

2 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 143440
Osobností: 612441
Fotografií: 536193
Plakátů: 256781
Obsahů a biografií: 131590

Poslední komentáře

Labyrint (2017/7) [TV epizoda]

Labyrint
Hodně nepovedený díl.   Točil ho vůbec Jiří   Strach? Mé hodnocení 2.   série Labyrintu viz   https://www.fdb.cz/serial/laby   rint/137530

Autor: petrusmev | Hodnocení: 3 / 10

48 hodin v Paříži (1988)

48 hodin v Paříži
Dojemný příběh mistra   filmového vyprávění Romana   Polanského o muži, který je   donucen v kafkovském   prostředí Paříže sám   vyhledat více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 8 / 10

Pátá loď (2016)

Pátá loď
Nevím, jestli je to tím, že   jsem film viděl dopoledne a   pak spěchal zpět do práce,   kde zážitek z filmu přebila   spousta jiných, ale   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Běženky a kapři (2016)

Hrdinky se silikonovýma kozama

Běženky a kapři
Pane Bože! Další zbytečný   film cíleně natáčený jako   hrozná kravina. Tady je snad   zase špatně všechno od   kombinace s digitální   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Ordinace v růžové zahradě (2005)...

Ordinace v růžové zahradě

Ordinace v růžové zahradě
Ordinace v růžové zahradě   je bomba film. První sérii   jsem moc nechápala, ale na   druhou se dívám moc ráda a   velmi mě baví

Autor: zuzinek | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.228/0.193