reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Crazy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.3.2005
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.3.2010
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.4.2012
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
20.5.2010
petule611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.6.2016
saraSun
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.12.2007
Berny.GB
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51813minih51813Volání mrtvých (2003) [TV seriál] 
Tru Calling n
minih28313minih28313Jezero (1999) 
Lake Placid n
minih3275minih3275Asijské spojení: Půlnoční orchidej (1995) [TV film] 
Singapore Sling: Midnight Orchid n
minih40854minih40854Poslední legie (2006) 
The Last Legion n
minih16612minih16612Poslední skaut (1991) 
The Last Boy Scout n
minih54573minih54573Ako zajac prekabátil lenivého horára (1988) [TV seriál] 
n
minih20755minih20755Ten kluk je postrach 2 (1991) 
Problem Child 2 n
minih39477minih3947755 dní v Pekingu (1963) 
55 Days at Peking n
minih21817minih21817Útěk z Alcatrazu (1979) 
Escape from Alcatraz n
minih87778minih87778Za zavřenými dveřmi (2012) 
Az ajtó n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.1 %
8   - hvezdyn
4   - Kuvik
4   - mat.ilda
3   - Jarda.ftr
5   - petule611
7   - saraSun
9   - Berny.GB

TV Program

ČT1 - Ve jménu vlasti (2011) [TV ser...

22:35 - 23:30

27 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Proč letadla padají: Problémy ...

22:40 - 23:25

22 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba: Ne...

22:35 - 23:30

27 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Mordparta (2016) [TV seriál]

22:25 - 23:45

37 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147968
Osobností: 626696
Fotografií: 562684
Plakátů: 266874
Obsahů a biografií: 135809

Poslední komentáře

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.421/0.343