Jeden svět
ohodnotit

S láskou, Rosie

Love, Rosie

Další název:
Love, Rosie - Für immer vielleicht; Rosie Dunne; Where Rainbows End
Rok:
2014
Délka:
102 minut
Premiéra v ČR:
15.1.2015

Obsah filmu S láskou, Rosie




 
Romantická komedie plná omylů a chyb, které nám život prostě přináší, ať děláme cokoliv. Rosie a Alex jsou nejlepší kamarádi od 5ti let dokud je osud časem zavane každého jinam. Neměli ale zůstat spolu napořád? A zjistí to přes všechny své aféry, děti a rozvody? Jakmile totiž dojde na lásku a život, to správné rozhodnutí jakoby ani neexistovalo.

zdroj: Bontonfilm CZ

oficiální text distributora
 
Související odkaz
 
Recenze: S láskou, Rosie

První romantika letošního roku je sice předvídatelná, ale přesto trochu jiná.  číst dál

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Christian DitterChristian Ditter  
hraje:
Lily CollinsLily Collins.....Rosie Dunneová [25]   
Sam ClaflinSam Claflin.....Alex Stewart [27]   
Tamsin EgertonTamsin Egerton.....Sally [25]   
Suki WaterhouseSuki Waterhouse.....Bethany [22]   
Jaime WinstoneJaime Winstone.....Ruby [28]   
Art ParkinsonArt Parkinson.....Gary Dunne [12]   
Christian CookeChristian Cooke.....Greg [27]   
Nick LeeNick Lee.....Herb   
Lily LaightLily Laight.....Katie Dunneová [12]   
Max ClearyMax Cleary.....Joey Dunne   
Marion O'DwyerMarion O'Dwyer.....paní Caseyová [53]   
Jamie BeamishJamie Beamish.....Phil [37]   
David CrowleyDavid Crowley.....policista Adam   
scénář:
Juliette TowhidiJuliette Towhidi  
hudba:
Ralf WengenmayrRalf Wengenmayr  
kamera:
Christian ReinChristian Rein  
střih:
Tony CranstounTony Cranstoun  
trailer
Distributor v ČR:
Bontonfilm Česká republika
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu S láskou, Rosie >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Hanny01
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.11.2018
Kdyby mi bylo náct, tak bych si tento romantický   film užila mnohem víc. Takto to pro mě bylo   spíše utrpení sledovat dva lidi, kteří   chtějí být spolu a přitom pro to nic   neudělají. Jen si hledají další a další   náhrady a přitom neustále nabourávají život   toho druhého v touze být jeho součástí. Do   toho scény, kdy dcera Katie a její kamarád   prožívají podobný vztah jako kdysi Rosie a   Alex, mi přišli spíš trapné. Možná tomu   přispěl i úděsný dabing. Jedno klišé za   druhým a snaha ždímat z diváků emoce. Asi tak   bych hodnotila tento film. Ale abych nebyla jen   negativní, musím uznat, že ústřední dvojice   byla sympatická, svých rolí se ujala skvěle. A   sem tam byla i místa, kdy jsem se bavila.
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.10.2018
Mohou se do sebe zamiloval lidé, kteří se   znají již od svých pěti let? Tak s takovou   otázkou pracuje romantický příběh o Rosie a   Alexovi, kteří jsou právě z takového důvodu   k něčemu takovému, jako je vzájemná láska,   společný život a vůbec k správně volbě,   nepřátelé. Jenomže jak už to v životě   bývá, nic není jednoduché, jak se zdá být. A   s takovým přesvědčením bojuje právě Rosie.   Snímek představuje dotek srdce a dává   realistický pohled na lásku, život, sen a   naději. Doslova srdcervoucí vyznání Rosie na   konci příběhu asi divačky stejně tak   zaskočí, jako všechny v oné scéně. Ne   nadarmo se snímek jmenuje ´S láskou, Rosie´.   Určeno je to především pro toho, kdo trpěl   nekompromisní láskou, a kterému láska   proklouzla mezi prsty. Vyznání pocitů nebylo   dlouho tak silné, jako právě v tomto filmu.   Není smutnějšího okamžiku, než uvědomění,   že nelze být s někým, koho nejvíce milujete.   Trochu to vzbuzuje u diváků lítost nad   nevyužitím své šance a zároveň povzbuzuje   ty, kdo v takové podobné situaci právě jsou.   Snímek dojemný, povznášející, relativní a   to i ze zábavnými situacemi.
collen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.3.2017
Docela slušná romantika a poměrně dobře   zahrané postavy, ale měla jsem pocit, že hudba   přebíjela dialogy a to fakt nemám ráda. Ale   námět fajn ze života...kolik nás pohřbilo   lásku kvůli přátelství? Alex s Rosie měli   ovšem filmové štěstí.
efCZa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.3.2017
V rámci žánru hodnotím jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta situací, které jsou   přitažené za vlasy a všechno do sebe až   prapodivně zapadá a nebo se naopak míjí... no   na druhou stranu musím říct, že to ale   funguje. Tlačení na pilu není až tak kruté,   film má spád, sem tam hodí povedený vtípek...  
Také herci jsou vybraní dobře, na plátně   jim to spolu funguje.
bellrose
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.7.2015
Romantika poslednich let
Komu by se nestalo, ze svou lasku necha odejit   ackoliv vnitrne sam nechce nebo si to ani   neuvedomuje v mladi.... Romantika poslednich let,   rozhodne je to koukatelne a film ma i myslenku, za   sebe muzu rict, kouknu na nej rada znovu a znovu a   znovu, rozhodne ale ne za sebou:) Je to film na   oddechove chvile kdy clovek odpociva ....nebo spis   my zenske odpocivame u pohodovych romantickych   filmu a nepremyslime uz o nicem....proste jen   odpocivame a fandime hlavnim hrdinum aby to   stastne dopadlo:)
enejčel
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 28.6.2015
Už začátek je hodně špatný. Čekal jsem, že   nás režisér zavede do období dětství našich   hlavních dvou hrdinů a seznámí nás s nimi   tak, abychom si na ně utvořili větší vztah.   Na místo toho se děj odehrává v jedné   časové linie a hlavní hrdinové jsou hozeni do   ohně. Jednou větou je zde řečeno, že se Rosie   a Alex znají už odmala. Scénář není dobře   zpracovaný. Collinsová - představitelka Rosie   vám přiroste k srdci, ale k pobavení u tohoto   filmu to nestačí. Její kolega Claffin na tom   už není tak dobře. Ani vedlejší herci zde   neexcelují. Film je naprosto nezajímavý a   zpackaný. Scény, které měly vyvolat záchvaty   smíchu spíše vyvolaly nutkavost snímek   vypnout. Velká zhovadělost.
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.4.2015
Well, well, dnes už princ pro svou princeznu   nemusí překonat sedmero hor a sedmero řek, ale   pár nevydařených vztahů i manželství a   obětovat tak několik promarněných, zakletých   let... Moderní pohádka, kterou určitě není   nepříjemné sledovat, především pro   sympatickou ústřední dvojku, srážím však za   plky typu "dokážeš, co jen chceš",   předimenzovaná míjení se, opakující se   hlavní motiv u velkonosé dcery a konečně za   pohádkový hotýlek, jehož pořízení   překonává i odvážná tvrzení o Hloupém   Honzovi, co k půl království a princezně   přišel... ani nevěděl jak.
kikizubik15
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.1.2015
Film stojí zato! ^^
Od první chvíle, co jsem si pustila trailer jsem   byla plně rozhodnuta, že na film musím jít,   protože mě moc zaujal. Ani jednou jsem   nezapochybovala, že by mě film mohl zklamat a   měla jsem pravdu. U filmu jste se nejednou   zasmáli, také nechybí ani romantické chvíle.  
Nevím, jak se mi bude líbit kniha, ale film   jsi mě rozhodně získal. A obsazení bylo taky   skvělé.
Takže rozhodně doporučuji.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih87822minih87822Grimm (2011) [TV seriál] 
Grimm n
minih26508minih26508Kontraband (1997) 
Knock Off n
minih79874minih79874Kontraband (2011) 
Contraband n
minih62896minih62896Mango Kiss (2004) 
Mango Kiss n
minih29459minih29459Billy Elliot (2000) 
Billy Elliot n
minih73005minih73005Druhý život (2000) 
Deuxième vie n
minih102207minih102207Já, Frankenstein (2014) [2k digital] 
I, Frankenstein n
minih12922minih12922Moucha (1986) 
The Fly n
minih17531minih17531Psí odpoledne (1975) 
Dog Day Afternoon n
minih28263minih28263Virus (1999) 
Virus n


Hodnocení:n12345678910
S láskou, Rosie (2014)S láskou, Rosie (2014)S láskou, Rosie (2014)S láskou, Rosie (2014)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10