reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Člověk v zoo

The Zookeeper

Žánr:
Rok:
2000
Délka:
99 minut
Premiéra v ČR:
22.11.2001
„V čase války měl jeden muž odvahu udělat to, co považoval za správné.“

Celkové hodnocení filmu Člověk v zoo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.4.2010
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.2.2011
glacer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.11.2007
pohjar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5370minih5370Cyborg 3: Záchrana rasy (1994) [Video] 
Cyborg 3: The Recycler n
minih56799minih56799A-Team (2010) 
The A-Team n
minih4648minih4648Angélica (1939) 
n
minih61150minih61150Čas hlupáků (2008) 
The Age of Stupid n
minih40773minih40773Crash Road (2007) 
Crash Road n
minih22530minih22530Vinnetou - Poslední výstřel (1965) 
Winnetou III n
minih5791minih5791Kde je svoboda? (1954) 
Dov'è la libertà? n
minih28541minih28541Doživotí (1999) 
Life n
minih14620minih14620Oběti války (1989) 
Casualties Of War n
minih23125minih23125Výtah na popraviště (1958) 
Ascenseur pour l'échafaud n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64 %
7   - pataamat
7   - Kuvik
6   - sakro
6   - glacer
6   - pohjar

TV Program

ČT1 - Kde domov můj?

18:25 - 18:55

13 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Na cestě po Ostravsku (2012) [...

18:15 - 18:45

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

13 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:35 - 18:55

63 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140633
Osobností: 602784
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129675

Poslední komentáře

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.424/0.397