Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Blackball

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
dobes.pavel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.6.2015
Blackball
Tato sportovně laděná   komedie mě popravdě   zklamala. Po slibném   začátku, který mě   navnadil, přichází   poměrně nevýrazný děj,   jenž s humorem spíše   šetří. A moc to   nezachrání ani občasné   povedené hlášky hlavního   hrdiny. Konec je hodně   klišovitě absurdní.
Snura
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.6.2007
Je to pro nás tak trochu   cizokrajné, ale   "koulená" jako   sport skutečně existuje a na   britských ostrovech je docela   populární. Z této   popularity těží i tato   komedie, která jinak jede   podle zaběhnutého schématu   - nejdříve válka a boj mezi   dvěma soupeři, starým   několikanásobným   šampiónem a drzým   mladíkem, který představuje   nastupující generaci, aby se   nakonec setkali v jednom   týmu, reprezentovali   společně starou dobrou   Anglii a slavně zvítězili.   A samozřejmě, že k tomu   patří taky trochu té   romantiky.
red.mann
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.3.2019
Taková anglická hloupost.   Ulítlý film o vymyšleném   sportu. Místy vtipné scény,   ale jinak je to průměrná   komedie s celkem originálním   příběhem.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama