Zari
ohodnotit

Bez soucitu

From Paris With Love

Další název:
Z Paríža s láskou (SK); Bez súcitu (SK); Horúce pozdravy z Paríža (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
2009
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
17.6.2010
„Dva agenti. Jedno město. Žádné slitování.“

Komentáře k filmu Bez soucitu

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 26
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.7.2011
tak tohle byla racha vubec   jsem necekal co z toho vyleze   myslel jsem nejaka blbost,pak   jsem zustal civet s otevrenou   hubou ,takhle naslaplej akcnak   jsem dlouho nevidel. Travolta   je tady excelentni
martin1410
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.2.2015
Bez soucitu
Hodně dobry film,tahle role   travoltovy sedla,dobře   zahrane,je to nejlepší film   sním,doporučuji všem,občas   i ptipne scenky.Ten druhy   herec tam nehraje nic,tu roly   mohl hrat kdo koly a zahral   byto lip.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.11.2013
Tvrdá akční jízda v   produkci Luca Bessona, který   si tu střihl i malou   roličku. John Travolta   představuje tvrďáka, což   mu lze s tou holou hlavou   věřit, a Jonathan Rhys   Meyers mu úspěšně   sekunduje, i když ve své   roli vystupuje téměř jako   nezkušený začátečník.   Adrenalinová jízda v   hongkongském stylu. Co víc   dodat. Zbytečně se nežvaní   a akce střídá akci. Počet   mrtvol tomu jen dosvědčuje.   Snímek má spád a je plný   nečekaných zvratů.   Jednoduchý příběh? No a   co? Tady jde především   akci a vůbec o akční   adrenalinovou jízdu. Luc   Besson moc dobře věděl do   čeho jde a jeho představa se   mu podařila. fanoušci   akčních filmů rozhodně   přijdou na své.
olgab
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.7.2012
Jsem velmi mile   překvapena.Myslela jsem,žeto   bude kýč,ale vyklubal se z   toho rychlý,vtipný akční   film.
ValaMalDoran
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.3.2010
Vtipný, napínavý,   překvapivý....film. Travolta   zahrál agenta výborně. Je   to takový film na jedno   pokoukání, občas trichu   přehnaný, ale i tak dobrý   film to je.
DoubecekJan
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.3.2011
super
tak tenhle filmík mě bavil   od začátku až do konce.   Skvěle zahrál Travolta s   překvapujícím faceliftem :)
Constantine_cz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.7.2011
Opět se klaním před Travoltou
Po dlouhé době přichází   konečně další z   povedených akčních filmů.   Asi těžko někdy zapomenete   na scénu z letiště, kam se   Vax pokouší propašovat   svoji zbraň v plechovkách od   energy drinku :). Bez soucitu   je plné surového humoru a   lehkého a přitom   brutálního násilí   natočeného v krásném   prostředí francouzské   metropole, kde hlavními   hrdinovi spestřuje život   váza plná kokainu. Tento   film už jenom kvůli   vynikajícímu Travoltovi (   Waxe ), jehož postava není   kladná, ale ani záporná.   Dopuručuji lidem, kteří   mají rádi pořádnout akci
rix3
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.12.2010
od filmu som vela necakal.o to   vacsie bolo moje   prekvapenie.film ma   spad.akcnost a do toho   genialne travoltove hlasky.a   samozrejme.krasna zena nesmie   chybat.clovek sa pri nom   nenudi a nema ani cas si   vydychnut.a to chodenie s   vazou:)u mna dobry akcny   film.ja som sa bavil:)
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.4.2011
Nemám ráda Meyerse, ale   jakmile vstoupil do hry   Travolta, tak to byla jízda.   Hodně hustá detektivka, kde   všechno není, tak jak se   zdá ze začátku. Travolta   vévodil celému filmu, Meyers   se snažil přicmrndávat, ale   nestíhal. Český název je   úplně mimo, což je   podružné, v každém   případě kdo má chuť na   cool (což je správný   výraz, který vystihuje   podstatu) detektivku, může   vsadit na tenhle film.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.6.2010
Bez soucitu
Film od kterého rozhodně   něco očekáváte když v   něm hrají takové hvězdy   jako John Travolta a Jonathan   Rhys Meyers. A řekla bych že   film rozhodně nezklame, je   nabitý akcí, vtipek a   sledovat odlišnou dvojci   společně je celkem zábava.   Režisér Pierre Morel už   dokázal, že je výborný   režisér a to snímkem 96   hodin. Je to film který byste   měli rozhodně vidět.
bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.7.2014
From Paris With Love aneb klasický akčák
Už dlho som nevidel tak   skvelú akciu kombinovanú s   drsnými hláškami Johna   Travoltu.Ja som sa bavil a   vždy si tento film rád   pozriem ešte raz.
Nikotyna
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.2.2011
John Travolta prostě v tomhle   filmu válí. :) od začátku   až skoro do konce jsem se   nepřestala smát.   Doporučuju.
p.a.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.4.2020
Fakt dobrej akční film. Co   se týče akce snese podle mě   srovnání s 96 hodinami,   akorát mi připadá, že se   nebere tak moc vážně.   Každopádně Travolta jede   jako motorová pila roštím,   drtí všechno kolem sebe a   ještě kolem sebe pouští   hlášky. Rhys Meyers mu   dobře nahrává. Ostatní   jsou buď na odstřel, nebo   slouží jako stafáž. Jako   akční film bezva.
geojezek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.7.2015
Kde se naucil takhle vyjednavat?
Neomylny pistolnik v akci.   Jeho francouzsky kolega filmu   jenom dodava na lesku.   Travolta se mi tady libil.   Napinave od zacatku do konce.   Neco trosku prepiskle, ale jen   trosku :-)
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.6.2011
Pohodová akčnější   detektivka se slušnými   hláškami a zajímavými   zvraty... Vhodná délka,   děj, herecké obsazení i   výkony a i prostředí - i   když v tom skoro nikde   nevidím Paříž... Travolta   překvapil nejen image, ale i   neortodoxní postavou(rolí).   Doporučuji alespoň jedno   shlédnutí.
goranchorvat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.3.2010
Besson+Morel
Spojení v titulku zmíněné   dvojice ve mě vyvolává   obrovské očekávání   ještě dřív než film   začne.A opět nezklamali,   byť Taken(96 hod) bude asi   ještě na dlouho někde   jinde.Tady se dočkáme   nablýskané akční   jednohubky se spoustou   mistrně zvládnutích   akčních scén a   hláškujícího J.T. jehož   nekonečné fuck má co si do   sebe.Film nemá v podstatě   hluchá místa i když ta   pravá jízda začíná až s   příchodem J.T. na   scénu.Přesto u některých   akčních scén již   nezadržitelně postupující   věk J.T. působí né   příliš   důvěryhodně.Další   řemeslně výborně odvedená   práce.Chybu shlédnutím tady   neuděláte.
Phreaker
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.8.2010
Na film se stojí kouknout už   jen kuli frkům, které   pronáší Travolta. Jinak je   to klasická Bessonovka tedy   film vhodný na volné   odpoledne.
Kares86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.10.2014
přeháňka
No tenhle film je mooc   přehnanej, ale nedá se   říct, že by se člověk   nudil. Divoké akce i   zvraty...jen nevím proč ve   hlavní roli je Travolta s 20   kilama nadváhy ;)
Rasty29
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.3.2010
Docela povedená akční   komedie hlavně díky   Travoltovy,který skvěle   zahrál roli drsnýho   agenta,který se nikdy   neplete.Film naplnil mé   očekávání akorát mi   vadila Travoltova   ,,nesmrtelonost´´ a že za   ten film zabil dohromady asi   100 lidi, a hlavně až moc   Hollywoodsky.Ale jinak se mi   film líbil a určitě se k   němu někdy ješte vrátím.
prvosenka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.9.2012
BEZ SOUCITU

Akční film, který měl   ambice být lepším, leč   zůstalo jen u slibu.
Od tvůrce legendárních   96 hodin čekali všichni   další pecku. Jenže koncept   „zemřela dcera nějakého   vládního představitele na   předávkování drogami a já   teď musím zabít všechny   dealery během jedné noci   “to už prostě nestačí.   Taken alespoň při vší   jednoduchosti dával dokonalý   smysl. Travolta bohužel jede   v klasickém stylu: semelu to   tam všechno hlava nehlava,   jenom ať se něco děje a   ještě u toho pro jistotu   řeší nějaké velké téma.   Jenže i u akčních filmů je   potřeba používat mozek.   Všeho moc škodí a za pár   laciných pistolek, výbuchů   a jednu průměrnou honičku   se zmatený námět už dneska   neschová. Travolta si hraje   na drsňáka, čím více   používá sprostých slov,   tím více se cítí být   borcem, předvádí se jako   frajírek po prvním rande,   hláškuje jako o život, jen   to běhání po střechách   už mu zjevně nejde jako za   mlada. Trochu nápaditosti   nabídne leda tak likvidace   gangsterské omladiny,   přestřelka v čínské   restauraci a honička mezi   figurínami. Pak přišel   dějový zvrat jako z   telenovely a v závěru jsem   měla pocit, že už se   dívám na úplně jiný film.   Z mého pohledu docela   zklamání. Průměrný,   rádoby nadupaný snímek,   který zůstal daleko za   očekáváním.
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.6.2014
Průměrný akčňák se super   nesmrtelným hrdinou Travoltou   který čistí Francii od   teroristů.Akční scény   docela dobrý,horší jsou   Travoltovy nadávky a pokusy o   vtipy přišlo mi to spíš   trapnější než   vtipný.Celkově herecký   výkony nic moc.
Snura
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.6.2011
Je fakt, že Travoltova holá   hlava a z ní vypouštěné   hlášky jsou sice působivé,   ale jinak se jedná o typickou   průměrnou bessonovštinu.   Kupa akce, která je však bez   ladu a skladu a tak se dá u   ní vypnout. Když skonči   titulky, tak na film rázem   zapomenete. Snad jen Charlie   Wax vám pár dní vydrží...
Clockwork
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.3.2010
Takova prumerna akce s   Travoltou ktera neurazi,ale   ani nenadchne.Pokut v sobotu   vecer nemate co delat kouknete   na to.
BOS3
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.3.2010
Asi sa chceli podobať   Transportérovi ( Kuriér 2   až 3) ale Travoltovi sa to   dá ťažko v jeho veku a   váhe uveriť. Vcelku   bezduchá zápletka (ako   obvykle teroristi) rýchle   scény, do Paríža práve   pricestovaný Travolta,   "špičkový"   zabijak CIA bláznivým tempom   behá z miesta na miesto a   likviduje v stovkách   teroristov i náhodne vybrane   gangy, ktoré sa mu pripletú   do cesty. Jonathan Rhys Meyers   hraje nepresvedčivo   začínajúceho agenta na   pobočke ambasády (na rozdiel   od Tudorovcov kde hraje   excelentne   Henryho-Henricha-Jindřicha).   Film je pre mna sklamaním,   diváci fandiaci vyše   uvedenému akčnému štýlu   budú spokojní až nadšení.
kockak1
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.7.2013
Travolta, jak jinak, v roli   magora, který střelí bez   varování po všem, co se   pohne. Zpočátku jsem se   prokousávala přestřelkami,   pak film ukáže, že má   také nějaký děj a tak jsem   to nevzdala, protože jsem   chtěla vědět, jak to sakra   dopadne. Celkem nenáročná a   mnou kupodivu ne úplně   zatracená oddychovka na   volný večer, od které   vůbec, ale vůbec nic   nečekejte.
SvoKar
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.10.2012
Přehnané vulgarismy; první   2 akce zvláštně   sestříhané (kraťoučké   záběry, občas ze   zvláštních úhlů);   kaskadérské kousky člověku   Travoltovy postavy divák   nevěří; napínavá byla   poslední půlhodina.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih9583minih9583Jen pro tvé oči (1981) 
For Your Eyes Only n
minih39430minih39430Kurýr 2 (2005) 
The Transporter 2 n
minih41538minih41538Soud pana Havleny (1967) [TV inscenace] 
Soud pana Havleny n
minih38105minih38105Nejisté city (1941) 
That Uncertain Feeling n
minih6021minih6021Den delfína (1973) 
The Day of the Dolphin n
minih73681minih73681Časem zapomenutá země (1975) 
The Land That Time Forgot n
minih14417minih14417Noční host (1961) 
Noční host n
minih42383minih42383Chaos (2005) 
Chaos n
minih40225minih40225V tom domě straší! (2006) 
Monster House n
minih58191minih58191Piko (2010) 
n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Policejní pohádky strážmistra ...

22:30 - 23:49

53 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Moulin Rouge

22:50 - 00:50

33 minut již uběhlo
87 minut zbývá do konce

NOVA - Na vaší straně

22:55 - 23:40

28 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Honeymoon - líbánky k nepřežit...

22:50 - 23:40

33 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Johanna Meisel

Meisel Johanna

Ester Ledecká

Ledecká Ester

Naposled navštívené:
Johanna Meisel

Meisel Johanna

Ester Ledecká

Ledecká Ester