reklama
 
ohodnotit

Bez okolků

Point Blank

Další název:
Odplata
Žánr:
Rok:
1967
Délka:
92 minut
„Nechce nic než svoje peníze. A někdo je zaplatí.“

Celkové hodnocení filmu Bez okolků

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.1% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.8.2011
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.9.2011
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.1.2011
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.8.2011
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2012
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.11.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.8.2011
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.5.2013
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.11.2008
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2017
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.1.2010
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.9.2016
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.12.2017
Pilar1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.10.2012
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29687minih29687Inspektor Popleta (1980) 
Inspecteur la Bavure n
minih20820minih20820Tess (1979) 
Tess n
minih82370minih82370Proroctví zkázy (2011) [TV film] 
Doomsday Prophecy n
minih24974minih24974The Postman - Posel budoucnosti (1997) 
The Postman n
minih61606minih61606Příběhy ze Serengeti (1995) [TV seriál] 
Tales of the Serengeti n
minih12909minih12909Motiv pro vraždu (1974) 
n
minih50763minih50763Bill (2007) 
Meet Bill n
minih33976minih33976Sestry v akci (2000) 
Our Lips Are Sealed n
minih132756minih132756Boogaloo a Graham (2014) [DCP] 
Boogaloo and Graham n
minih10421minih10421Kóma (1977) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.1 %
10 - curil
8   - cicis
5   - hvezdyn
6   - Chrustyn
7   - RM
4   - Misantrop
6   - Zimmy871
8   - oulisna
6   - rosta12
6   - lionheart
8   - Johnny1
6   - motelij
9   - miratskyl
10 - thornhill
6   - wrangler
5   - Pilar1
4   - makiki

TV Program

ČT1 - Zkus mít vkus (2009) [TV pořad...

03:40 - 04:05

10 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Ze zoo do zoo

03:35 - 04:00

15 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Atentát (2015) [TV seriál]

03:30 - 05:00

20 minut již uběhlo
70 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

02:00 - 04:00

110 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150166
Osobností: 632919
Fotografií: 573509
Plakátů: 272275
Obsahů a biografií: 138081

Poslední komentáře

Akta Golgotha (2010) [TV film]

Akta Golgotha
Německý televizní snímek   natočen na základě knihy   německého spisovatele   historických románů   Philippa Vanderberga. Ten   vystudoval více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Dvojníci (2016)

Co to je? - Životabudič(odborník o Hradnej svieci)

Dvojníci
Bola to taká podarená   česká blbina, ale fakt že v   dobrom slova zmysle. Páčia   sa mi tieto také klasické   komediálne blbiny, pretože   to více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Miláčku, zmenšil jsem děti / Co ...

Miláčku, zmenšil jsem děti / Co je malý, to je hezký....
Rodinná sci-fi komedie,   mající svůj zábavný   potenciál i dnes. Námětově   patří do řady obdobných   snímků, kdy se lidé pomocí   nějakého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Jurský svět: Zánik říše (2018)

Mentální vyplach

Jurský svět: Zánik říše
Bohužel, je to tak. Co bylo v   Jurskem světě super, je tady   naprosto přihlouple. Šel   jsem z kina otrávený jak už   dlouho ne. A to mám dinouse více >

Autor: jentak | Hodnocení: 1 / 10

Řidič (2011)

Keď sa to všetko vymkne spod kontroly

Řidič
Strašne zvláštny film,   ktorý podľa mojich   kritérií by sa mi vôbec   nemal páčiť. Začína to   oboznámením sa so situáciou   hlavného hrdinu. více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.297/0.259