Zari
ohodnotit

Bestie

Belly of the Beast

Další název:
Beštia (SK); Břicho bestie
Žánr:
Rok:
2003
Délka:
90 minut
„Bývalý agent bojuje v Thajsku o život své unesené dcery, která se stala návnadou ve smrtící politické hře.“

Komentáře k filmu Bestie

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 20
mikee007
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.3.2018
Je mi to líto,
opravdu líto. Ale já prostě   v současné době nemohu   hodnotit filmy Stevena Seagala   lépe, než průměrně. To   prostě nejde, i když toho   chlapáka mám fakt rád.
Jenže... Jenže kde nic   není, ani čert nebere.
Děj tohoto filmu je   šablonovitý. Věřte mi, že   jste podobných už deset,   patnáct viděli. Pak by to   tedy mohly zachránit akční   scény. Jenže nezachrání.   Steven vymýšlí   choreografie, do jakých se   nepouštěl ani za mlada. V   jednu chvíli dokonce   vystřihne otočku alá Jean   Claude. Jenže místo aby to   působilo efektně, je to   trapné. Strašlivě trapné.   Navíc je víc než dobře   vidět, že se Seagal dává   zastupovat kaskadéry i při   zcela jednoduchých scénách.   A to od svého oblíbeného   akčního hrdiny prostě   nechcete vidět.
Možná by mohl pomoci   alespoň šikovný střihač ,   či režisér, ale ani ty   nejsou.
Prostě   marnost nad marnost. Už jsem   to tu zmiňoval, ale   vrstevník (a mnohem, mnohem   lepší herec) Liam Neeson   nakopává Seagalovi v   akčním žánru doslova a do   písmene zadek.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.7.2015
Akční snímek dle   zavedeného standartu Stevena   Seagala. Tentokrát mu byla   unesena dcera a tak se rozjede   všem dát patřičně do   držky. Snímek i přes   jednoduchost děje je   dynamický, v akčních   scénách očekávaně   brutální a ubíhá jak   rozjetý vlak. Žádné   zbytečné řeči, zde jde   hlavně o akci. Tady je však   na celém tomto počinu   největší zádrhel. Pokud   jde o Stevena, je zabírán   až v neuvěřitelném detailu   a tak ze zápasu není nic   vidět. A když se záběr   oddálí, máchá jen rukama a   když už se hýbe celým   tělem, je viditelně vidět,   že už to Steven není. Ano,   je to tak. Nechává se   zastupovat dublérem, což   hatí veškeré   představivosti o jeho   umění. Nebo si někdo   vážně myslí, že v   určitých záběrech najednou   krapet zhubl a je hbitější   než kdykoliv předtím? Že   by při své postavě a váze   dokázal kopanec s výskokem a   otočkou mě opravdu nikdo   neoblafne. Steven není Sammo   Hung. Jinak snímku není co   vytknout. Přestřelky jsou   vygradovány do takové   dokonalosti, že chvílemi   připomínají tzv. krvavý   balet, jaký známe ze   snímků Johna Woo.   Závěrečný souboj je už   očekávaná klasika. Po   akční stránce si tedy lze   snímek užít, ale nesmí se   moc přemýšlet nad Stevenem.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.2.2015
Tak pomineme-li klasicky   přihlouplý děj tak je to   jedna z těch lepších   Seagalovek. Pěkné akce a   film má zkrátka na jeho   poměry celkem šmrnc a   náboj.
seagal
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.6.2011
Dosť prijateľný kúsok so   Seagalom.

Seagalova dcéra a jej   priateľ sú na dovolenke.

Dcéru unesú a   jej priateľa zabijú.

I tá bitka bola   dosť dobrá, jak Seagal bol   na vozíku a strieľal   zároveň.
Misantrop
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.3.2011
Líbil se mi Jakeův   skleníkový dům uprostřed   zeleně na Havaji. Také   thajská příroda je ve filmu   úchvatná. Jinak opět hory   akčních klišé, jako je   únos nevinného, záchrana   vzdor riskantnosti a   praktické nemožnosti něco   takového provést, dojemné   retrospektivy, ztráta ženy,   ztráta přítele, modlení a   kouzla atd. atd. Nuda.
davidek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.1.2010
Vždycky jsem měl Segala moc   rád a líbil se mi každý   fil, ale přišlo období, kdy   se na jeho filmy nedalo   koukat. Tenhle se vrací do   starých dobrých   Segalovských kolejí.
BinLADIN
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Segal opět v akci sic   starší nějaké to kg na   těle je znát ale pořád v   kondici a perfektně   připraven na další boj
petrtap
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.6.2009
komentar
Segal opet ve sve vinikajici   roly neohrozeneho chlapika   zakona.Jak jsme na nej   zvikly.Segal ten se narodil at   dela poradek mezi   parchantama,pro tu roly super!   Petr
pepe15
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.4.2009
Jeden ze slapších filmu   Stevna Seagala.Příběh kde   mu unesou dceru a on za pomoci   pratel dceru osvobodí.Celkem   se mi líbilo vudu na konci   filmu,ale i přes to je to   slabší film.
pataamat
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.3.2009
starý dobrý Segal ako   každý jeho film stojí za   nič ,ale ako sa to može   zmeniť,keď on vlastne nikdy   nič nezahral aspoň na   amatérskej úrovni
Sparta33
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.2.2009
Luke
Parádní film...Steven opět   výbornej...dobré   bitky,akce,spád...scéna na   trhu v úvodu je   úžasná...jak se
JanaOss
Hodnocení:
Přidáno: 5.12.2008
Ač to tak nevypadá, filmy se   S. Segalem jsou milé a plné   citu, i když často mluví   pěsti. Vždy vystupuje jako   muž silných zásad, velkého   citu, rychlého úsudku,   skvělé práce rukou. Vždy   potrestá všechny špatné   lidi a sám vítězí. O to   lépe se na jeho filmy dívá,   když člověk už podvědomě   ví, že ze všech těch   hrozných situací, do   kterých se dostane, vyvázne   jako vítěz.
Ani v   tomto filmu nezklamal. Jeho   velká láska k dceři,   nesmiřitelnost s útiskem a   nespravedlností jej opět   dovede k vítězství a   záchraně dcery.
wena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.9.2008
Tak další film střižený   alá Seagal.Spousty   zlámaných rukou a   rozmlácených hlav.Sebertemy   dceru a já vás všechny   dostanu.Trochu šamanismu na   konec a je děj jak má   být.Jsou lepší filmy s   tímto hercem.A pozorní   diváci si i všimnou že se   nám Steve trochu zakulacuje.
Ba.tista
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.2.2008
Čím je Steven Seagal   starší tím má horší   filmy, ale opak je pravdou   tento film je jeden z těch   lepších stříleček ve   kterých předvádí svou   techniku boje.
Boxer666
Hodnocení:
Přidáno: 17.12.2007
Steven Seagal je podle mého   názaru velmi dobrý herec a   obdivuji ho co dokázal v   aikidu, jeho filmy mám rád
foxx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.11.2007
Jeden by řekl, že člověk a   herce nevyjímaje, časem   zmoudří,   "zkvalitní". Že se   poučí z chyb, že nasbírá   zkušenosti, že se bude na   svých filmech snažit maximum   vydělat a ne prodělat. Že   mu záleží na sledovanosti,   na popularitě jak své osoby,   tak jeho snímků...V   případě "mistra"   Seagala to je však přesně   naopak. Je schopný natočit   tři filmy ročně,   samozřejmě s nijak   závratným rozpočtem, s   pořád dokola omšelým a   neoriginálním námětem. Je   fajn, že dává šanci   zviditelnit se mladým,   začínajícím hercům,   ovšem jaký věhlas může   mít herec, který si pořád   myslí, že je v postavení co   do fyzické vizuality v době   konce 80. tých let, kdy   začal točit první filmy?   Ne, tento herec nezraje.   Někdy se mu podaří natočit   trochu lepší film, pak ale   "vybouchne" a   ukáže světu další ze   svých propadáků. Nepoučí   se, je to nahoru dolů, hraje   vabank. Nelze mu upřít jeho   bojové dovednosti, ztrácejí   však na věrohodnosti a   kvalitě, když tentokrát   dvacet chlápků poláme a   seřadí na podlahu ne   mladší chlápek se slušnou   figurou, ale obtloustlý děda   s tukovýma škvírkama,   namísto očí. Pravda je, že   postupem času daleko   častěji používá střelné   zbraně. Nicméně kritizovat   je jednoduché. Nelze mu   upřít snahu, píli a   nezlomnou odolnost, se kterou   bude točit ještě hodně   dlouho.
Faye
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.9.2007
A potom, že Segal je   obtloustlý děda, pche   náhodou i kotrmelec ještě   umí (jeden!). Segal vážně   nejenom stárne ( není sám)   , ale hlavně strašně   tloustne ( taky není sám), i   když jeho zateklé oči   přesně míří a jeho   „já“ je odolné i vůči   černé magii woo-do, celek je   otřesný. Hmm, toho frajera z   „Těžko ho zabít“ už   jenom těžko poznávám.
gorilus
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.9.2007
Je to klasický segalovský   film v ktorom nás už skoro   nič nemôže prekvapiť.
Veľa zastrelených, pár   polámaných rúk -jednoducho   klasika
mirhasik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Konecne slusny akcnak po   dlouhe dobe ala Seagal, u   ktereho se bez velkeho   premysleni dobre pobavite.   Seagal tu pusobi jako   nepremozitelny terminator (coz   je v nekterych scenach i   zabavne vzhledem k jeho   postave a veku) a vubec nevadi   ani ocividny doubling temer ve   vsech akcnich scenach :o)
artcrime
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.2.2005
potom co mel segal vypadek a   tocil samy   kraviny(patriot,cizinec..)je   tohle konecne na co sem   cekal.jeho klasika a hlavne   akce.i kdyz uz je segal   neuveritelne v tomhle tlustej   neva mi to..

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih44412minih44412Hrdinové v pekle (1973) 
Eroi all´ inferno n
minih24480minih24480Racek má zpoždění (1950) 
n
minih10639minih10639Kouzelný měšec (1996) 
Kouzelný měšec n
minih7975minih7975Gremlins (1984) 
Gremlins n
minih123587minih123587Purpurový vrch (2015) 
Crimson Peak n
minih16915minih16915Predátor (1987) 
Predator n
minih37122minih37122Taxi (2004) 
Taxi n
minih61520minih61520Návrat osamělého jezdce (2008) [TV film] 
Lone Rider n
minih21632minih21632Ukradený diamant (1972) 
The Hot Rock n
minih9209minih9209Já jsem Stěna smrti (1978) 
n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama