ohodnotit

Avengers: Endgame

Další název:
Avengers: Infinity War - Part II
Žánr:
Rok:
2019
Délka:
182 minut
Premiéra v ČR:
25.4.2019

Komentáře k filmu Avengers: Endgame

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 20
red.mann
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.8.2019
Marvel dokázal   neuvěřitelnou věc, kterou   se zapíše do historie   kinematografie. Vytvořil   nekonečnou sérii tuším 22   samostatných filmů, které   se závěrečným epickým   dvojdílem fantasticky   propojily a vytvořily jedno   sourodé velkolepé dílo.   Endgame pak opravdu dokonale   zakončil tuhle epochu. Film   byl dlouhý, ale utekl tak   rychle. Příběh byl   poměrně složitý (kdo   neviděl vše, tak se mohl sem   tam ztrácet), ale naprosto   dokonalý. Závěr byl   velkolepý, zdrcující,   šokující a srdcervoucí.   Ještě jednou klobouk dolů.   100% za neuvěřitelný počin   a doufámm, že na počátku   příštího roku nějaký ten   oskar v hlavních kategoriích   přibude.
Izzy8635
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.4.2019
Film považuji za velmi   důstojné zakončení   marvelovské superhrdinovské   éry. První dvě hodiny se   jen filozofovalo, ale   výjimečně mi to ani   nevadilo. Ale tu poslední   hodinu filmu bych mohla   zhlédnout desetkrát a   pořád by mě to bavilo.   POZOR SPOILER. POZOR SPOILER.   POZOR SPOILER. Tak dlouho jako   teď na konci jsem naposledy   brečela - už ani nevím kdy.   Ale myslím si, že Iron Man   si zaslouží obří pomník   velikosti Empire State   building. R.I.P.
majkronyk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.4.2019
Moc pěkné zakončení
Rozhodně se jedná o jednu z   těch nejlepších Marvelovek   a tihle režiséři doufám   ještě něco točit budou,   protože jim to rozhodně jde.   Ano je potřeba souhlasit s   tím, že to bylo takové   jakoby o něco míň   konzistentní než Infinity   War, ale to se asi ani nedalo   jinak udělat, když se tam   prostě dějou věci, které   se tam dějou. Nebo alespoň   já si to myslím. A jestli   někdo říká, že je to   stejně špatné, jako Ultron,   tak já bych klidně mohl   říct, že je to stejně   dobré jako Ultron, protože   mě se líbil. Kdyby se mě   někdo zeptal, který z těch   22 filmů je pro mě nej, tak   opravdu nevím. Líbily se mi   všechny Avengerovky, tedy ty,   kde je pohromadě celý nebo   většina týmu Tam se tedy v   mém případě počítá i   Civil War. Takže těhle 5   filmů je za mě top a ty   ostatní jsou za nimi ale jen   o kousek a některé jsou asi   i objektivně lepším třeba   IM3 je naprosto skvělý.

Každopádně jsem   zvědavý, kam to půjde dál,   půjde-li to někam dál.   Jisté náznaky tam byly, tak   uvidíme.

úprava
Ještě se   mi to rozleželo v hlavě a   dokonce se mi o tom i zdálo,   tak hcci je dopsat, že je to   pravdu i dost emocionální a   třeba začátek není ani tak   akční, jak jsme u Marvelu   zvyklí. Ale je to určitě   dobře. Je tam hodně prostoru   pro to, abychom viděli naše   hrdiny i jako lidi a že se   taky musejí vypořádat s   tím, co se stalo a jak se s   tím vypořádají.
Fordfilms
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.6.2019
Fordfilms
Takže si to uvedeme po   částech:
1) Ten film   je skvělý ( skvělá   zápletka, všichni Avengers   jsou v šoku. že prohráli   bitvu s tanosem ... )

2) Skvělý   vizuál ( na konci ta epická   bitva všech dob ... )

3) Nejlepší   výkony herců ( Musím   pochválit Roberta Downey Jr.   )

4) Tento   příběh ( Endgame) dává   více smysl než IW a má   větší plochu a postavy si   více užijete.

5) nemám co dodat,   všechno ve filmu je boží

6) někteří   lidé tento film hejtí kvůli   tomu, že to není celé   epické, nejlepší stejně   jak INFINITY WAR

7) Russoové říkali IW   byla bláznivá pecka a E je   komorní finále celého   MCU.

JE TO ZA   MĚ NEJLEPŠÍ MARVELOVKA!
Agisek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.8.2019
Film mě dojal a byla jsem z   něho unešená a nemůžu si   ho vynachválit, ale jediný,   co bych vytkla... Je dlouhý,   chápu to, ale ne každý   dítě u toho vydrží sedět   3 hodiny, ale já osobně jsem   si film velice užila
Frolíček
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.4.2019
Jak narvat do jednoho filmu   úplně všechny, tedy skoro   úplně všechny? Endgame je   toho zářným příkladem. A   ani to nevadilo. Tím pádem,   kdo se vyzná v postavách,   tak si první dvouhodinovku   více užije. Protože první   dvě hodiny se jenom kecá a   filozofuje a zase kecá, pak   dost sarkasticky vtipkuje a   tak.
Návrat do   budoucnosti je za mě pěkný   film, ale Avengers ho moc   nemusí, zvláště ti, co se   vyznají v kvantové fyzice.   Také zapomeňte na nějaké   časové paradoxy, že jako   když potkáte své minulé   já, zhroutí se vesmír.   Prostě nezhroutí. Ani když   odprásknete své minulé já.   Takže po kecání,   filozofování a sarkastickém   vtipkování se konečně   přijde na to, jak šlápnout   Thanosovi na zoubek, tedy   spíš na pracku. Akce se   trochu rozjíždí a jelikož   to stejně už všichni ví,   tak díky cestování v čase   Avengers Thanosovi kameny   vyfouknou a lusknou si.   Jenomže i Thanos má trumf v   rukávu, respektive Nebulu.  
Závěrečná bitva   každému umožní ukázat co   v něm je a každý má svých   patnáct minut slávy. Nebo   vteřin. Feministická vsuvka   je spíš vtipná než k   zamyšlení. A pak je najednou   konec a zase se kecá a   filozofuje. Stará garda   vydrží nejvíc, Thor se v   tomto filmu rozhodně neměl   vůbec svlékat a   radikalizovaná Brie byla ve   filmu naštěstí pomálu.   Hawkey si měl půjčit   Thorova šíleného   kadeřníka a dopadl by, s   tím co měl na hlavě, lépe.   Amíci všechno vysvětlují   po lopatě a nenechají ani   jasné věci padnout pod   stůl...a s kým by jako měl   kapitán skončit? A pak se   najednou v bitevní vřavě   zjeví Pepper a předtím ani   zmínka? Trochu nonsens. Do   zbytku se raději moc   pouštět nebudu, abych se   nedopustila spoileru. Tři   hodiny masakr, člověk už   ani nevěděl jak má sedět.   Stará garda skončila a   přijdou mladší kousky. Mě   už pohádka skončila.
goranchorvat
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.5.2019
Finále ve velkém
Zakončení jedné velké   ságy je opravdu velkolepé.   Film je v podstatě tématicky   rozdělen do 3 částí.   Každá z nich funguje na   diváka jinak, a musím uznat   že stejně jako v Infinity   mě překvapilo kam se dá   komiksový žánr dostat, co   se týká hloubky postav.   Očekávaná epická bitva   nechybí (je strhující),sice   dojímavé a smutné ale   trochu přetažené loučení   také.Když jsem nad tím tak   přemýšlel, tak ještě   více na kolena, mě dostala   ta beznaděj předchozího   dílu. Zbytek není co   hodnotit, je to vypiplané do   nejmenšího detailu. Kloubouk   odhazuji s 90%
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.4.2019
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   ║Tržby Celosvetovo   $169,000,000▐ Tržby za   predaj Blu-ray v USA ║   Tržby za predaj DVD v USA ║   Pre mňa nakoniec skôr   sklamanie, rozhárané ako u   Age of Ultron. Prvá hodina   dosť ukecaná, vatová,   nehybná. Dramatické obluky   nefungujú tak akoby mali.   Anthony Russo a Joe Russo si s   týmto utrhli až pri veliké   sústo, ktoré nedokázali   patrične spracovať. Ako sú   tam dobré nápady ale   nedotiahnuté, niekedy ako z   rýchlika ustrelené, buď to   má pomalé alebo rýchle   tempo. Neberie to tak akoby   som chcel. Na vrch to zabíja   bachratý Thor, to už trošku   zbytočne ustrelili cez   čiaru, to sa tam dosť bije,   táto ako že komediálna   linka tam moc nefunguje.   Najviac herecky upúta Ant-man   a Hawkey. Celkovo odľahčené   scény tu tak nezaberajú,   fakt málo ich skutočne   pobaví. 3D takmer zbytočné,   je tu veľa tmavých scén na   tento efekt. Hromadná bitka   na záver tiež moc nestrhne,   v podstate akcia tu je na   x-tej koľaji nevýrazná.   Emócie na záver prídu ale   že by mi po tomto 3hodinovom   uvlečenom komikse trhalo   srdce nemôžem povedať. Pre   mňa dosť premárnená šanca   na veľké finále. /videl v   kine 3D verziu: 80%/
sokeres777
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.4.2019
Čekal jsem něco víc...
Čekal jsem lepší   zakončení moji oblíbené   ságy. To nic ale nemění na   tom, že je to úžasný film.   Povinnost pro všechny   fanoušky a nejen pro ně.   Můj nejoblíbenější díl   ale pořád zůstává   Avengers: Infinity War. Film   ale doporučit rozhodně   můžu. 8/10
Vlnik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.5.2019
Celkem bych čekal, že dlouho   očekávané zakončení   téhle série bude alespoň   mezi ostatními Marvel filmy   jasně nejlepší. Ale něco   tomu chybí. Minimálně po   emocionální stránce se z   poslední třetiny dalo   vytáhnout o hodně víc. Taky   akce na superhrdinský film   bylo poměrně málo, byť ta   chvíle stála za to.
Co oceňuji, je docela   dobře promyšlený děj.   Přestože dost věcí se   vyloženě nabízelo, není tu   nouze ani o různá   překvapení. [Spoiler] a   návrat snad všech postav z   dřívějších filmů   rozhodně potěší, ostatně   je to docela fajn podívaná   už jen po grafické   stránce.
Takže celkem   vzato, není to žádný   zázrak, ale zakončení   série je to rozhodně   důstojné.
phs
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.5.2019
phs
Me se nakonec ulevilo, ze to   nebyl zadny sileny patos a   dojak a doslova me sokovaly   sceny, ktere uz hranicily s   parodii....takze byt skalni   fanousek, tak asi zurim, ale   jako divak jdouci nahodou   okolo jsem se vyborne bavila   vsema hlaskama a na Thora s   pupkem a pivkem v ruce uz asi   nikdy nezapomenu, to se smeju   jeste ted :-)) Jinak dejove   klasika, bitvy klasika, zadna   super bomba, ale za me je to   vlastne pozitivum. 8/10
MARi0
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.6.2019
Avengers: Endgame
Cestuji si takhle po Číně,   a najednou si všimnu, že se   všude po městě začíná   objevovat reklama na nové   Avengers. To si prostě   nesmím nechat ujít.   Navštívit místní multikino   by také mohl být zážitek,   takže vzhůru do toho.
Za prvé, číňané jsou   u filmu strašně hlušní,   ději ani zpracování to nic   neubírá, jen mě to trochu   zkazilo atmosféru. Ale nic   zásadního. Režisérské duo   bratří Russo už nejspíše   od minule věděli, jak   chtějí ukázat   pokračování. Až na Roberta   Downeyho Jr. nikdo nedostal   celý scénář aby nevyzradil   žádnou pointu (i když na   druhou stranu, stejně nás   nic nepřekvapilo, dokonce   když si člověk jako třeba   já přečetl v nějakém   článku o tom, který z   herců ukončuje po   natáčení smlouvu a který   ji naopak podepsal na x   dalších filmů, nic vás   nepřekvapí), trailery   schválně obsahovaly scény   které se vůbec neobjevily,   prostě plán byl jasný od   začátku do konce. Z hezouna   Chrise Hemswortha se stal   pupkatý ožrala, Mark Ruffalo   asi zazelenal navždy. To už   asi nikdy žádnou kočku   nedostane, na Taylor by   stejně v tomhle podání   neměl...
Venom_TomHardy
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.5.2019
Avengers: Endgame je v mnoha   ohledech od minulé části   skutečně velice odlišný   film. Nicméně, ač se dalo   ledacos předvídat, nedělá   z Infinity War zpětně   horší podívanou. Naopak   podtrhává její   výjimečnost. Po ní byla   situace nastavena tak, že se   dalo vyrazit nejrůznějšími   směry. Nemužu si pomoct, ale   se tvůrci holt vydali tím   méně zajímavým. Mimo jiné   i z toho úhlu pohledu, že se   opět z větší části   jedná o rodinné drama a že   tady jsou sice všichni   (včetně Michelle Pfeiffer,   Rene Russo, Gwyneth Paltrow,   Natalie Portman v nepoužitém   záběru, Evangeline Lilly a   Hayley Atwell), avšak   naprostá většina má jen   minimum prostoru. Přesto se   jedná o velkolepou filmovou   událost, jakou se rozhodně   vyplatí vidět v kině!

P. S.: Mezi   závěrečnými titulky ani za   nimi se tentokrát nenachází   žádná scéna.
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.5.2019
Průměrný díl,trochu   zklamání z některých   hrdninů doslova troska Iron   Man nebo šašci   Hulk,Thor,lepší bylo když   se Hulk změnil a pronesl   vtipnou hlášku než   rozdávat podpisy a cpát se   zmrzlinou a z Thora udělali   tlustýho ochlastu   zklamání,akční scény   ujdou.
Ostrovan
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.5.2019
Pořád si můžu říkat, že   není dobrý nápad jít do   kina s velkým očekávání a   zase.. Při sledování   Endgame jsem měl po delší   době zase dojem, že měli   scénáristi v ruce checklist,   kde bylo všechno, co má   sci-fi Marvelovský kasovní   trhák mít a postupně si   vše odškrtávali. Navíc   jsem dosud u všech Marvelovek   nějak cítil, že svět,   spíš asi galaxie, má   nějaká pravidla a u Engame   jsem o tu příjemnou iluzi   přišel.
RwlBem
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.5.2019
Velmi rozpačité.
Šedivě se vlekoucí první   třetina filmu se snaží v   divákovi vzbudit dojem, že   Marvel také umí točit   hlubší sekvence, a tak   předvádí jak postavy mají   svá traumata a vnitřní   životy. Tento ne moc   záživný úvod se však   zcela nečekaně zvrhává do   parodie, o níž mi přijde   škoda se rozepisovat.
No a aniž se vyřeší   (neřešitelný) paradox   cestování časem, tak se   začne tím časem cestovat   asi tak jako se kdysi dávno   zvesela za jízdy naskakovalo   do šaliny, a ve více či   méně zamotaných situacích   má divák zapomenout že se   Marvel pustil na tenký led,   který málokoho unese. Jenže   tentokrát na ten led vlezla   příliš velká skupina   všemožných superhrdinů,   což nemohlo dopadnout dobře.   A nedopadlo. Ou jé.
Tak, a poněkud zmaten a   rozčarován jsem byl v   poslední části   sáhodlouhého filmu   obšťastněn nějakou tou   akcí. Chápu že si Marvel   chtěl nahonit ego, ale   rvačky, už očividně   přehlcené efekty, byly   stejně samoúčelné jako   celý film; navíc (což   považuji za neodpustitelný   hřích) přecpané zjevnými   i podprahovými poselstvími z   nichž většina se mi ani   trochu nelíbila.
Takže za mě: pokud má   finis koronat opus, tak tenhle   finis bych raději neviděl.
Buckmister
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.4.2019
pro mě zklamání
ano asi jsem trochu jinde jak   zde ostatní , ale za mě   zklamání ...čekal jsem od   toho něco víc . Vím , že   vměstnat konec do jednoho   dílu muselo být náročné ,   ale za mě jsem rád , že to   byl konec a popravdě   některé věci mi přišli   jako hozené do jiného filmu   ať to byl upadlí kufřík u   kterého bylo 8 ozbrojenců co   jim šlo hlavně o něj a   když spadl tak si ho nikdo   nevšímal a nebo v minulosti   přehrávaná budoucnost   současného děje , ale   takových věcí tam bylo   mnoho . Za mě 5 a to kvůli   hercům a nebo trikům , ale   myslím , že myšlenka se zde   neukázala
Štěpuška
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.5.2019
Cekala jsem něco víc. Podle   mě nejhorší díl Avengers.   Poslední půl hodina   lepší,jsem zklamaná ze   smrti Iron Mana,byl to můj   nejoblíbenější avenger.
aribary
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.4.2019
2,5 hodiny nudy 0,5hodiny zábavy
Všechny díly Avengers byly   našlapány   akcí,humorem,vtipem,sarkasmem   a občasným patosem,který se   dal zkousnout.Bohužel ale v   posledním díle se nám( co   se týká množství) dostalo   všeho ale v opačném   pořadí s tím, že   akce,vtipu a sarkasmu bylo jak   šafránu a k patosu a   řečnění bohužel přibyla   věc v dřívějších dílech   nevídaná a to NUDA.   Chápu,že chtít narvat do   závěrečného filmu dějové   linky všech Avengers a   nějakým způsobem je   uzavřít je docela mazec ale   slátat to jako scénáristé   od Marvela by dokázala i   novácká banda   česko-slovenských   poloamatérů,kteří mají na   svědomí Ordinaci v růžové   zahradě a jiné   skvosty.Docela by mne   zajímalo co si asi pro sebe   říkal Chris Hemsworth když   si poprvé četl   scénář.Být Čechem tak by   ho asi napadlo že už mu tam   chybí jenom replika,,Tak nám   zabili Ferdinanda paní   Mullerová".Pokud on měl   být hlavním nositelem humoru   v tomto díle potom to byl   velký přešlap mimo.Skalní   fanoušci mne asi   proklejí,ale tohle byl   jednoznačně nejslabší díl   z celé série.To i Černý   Panter mne bavil   víc.Výsledek bohužel   nezvrátila ani poslední   bitva,kde byl sice nástup   navrácených hrdinů   impozantní, zatímco stará   parta zcela očekávaně   dostávala na zádel,ale ani   její provedení ani délka   prostě nepřekvapila v   ničem.
A co se týká   závěru.Čekal jsem v kině   šustění kapesníčků a   natahování moldánků,ale   ono prostě nic   ,nula,zero.Emoce absolutně   nikde a lidi si vesele dál   šustili pytlíky s chipsy a   popcornem a srkali brčkem   colu z kelímku.Nebyla to   jejich vina,rozhodně nejsme   jako lidé ještě tak   otupělí(alespoň   doufám).Scénáristům bych   ale doporučil shlédnutí   staré verze filmu Griffin a   Phoenixová,tam bulelo celé   kino a slabší nátury   ještě cestou domů,nebo z   poslední doby konec druhého   dílu poslední serie Hry o   trůny -Podrickovu píseň.Tam   je taky totálně   vymalováno.Nic mne tak v   posledních letech   nedostalo,jako tahle   píseň.
Za mne si   tedy série Avengers   zasloužila mnohem lepší   tečku na závěr.To čeho se   nám ale dostalo je spíš   kaňka....
galapetr
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.5.2019
DĚS
NEPAMATUJI KDY VŮBEC BY MĚ   TAK ZNECHUTIL NĚJAKÝ FILM PO   VŠECH STRÁNKÁCH. DLOUHO   OČEKÁVANÝ ZÁVĚR BYL   PŘÍMO AŽ DĚSIVĚ HROZNÝ,   BEZDUCHÝ.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih102673minih102673Noe (2014) 
Noah n
minih153962minih153962Důvěrný nepřítel (2017) 
Důvěrný nepřítel n
minih39467minih39467Alpha Dog (2005) 
Alpha Dog n
minih20689minih20689Tekumseh (1972) 
Tecumseh n
minih28685minih28685Harry Potter a Kámen mudrců (2001) 
Harry Potter and the Sorcerer's Stone n
minih47003minih47003Cesta do středu Země (2007) 
Journey To The Center Of The Earth 3D n
minih14651minih14651Oblečen na zabíjení (1980) 
Dressed to Kill n
minih133842minih133842Pád Londýna (2016) 
London Has Fallen n
minih102672minih102672Zloba – Královna černé magie (2014) 
Maleficent n
minih36650minih36650Agenti dementi (2003) 
La gran aventura de Mortadelo y Filemón n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021)

 Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021)
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Destin Cretton

(pokračování)

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2021)

 Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2021)
Doctor Strange in the Multiverse of Madness n
 
Žánr: akční / fantasy / horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Scott Derrickson

(pokračování)

Black Widow (2020)

 Black Widow (2020)
Black Widow n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Cate Shortland

(pokračování)

Eternals (2020)

 Eternals (2020)
Eternals n
 
Žánr: akční / drama / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Chloé Zhao

(pokračování)

Captain Marvel (2019)

 Captain Marvel (2019)
Captain Marvel n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Anna Boden, Ryan Fleck

(pokračování)

Spider-Man: Daleko od domova (2019)

 Spider-Man: Daleko od domova (2019)
Spider-Man: Daleko od domova n
Spider-Man: Far From Home
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Black Panther (2018)

 Black Panther (2018)
Black Panther n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Avengers: Infinity War (2018)

 Avengers: Infinity War (2018)
Avengers: Infinity War n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Ant-Man a Wasp (2018)

 Ant-Man a Wasp (2018)
Ant-Man a Wasp n
Ant-Man and the Wasp
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Thor: Ragnarok (2017)

 Thor: Ragnarok (2017)
Thor: Ragnarok n
 
Žánr: akční / drama / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Taika Waititi

(pokračování)

Iron Fist (2017) [TV seriál]

 Iron Fist (2017) [TV seriál]
Iron Fist n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)

 Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)
Strážci Galaxie Vol. 2 n
Guardians of the Galaxy Vol. 2
Žánr: sci-fi / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Spider-Man: Homecoming (2017)

 Spider-Man: Homecoming (2017)
Spider-Man: Homecoming n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

The Defenders (2017) [TV seriál]

 The Defenders (2017) [TV seriál]
The Defenders n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

The Punisher (2017) [TV seriál]

 The Punisher (2017) [TV seriál]
The Punisher n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi / drama
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

Runaways (2017) [TV seriál]

 Runaways (2017) [TV seriál]
Runaways n
 
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

Captain America: Občanská válka (2016)

 Captain America: Občanská válka (2016)
Captain America: Občanská válka n
Captain America: Civil War
Žánr: akční / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Doctor Strange (2016)

 Doctor Strange (2016)
Doctor Strange n
 
Žánr: komiks / dobrodružný / fantasy / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Scott Derrickson

(pokračování)

Luke Cage (2016) [TV seriál]

 Luke Cage (2016) [TV seriál]
Luke Cage n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

Avengers: Age of Ultron (2015)

 Avengers: Age of Ultron (2015)
Avengers: Age of Ultron n
The Avengers: Age of Ultron
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Ant-Man (2015) [DCP]

 Ant-Man (2015) [DCP]
Ant-Man n
 
Žánr: komiks / akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Agent Carter (2015) [TV seriál]

 Agent Carter (2015) [TV seriál]
Agent Carter n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis D'Esposito, Scott Winant

(pokračování)

Daredevil (2015) [TV seriál]

 Daredevil (2015) [TV seriál]
Daredevil n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

Jessica Jones (2015) [TV seriál]

 Jessica Jones (2015) [TV seriál]
Jessica Jones n
 
Žánr: akční / drama / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: David Petrarca, S.J. Clarkson, Bill Gierhart

(pokračování)

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2...

 Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]
Captain America: Návrat prvního Avengera n
Captain America: The Winter Soldier
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Strážci Galaxie (2014) [2k digital]

 Strážci Galaxie (2014) [2k digital]
Strážci Galaxie n
Guardians of the Galaxy
Žánr: komiks / dobrodružný / akční
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: James Gunn

(pokračování)

Iron Man 3 (2013)

 Iron Man 3 (2013)
Iron Man 3 n
 
Žánr: akční / komiks / thriller
Země: Spojené státy americké / Čína
Režie: Shane Black

(pokračování)

Thor: Temný svět (2013)

 Thor: Temný svět (2013)
Thor: Temný svět n
Thor: The Dark World
Žánr: akční / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Alan Taylor

(pokračování)

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]

 Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]
Agenti S.H.I.E.L.D. n
Agents of S.H.I.E.L.D.
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Avengers (2012)

 Avengers (2012)
Avengers n
Marvel’s The Avengers
Žánr: akční / dobrodružný / komiks / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Thor (2011)

 Thor (2011)
Thor n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Kenneth Branagh

(pokračování)

Captain America: První Avenger (2011)

 Captain America: První Avenger (2011)
Captain America: První Avenger n
Captain America: The First Avenger
Žánr: akční / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joe Johnston

(pokračování)

Iron Man 2 (2010)

 Iron Man 2 (2010)
Iron Man 2 n
 
Žánr: akční / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

Iron Man (2008)

 Iron Man (2008)
Iron Man n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

Neuvěřitelný Hulk (2008)

 Neuvěřitelný Hulk (2008)
Neuvěřitelný Hulk n
The Incredible Hulk
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis Leterrier

(pokračování)

Hodnocení filmu

86.1 % (132)
7   - MARi0
10 - hledasenik
9   - Frolíček
10 - pataamat
10 - Langley
6   - PORTER
8   - T2
7   - vojtam
9   - rimeon
8   - AGAMEMNON
9   - goranchorv
10 - red.mann
9   - Kycky
6   - Ostrovan
5   - Yeaaaah
9   - pleWich
6   - tomas.sulc
10 - terka69
4   - Ferry76
8   - jardiv

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:05 - 04:40

39 minut již uběhlo
116 minut zbývá do konce

ČT2 - Prales Polom

02:40 - 02:55

4 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Krok za krokem (1991) [TV seri...

02:40 - 03:15

4 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

02:00 - 03:00

44 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 157508
Osobností: 647935
Fotografií: 603763
Plakátů: 288312
Obsahů a biografií: 144463

Poslední komentáře

Cizím vstup povolen (1986)

Cizím vstup povolen
Nejprve jsem se obával, že   to bude podobná nuda jako V   šest ráno na letišti, ale   záhy jsem seznal, že tento   film přece jen bude o něco více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 5 / 10

Přátelé na moři (1959)

Přátelé na moři
Oproti poněkud   jednoduššímu a   rozjuchanějšímu o rok   staršímu bratříčkovi V   šest ráno na letišti má   tento film přece jen něco   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 5 / 10

Zlatá slepice (1980)

Zlatá slepice
Chvílemi mi to připomínalo   film Hop - a je tu lidoop,   zejména tou zvláštní   ulítlostí a mírným fantasy   nádechem. Každopádně   Zlatá více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Tenkrát v Hollywoodu (2019)

Tenkrát v Hollywoodu
Quentin Tarantino neztrácí   dech a jako postupně se   nadechující působil i   Tenkrát v Hollywoodu. Film   táhne skvělý scénář,   režie i více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 8 / 10

Na střeše (2018)

Na střeše
Naděje do budoucna. Pokud   Jiří Mádl půjde dál   cestou zajímavých témat a   zajímavých záběrů,   možná mu i pšenka pokvete.   Trochu mi ale Na střeše   přišlo jako studentský   film.

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.177/0.125