Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Auta 2

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 17
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.9.2011
Cars 2
Snímek na který jsem se v   tomhle roce těšila, a   bohužel jsem nebyla nijak   nadšená. Přišlo mi, že   tenhle díl byl spíše pro   menší obecenstvo. V hlavní   roli je Burák, který   nepatřil nikdy mezi mé   oblíbené. Měla jsem to   štěstí, že jsem film   viděla v originále a tak   hlas Buráka, který v   originále mluví Larry the   Cable Guy je rozhodně lepší   než poslouchat 90 minut   Novotného. Jinak   samozřejmě, kdo má rád   animáky a obzvláště auta   by si tenhle díl neměl   nechat ujít. Každopádně   první díl byl lepší,   alespoň dle mého názoru.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.12.2011
V hlavní roli Burák....
Po úplně skvělé jedničce   mám pocit, že toto už   nebude to pravé ořechové.   Nebylo od věci přenést roli   tak oblíbeného Buráka na tu   téměř hlavní, ale přesto   nevím, jak si tento kousek   povede v hodnocení dál, až   ho uvidí víc lidí.
7   dávám hlavně za to   zpracování. No a doufám,   že nikoho snad někdy   nenapadne natočit trojku.
prvosenka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.8.2012
AUTA II

Celá   naše rodina se těšila na   pokračování animáku o   autech. Zatímco jednička   byla dějově jednodušší,   taková burákovská, pro   děti byla lépe stravitelná,   dvojka je jiná. A to tak, že   velmi. Výrazně přibylo   postav i akčních scének,   což pro dětského diváka   asi není zrovna to pravé,   některé vtipy musí člověk   dětem vysvětlovat. Já, jako   dospělá, jsem se nasmála na   hodně místech. Děti byly   sice víceméně spokojené,   když jsme se konečně   dočkali dvojky, ale já   nevím. Přece jen plno   špionů, zákulisní   praktiky, mocenský boj o   získání trhů s pohonnými   hmotami mi přišly pro děti   ještě hodně   nesrozumitelné. Ale jim o to   asi ani nejde. Hlavně, že je   tam nějaký příběh, i   když mu úplně nerozumějí.   Oni poznají jen kdo je dobrý   a kdo je ten druhý a asi to   tak do hloubky nerozebírají.   Mně se auta jako špioni moc   nezamlouvala, tento díl mi   připadá o stupeň horší   než první. Tady se střílí   doslova jako o život,   protože auta tu opravdu   umírají a mají citelný   strach. Lítá se tu z jednoho   konce světa na druhý, mluví   se několika jazyky a děti   nemají šanci všemu   rozumět. Nemohou znát   základy pro dobrou polovinu   vtipů. A vůbec nějak mi   přišlo, že to je takové   hodně umělé, doslova z   filmu čiší snaha být   vtipný za každou cenu. Film   nemá skoro žádný jiný   rozměr než vtipné hlášky.   To by se ale nemělo stát   žádnému filmu, zvlášť ne   dětskému animáku. Alespoň   je vidět, jaký je rozdíl   mezi tím, když někdo dělá   něco s radostí a s   přesvědčením, nebo pro   peníze a jako sázku na   jistotu.
Prostě,   vizuálně je to úžasně   vypiplaný film plný   nejrůznějších narážek.   Je to technicky dokonalé,   řemeslně perfektní,   skvělá animace opět   nezklamala, ale celé je to   takové spíš dospělácké.   Můj technicky nadaný syn byl   spokojen, dcerka byla   zklamaná a já? Něco mezi   tím, takže lepší průměr.   Ale film určitě můžeme s   klidným svědomím doporučit   dalším divákům.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.9.2016
Už menej pretekov
Keby sa to držalo zápletky,   že Blesk si to ide rozdať s   talianskou formulou, a do toho   nejaké drobné vtípky a   zápletky, tak by to bolo   podľa mňa dobré. Ale ako do   toho zaplietli tú dejovú   linku á la James Bond, tak to   bolo príšerné. Neviem   prečo, ale s jednotkou to už   toho moc spoločné nemá a   pokračovali v zlom smere.   Takže tých zločincov a   agentov si mohli odpustiť,   Buráka tiež, na druhej   strane a za to pridám trošku   bod, československé komenty   a nejaké tie národné   reálie, hlavne tí pohodoví   Itali
enejčel
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.11.2013
Béčkový animák
Tak tenhle animovaný film je   hrozný. Pokračování   skvělých Aut je úděsný.   Styl Jamese Bonda je ubohý a   Burák totéž. Jiný děj   vás napadnout nemoh? Bondovek   už jsme viděli tolik, že   už nemáme zájem je vidět v   animovaných autech. Pěkné   zklamání.
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.3.2012
Další z dle mého velmi   povedených animáků. Supr   myšlenka, vizualizace a   ucházející příběh.   Trošku rychlý a zamotaný   konec, ale nikterak to   nezkazilo celkový dojem.
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.7.2018
║Rozpočet   $200miliónov║Tržby USA   $191,452,396║Tržby   Celosvetovo $560,155,383▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $69,034,683 //počet   predaných kusov 2,725,084║   Tržby za predaj DVD v USA   $95,197,912 //počet   predaných kusov 4,811,808║   007 Mater, presnejší by bol   názov, Auta 2 idú v inej   réžii než predchodca, tu   ide o čisto akčnú   záležitosť a McQueen tu je   len sekundant, hlavne slovo   má Mater a darí sa mu   slušne ťahať dej a výdatne   zabávať, samozrejme tým   pádom tento diel nie je ani   tak pre decká ako pre   dospelých, lebo všetky tie   agentské sekvencie,   výdobytky, akčné pasáže   im až tak moc nemajú čo   povedať, toto si môžu   dokonale užiť len dospelý a   ja som si celkom užíval,   videl zatiaľ len v Českom   dabingu, takže sa teším na   Slovenský, je možné že   pôjdem aj na plné   hodnotenie, animačne ako   vždy Pixar dominantne. /85%/
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.12.2011
Oddychovka pre celu rodinu
Pokracovanie vzdy smrdi   pruserom.Nastastie v tomto   pripade to neplati.Presun   pribehu do zaujimavych   svetovych lokacii sa vydaril a   spionazna zapletka ozivi   dejovu liniu,ktorej by inak   hrozila nuda.Najuzasnejsi je   fakt ako postupuje technika   animacie.Kazda scena je plna   detailov,ktore Vas doslova   zahltia a neviete kam skor   pozerat.Humor a slovne hracky   si vychutnate skor s anglickym   dabingom a deti sa nebudu   chytat.Kazdopadne ako rodinnu   oddychovku jednoznacne   doporucujem.
Omnibus
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.12.2012
Co ještě dodat k této   klasice? Veškerou svou   infantilní invenci jsem   vyčerpal u jedničky. Dvojku   už jsme s mým synem   sjížděli v obráceném   gardu. On za volatem a já   chrápající na sedadle   spolujezdce.
Ještě   snad s dovolení ocituji něco   z popisků distributorů:   „... auta nám pomáhají   uvědomit si, že na světě   existují i důležitější   věci než trofeje a sláva...   učí děti hravou formou   poznávat hodnoty,   rozeznávat, co je správné a   co ne...“ (sic!)
P.S.   pokud čtete tento komentář   omylem, protože jste   původně hledali jiný film   (o autech a lásce...),   rozhlédněte se, jestli něco   nejede, a rázným krokem   přejděte k mému NOVÉMU   komentáři filmu Crash (1996)   ;-)
decepticon
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.7.2012
Urcite slabota oproti jednotke   - pri prvom pozreti som zaspal   snad 3x, pri druhom pokuse uz   to bolo lepsie ale stejne som   popri pozerani robil kde co   ine...

+japonsky   hypermegaultratechno zachod

/x11.2011/ cz   dabing Studio Virtual 2011   [FS]
/11.7.12/ -=-   [pip]
luan66
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.5.2012
Od Pixarov som čakal rozhodne   viac a dosť my to   pripomínalo filmy Jamesa   Bonda . Tento film je určený   hlavne pre
deti ale   pochybujem o tom, že to   všetko pochopili a to je na   škodu ...aj keď grafika bola   na vysokej úrovni.
Naki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Slabší než jednička pravda   jest, přesto jsem se   příjemně bavil. Nemyslím   si, že by v dnešní   pokročilé době něco děcka   nepochopily ba naopak, jejich   fantazie nemá konce. Snímky   mohou být sebevíc chaotické   a hloupé, ale cestu si k ním   vždy najdou, čím více akce   tím více to bude dětem   sympatické. Ovšem zda to je   správné, říct nedokáži.   Pokud mám zhodnotit samotný   děj filmu, tak se ocitá na   samotném dně. Všichni byli   tak omámeni popularitou   prvního dílu, že prostě za   každou cenu muselo být   pokračování, přesto se   nám Blesk, Burák a jejich   kamarádi postarají o   příjemnou zábavu. Městské   uličky byly geniální, ale   za tu bondovku bohužel   průměr. Od pixaru   nejslabší asi co jsem   viděl. Soundtrack- Brad   Paisley- Nobody´s Fool ...   doporučuji
Gimli_syn_Gloinuv
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.7.2011
Celkem povedené   pokračování prvního dílu,   ale ikdyž se Larry the Cable   Guy vyjádřil tak, že je   lepší než první, myslím   si, že je to těžko říct.   Nepřijde mi, že by se to   dalo srovnávat.
Každý díl má své   kouzlo i svá pro a proti.   Nicméně za shlédnutí   rozhodně stojí, o tom   žádná ;-)
vdobes
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.1.2012
Konečně film od Pixaru,   který měl štávu a akci.   Celá zápletka ala Jame Bond   byla výtečným zpestřením.   A obsazení Matera (Larry The   Cable Guy) byl parádní tah,   který celému filmu dodal   pořádnou dávku humoru.   Animace působí opravdu   noblesně a to především   při panoramatických   záběrech na okolí a všech   detailech. Byla radost   sledovat, jak si tvůrci   poradili při vystižení   ikonických měst různých   zemí. A na závěr si   dovolím i srovnání,   jelikož nedávno jsem viděl   film Wall-e, který je   rovněž s dílny Pixaru a   nestačím se divit. Zatímco   nudný, moc dlouhý i na   90minut film Wall-e sklízí   zde velmi vysoká hodnocení,   tak velmi vtipný, akcí   nabitý, nenudící ani   100minut film Cars 2,   dostává hodnocení o třídu   níž. Mělo by tomu být   přesně naopak, jelikož Cars   2 na to rozhodně mají   potenciál.
jiriczech
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.12.2012
No, kvality jedničky sice   dosahuje jen okrajově, ale z   pohledu malého diváka, je to   pořád ohromný zážitek.
MarNej
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.10.2011
Příběh, který ničím   neosloví, ale ani neurazí.   Jen tak nějak nevím, jakou   věkovou kategorii film   zaujme, protože humor tedy   nic moc. Možná se to bude   líbit 6 letým klukům jen z   toho důvodu, že jsou tam   "hezká autíčka",   ale to je dle mého názoru na   Pixar docela ubohé. Pouhých   50 %
Koudy16
Hodnocení:
Přidáno: 14.9.2013
Auta 1 jsou podle mě   nejlepší animak. Naucny,   nenarocny. Ale tou dvojkou to   proste uplne rozbili. proc   styl jamese bonda? V 1 se   obesli bez gangsteru a jak se   to povedlo. Hold je to dneska   moderní.... fakt skoda

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih41881minih41881Asterix a Vikingové (2006) 
Astérix et les Vikings n
minih5783minih5783Ďáblův advokát (1997) 
The Devil's Advocate n
minih13368minih13368Na pytlácké stezce (1979) 
Na pytlácké stezce n
minih67003minih67003Skrýš (2010) 
Shelter n
minih103807minih103807Barbie a růžové balerínky (2013) 
Barbie in the Pink Shoes n
minih31937minih31937Jeden hot a druhý čehý (1978) 
La zizanie n
minih37347minih37347Lovec vetřelců (2003) 
Alien Hunter n
minih46235minih46235Láska a jiné pohromy (2006) 
Love and Other Disasters n
minih39624minih39624Gagman (1987) [TV seriál] 
Gagman n
minih11845minih11845Malá princezna (1995) 
Little Princess n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Auta 3 (2017)

 Auta 3 (2017)
Auta 3 n
Cars 3
Žánr: animovaný / dobrodružný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Brian Fee

(pokračování)

Letadla (2013)

 Letadla (2013)
Letadla n
Planes
Žánr: animovaný / rodinný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Klay Hall

(spin-off)

Cars Toon: Burákovy povídačky (2008) [TV seriál]

 Cars Toon: Burákovy povídačky (2008) [TV seriál]
Cars Toon: Burákovy povídačky n
Mater's Tall Tales
Žánr: animovaný
Země: Spojené státy americké
Režie: Rob Gibbs, John Lasseter, Victor Navone

(---)

Burák v Tokiu (2008)

 Burák v Tokiu (2008)
Burák v Tokiu n
Tokyo Mater
Žánr: animovaný
Země: Spojené státy americké
Režie: John Lasseter, Rob Gibbs, Victor Navone

(---)

Burák a Bludička (2006)

 Burák a Bludička (2006)
Burák a Bludička n
Mater and the Ghostlight
Žánr: animovaný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: John Lasseter, Dan Scanlon

(---)

Auta (2005)

 Auta (2005)
Auta n
Cars
Žánr: animovaný / rodinný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: John Lasseter, Joe Ranft, Eben Ostby

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Vražedné šifry: San Francisco

23:10 - 23:55

13 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Návrat Casanovy

22:25 - 00:00

58 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Vegas

23:10 - 00:05

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Honeymoon - líbánky k nepřežit...

22:40 - 23:30

43 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Operator

Operator
Operator

Naposled navštívené:
Operator

Operator
Operator