Zari
ohodnotit

Arthur a Maltazardova pomsta

Arthur et la vengeance de Maltazard

Další název:
Arthur and the Revenge of Maltazard
Země:
Rok:
2009
Délka:
94 minut
Premiéra v ČR:
3.12.2009
„Podívaná pro malé i velké“

Komentáře k filmu Arthur a Maltazardova pomsta

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.12.2013
Vcelku vysoký ohlas   Bessonového prvního animáku   dal podnět ke vzniku volného   pokračování, které se   drží stejného schématu a   atmosféře. Je to ale na   škodu, protože se tu   neobjevuje nic nového.   Maltazard zase vyhrožuje,   Mimojové jsou v ohrožení a   tak se Arthur opět vydá jim   na pomoc. A dobrodružství   může začít. Kvalita   snímku je stejná. Animace je   zdařilá a kombinace   animovaných sekvencí s těma   hranýma funguje dobře. Luc   Besson se tentokrát rozhodl   pro otevřený konec, což je   jediná změna, která   předznamenává další   pokračování. A snad slibuje   něco nového. Maltazar   vstoupil do světa lidí,   takže to předpovídá nové   možnosti. Inu, necháme se   překvapit.
prvosenka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.5.2012
ARTHUR A MALTAZARDOVA   POMSTA

Jedná   se o volné pokračování   filmu Artur a Minimojové. Už   dopředu prý bylo jasné, že   z příběhu vznikne trilogie   a tak je tento film až   příliš zdlouhavý a   rozvleklý. Slouží hlavně   jako odrazový můstek k   poslednímu dílu. Samotný   děj ale nebyl zase tak   špatný. Arturovi se   nepodařilo dostat se do   říše Minimojů včas.   Navíc jeho otec ve snaze   ochránit jej před včelami,   nařídil rodině překotný   odjezd domů. Artur na   poslední chvíli dostane   tajemný vzkaz, uteče u   benzínky tátovi z auta a   vrátí se zpět k dědovi a   babičce. S dědovou pomocí   se nakonec do podzemní   říše dostane, aby zjistil,   že …
Samotný   příběh mně ničím   zvláštním nepřekvapil,   snad jen tím, že opravdu   bude i trojka. Tentokrát je   animovaná složka filmu   upozaděna hranou částí.   Což mi připadá jako velká   škoda. Dospělí v hrané   části se chovají   nenormálně, velmi přehnaně   a afektovaně, což mělo být   asi směšné. Bohužel je to   spíše trapné. O to více se   mi líbí animovaná část.   Podzemní Las Vegas nemá   prostě chybu. Možná, kdyby   byl celý film animovaný bylo   by to lepší. Ale dětem se   to docela líbilo, na volné   odpoledne je to docela dobrá   zábava.
pigal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.11.2010
Zbytocny pridavok
Staci naznak uspechu a   pokracovanie je   pravdepodobnostou, ktora   hranici s istotou :) Priemerny   animak sa takmer v nicom   nelisi od svojho   predchodcu.Jedinym   dovodom,preco sa nan pozriet   je,ze je iny.Europska skola je   radikalne odlisna od tej   americkej,a hlavne preto ho   doporucujem vidiet.Clovek si   moze urobit prehlad a   oddychnut od bohatej nadielky   hollywoodskych snimkov.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Arthur a souboj dvou světů (2010)

 Arthur a souboj dvou světů (2010)
Arthur a souboj dvou světů n
Arthur et la guerre des deux mondes
Žánr: animovaný / rodinný
Země: Francie
Režie: Luc Besson

(pokračování)

Arthur a Minimojové (2006)

 Arthur a Minimojové (2006)
Arthur a Minimojové n
Arthur et les Minimoys
Žánr: animovaný / rodinný / fantasy
Země: Francie
Režie: Luc Besson

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Dobrodružství claphamské kucha...

16:30 - 17:20

49 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Serengeti

17:00 - 17:55

19 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Volby 2024

13:45 - 18:00

214 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - Divá Bára (1948)

17:05 - 18:52

14 minut již uběhlo
93 minut zbývá do konce

Reklama