Zari
ohodnotit

Anynka a čert [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1984
Délka:
37 minut
„O tom, jak se venkovské děvče do pekla nepřivdalo.“

Komentáře k filmu Anynka a čert

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.7.2011
Hezká pohádka
Povedená veselá pohádka o   mladém čertovi, kterému se   zalíbila Anynka a chtěl si   ji vzít za ženu...

Na pohádce se mi   líbí, že je veselá a   přestože je točena v   interiéru a dekoracích,   není to na překážku,   architekt a kulisáci odvedli   výbornou práci. Pokud chcete   vidět veselou pohádku, ve   které je pohoda a radost,   vřele Vám ji doporučuji a   obvzlášť pro děti má   tahle pohádka své kouzlo   (nejen protože v ní je   zamilovaný čert) :-)
Krikri
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.12.2018
Příběh mě sice moc   neuchvátil, ovšem čert   děvkař, jenž má hned dvě   ženské najednou, to je pro   pohádku velmi originální   zápletka, což oceňuji.   Stejně tak jak si ty dvě   nápadnice nejprve vjely do   vlasů a následně se spikly   proti němu. I na tak lacinou   studiovku to má výborné   obsazení tehdejšími   hereckými špičkami. A   užívali si to i Hrubý,   Jirák a Vydra v menších   rolích čertů. Takže ve   výsledku ten průměr 5 * a   50% přece jenom dám.
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.9.2017
A pak že čerti neexistují.   Tfuj, banda jedna. No,   některé věty skutečně   pobavily. Písničky ušly,   takže dáme celých   čtyřicet procent. Na víc to   rozhodně nemá.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Rebecca Padilla

Padilla Rebecca

Naposled navštívené:
Rebecca Padilla

Padilla Rebecca