ohodnotit

Anděl Levine

The Angel Levine

Další název:
Anjel Levine
Žánr:
Rok:
1970
Délka:
104 minut

Celkové hodnocení filmu Anděl Levine

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.4.2013
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.11.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.5.2013
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
mmaat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.2.2007
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.10.2007
Lampernaqui
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.9.2005
petenyi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.12.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih152585minih152585Jasper Jones (2017) 
Jasper Jones n
minih52953minih52953Klíček (2009) 
n
minih8116minih8116Hausbót (1958) 
Houseboat n
minih28255minih28255Maska smrti (1999) 
Eye Of The Beholder n
minih3310minih3310Ať žije smích (1985) [TV film] 
Anything for Laughs n
minih9472minih9472Jeden z nich je vrah (1970) 
Jeden z nich je vrah n
minih77635minih77635Odhalená pravda (2009) [TV film] 
Tutta la verità n
minih126226minih126226Monster Trucks (2016) 
Monster Trucks n
minih48133minih48133Záskok (1979) [TV inscenace] 
n
minih138138minih138138Zvláštní znamení touha (2015) [TV cyklus] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.2 % (9)
7   - curil
7   - cicis
5   - hvezdyn
5   - Agostino
4   - T800
8   - mmaat
4   - valentine
8   - Lampernaqu
8   - petenyi

TV Program

ČT1 - (?)

12:00 - 12:20

8 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Všechno, co mám ráda

11:55 - 12:25

13 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:25

8 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Květ života (1999) [TV film]

10:25 - 12:15

103 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154184
Osobností: 639278
Fotografií: 586720
Plakátů: 278428
Obsahů a biografií: 141236

Poslední komentáře

Sirotčinec slečny Peregrinové pr...

Co s tím?

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
Knihu neznám. Film už ano a   stačil mi jednou. Bizarní   snímky se steampunkovým   vzhledem rostou jak houby po   dešti. Přesvědčují   diváka, více >

Autor: Stalhein | Hodnocení: 4 / 10

Kulový blesk (1978)

Kulový blesk
Pár hlášek zlidovělo,   přesto jde o hodně slabý   film obsazený hvězdnými   herci. Samotný nápad je   prostě...divný...nemastný   neslaný. Ten film mě nikdy   nebral.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 3 / 10

Hotel Artemis (2018)

Hotel Artemis
Vždycky, když vidím   podobný film, tak si   říkám, proč to má tak   nízké hodnocení? Jako   chápu, že to není žádnej   triple A film a ani více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 7 / 10

Dešťová víla (2010)

Dešťová víla
Potrestá lidí že jim sebere   vodu a o zápletku je   postaráno. Květuše se   vypráví za vílou aby vše   napravila a mezitím Lakota   úřaduje.

Autor: wena | Hodnocení: 7 / 10

Predátor: Evoluce (2018)

Predátor: Evoluce
Název filmu je zavazující,   ale s tím si tvůrci hlavu   nelámali, pro ně je to   hlavně marketing co   přitáhne diváky a tam byl   asi úkol více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.337/0.307