reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

30 chlapců pro Sandy

30 maschi per Sandy

Žánr:
Země:
Rok:
1993

Celkové hodnocení filmu 30 chlapců pro Sandy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45.8% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.1.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.7.2008
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.6.2011
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.2.2009
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.11.2007
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
prochor666
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.1.2008
Belthazar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.8.2008
adooo77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.12.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15345minih15345Pán šelem: Braxovo oko (1995) 
Beastmaster: The Eye of Braxus n
minih64019minih64019Divnej týpek (2009) 
Gentlemen Broncos n
minih49017minih4901724 hodin: Vykoupení (2008) [TV film] 
24: Redemption n
minih40773minih40773Crash Road (2007) 
Crash Road n
minih55129minih55129Slečna Marplová: Vraždit je snadné (2008) [TV film] 
Marple: Murder Is Easy n
minih5620minih5620Čin čin (1994) 
Tchin-Tchin n
minih6337minih6337Dita Saxová (1967) 
Dita Saxová n
minih2355minih235520 v autě, 40 v posteli (1978) 
Es pecado... pero me gusta n
minih44941minih44941Láďo, ty jsi princezna! (1979) [TV inscenace] 
Láďo, ty jsi princezna! n
minih42833minih42833Krvavý diamant (2006) 
Blood Diamond n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45.8 %
2   - Kuvik
4   - Rendys
3   - miroslav22
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - dr.obek
4   - eso
5   - kovandos
4   - respiro
6   - prochor666
6   - Belthazar
10 - adooo77
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141617
Osobností: 606624
Fotografií: 526629
Plakátů: 253981
Obsahů a biografií: 130312

Poslední komentáře

Grizzy and the lemmings (2014)

Grizzy a luminci (2014-2016)

Grizzy and the  lemmings
GRIZZY - On je velký jako   medvěd, silný jako medvěd,   chytrý ... jako medvěd.   Samozřejmě, že žádné   jiné zvíře neodváží   napadnout svou více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 10 / 10

O pasáčkovi a labutích princezná...

O pasáčkovi a labutích princeznách
Skromná pohádka jak   množstvím herců tak efekty   i kostýmy,ale na délku té   pohádky se na to nechalo   podívat.

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Prometheus (2012)

Prometheus alias zbytečný

Prometheus
Pokud patří některý   snímek do škatulky   "zbytečný" pak je to   Prometheus.Tedy pokud se   náhodou Ridley Scott   nevtělil do role   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Jeden z lepších dílů z   Kojaků z 90.let,krimi   zápletka povedená a docela   napínavá řešení dvou   případů a navíc jsou v tom   zkorumpovaní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.253/0.231