ohodnotit

30 chlapců pro Sandy

30 maschi per Sandy

Žánr:
Země:
Rok:
1993

Celkové hodnocení filmu 30 chlapců pro Sandy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45.8% (12 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.1.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.6.2011
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.7.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.2.2009
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.11.2007
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
prochor666
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.1.2008
Belthazar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.8.2008
adooo77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.12.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41722minih41722Duch času (1990) [TV film] 
Duch času n
minih5021minih5021Cesta černého měsíce (1986) 
Black Moon Rising n
minih51852minih51852Po stopách hvězd: Libuše Havelková (2009) [TV film] 
n
minih19796minih19796Strýček Buck (1989) 
Uncle Buck n
minih65138minih65138Krtek ve městě (1982) 
Krtek ve městě n
minih2474minih2474A tak jsem si vzal řeznici (1993) 
So I Married an Axe Murderer! n
minih47352minih47352D'Artagnan a tři mušketýři (1963) 
D'Artagnan contro i tre moschettieri n
minih31950minih3195013 duchů (2001) 
13 Ghost n
minih87428minih87428Ničivé tornádo (2002) [TV film] 
Tornado Warning n
minih48175minih48175Witchcraft: Vražedná magie (1988) 
La Casa 4 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45.8 % (12)
2   - Kuvik
3   - miroslav22
4   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - dr.obek
4   - eso
5   - kovandos
4   - respiro
6   - prochor666
6   - Belthazar
10 - adooo77

TV Program

ČT1 - Kdo probudí Pindruše? (1989) [...

10:30 - 11:30

0 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

ČT2 - Vzestup robotů

10:30 - 11:25

0 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

09:50 - 11:00

40 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Buď otcem mého dítěte (1993) [...

10:30 - 12:30

0 minut již uběhlo
120 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166361
Osobností: 661029
Fotografií: 646489
Plakátů: 311160
Obsahů a biografií: 153043

Poslední komentáře

Otevřený kruh (1973) [TV inscena...

Otevřený kruh
Velmi vydařená životopisná   inscenace Marie   Poledňákově. Sestava   našich elitních herců té   doby podala vesměs hodně   nadprůměrné výkony více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Skleněný pokoj (2019)

Skleněný pokoj
Snímek režiséra Juliuse   Ševčíka je svým námětem   a hlavně zpracováním v   české filmu doslova jako   zjevení. Je vidět, že pokud   je k více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Hamburger Hill (1987)

Hamburger Hill
Realisticky vyzerajúce   vojnové zábery i   naturalistické zranenia   vojakov sú určite plusom   filmu. Nezaujímavé postavy a   vatový úvod i více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 6 / 10

Gallipoli (1981)

Gallipoli
Mladý a málo skúsený Mel   Gibson ešte nedokázal   ťahať film, ale jeho   samotného táto rola určite   posunula vpred. Peter Weir na   více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 7 / 10

Kolotoč (2006)

Kolotoč
Plochá banální historka v   podání herců, kteří jsou   na úrovni ne moc zdatných   ochotníků. Bohužel pro mě   nepatřím k fanouškům ani   M. více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.187/0.173