reklama
 
ohodnotit

30 chlapců pro Sandy

30 maschi per Sandy

Žánr:
Země:
Rok:
1993

Celkové hodnocení filmu 30 chlapců pro Sandy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45.8% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.1.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.6.2011
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.7.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.2.2009
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.11.2007
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
prochor666
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.1.2008
Belthazar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.8.2008
adooo77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.12.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54169minih54169Jonah Hex (2010) 
Jonah Hex n
minih8179minih8179Hellraiser 2: Svázaný s peklem (1988) 
Hellbound: Hellraiser II n
minih39549minih3954920. MSVB 78 (1978) 
n
minih45891minih45891About Love (2005) 
About Love n
minih11843minih11843Malá pistolnice Joe (1993) 
The Ballad of Little Jo n
minih28778minih28778Grinch (2000) 
The Grinch n
minih45747minih45747Reservation Road (2007) 
Reservation Road n
minih8364minih8364Hluboký spánek (1946) 
The Big Sleep n
minih5102minih5102Cicciolina aneb banány a čokoláda (1986) 
n
minih48017minih48017Svůdné zombie (2008) 
Zombie Strippers n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45.8 % (12)
2   - Kuvik
3   - miroslav22
4   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - dr.obek
4   - eso
5   - kovandos
4   - respiro
6   - prochor666
6   - Belthazar
10 - adooo77

TV Program

ČT1 - 13. komnata Mileny Vostřákové

17:00 - 17:30

16 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesta do Vídně

17:15 - 18:15

1 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

16:50 - 17:50

26 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151314
Osobností: 635428
Fotografií: 576000
Plakátů: 274066
Obsahů a biografií: 139124

Poslední komentáře

1942 (2012)

Hlad, zima, smrt roku 1942...

1942
Je to už dlouho co jsem   viděl tenhle film, bohužel   léta tu nebyl, nešlo ho   hodnotit. Je to hrozně   dlouhé a občas táhlé a   pomalé. Na více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Příběh (2018)

Příběh
Příspěvek americké   režisérky Jennifer Fox k   proklamované kampani me too   (tedy "já také") čerpá   údajně z vlastních   zážitků režisérky z více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Assassin's Creed (2016)

Assassin's Creed
Historická část filmu se mi   velmi líbila, 15. století   vypadá temně a špinavě tak   jak si ho představuji. U   filmu se jsem se nenudila a   hudba mě bavila.

Autor: hathor | Hodnocení: 8 / 10

Na hraně zítřka (2014)

Na hraně zítřka
Film mě hodně překvapil, a   příjemně. Musím říct,   že námět s resetováním   dní byl s invazí promíchán   dost dobře. Byla legrace   pozorovat více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 8 / 10

PK (2014)

PK
Tak tohle byla jízda z kopce.   Originální nápad, žádná   vykrádačka, vtipné, aj   náš pes se chechtal, to už   je co říct. Začínám   hollywoodskou produkci   považovat za slabé "B".

Autor: VlastaP | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.189/0.152