Zari

Komentáře uživatele Daniel.Day.Lewis

Daniel.Day.Lewis

Daniel.Day.Lewis zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 5
Až na krev (There Will be Blood)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.12.2009
Zřejmě díky tématice filmu   tak nízké   hodnocení....Každopádně   díky výkonu Daniela   Day-Lewise, který zde   hlavního hrdinu nehraje, ale   vyloženě se jím stal   dávám za 10. To je prostě   výkon jak z učebnice!
Gangy New Yorku (Gangs of New York)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.12.2009
málokterému padouchovi jsem   fandil tak jako řezníkovi v   podání Daniele Day-Lewise.   Film s úžasnou atmosférou u   kterýho jsem se ani minutu   nenudil.
Kmotr (The Godfather)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.12.2009
Konečně viděno a úžas!!!   Po přečtení knihy člověk   očekává od filmů totiž   většinou méně. Jenže,   dokonale prokreslené postavy   včele s Brandem a Pacinem,   ani minuta huchého místa,   nádherné dialogy a samotný   děj nechá v klidu snad jen   totální limonádu. Copollův   vrcholný majstrštych!!!   Jediný film u kterého   nestačí 10 hvězdiček.   Takže za mě 11*
Moje levá noha (My Left Foot)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.12.2009
Jeden z nejlepších   hereckých výkonů   "Nadherce" Daniela   Day-Lewise. Opravdový a   lidský příběh se   skvělými hereckými   výkony...
Poslední Mohykán (The Last of the Mohicans)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.12.2009
Můj nejoblíbenější   dobrodružný film společně   s "Tanec s vlky"   Daniel Day-Lewis hraje   standradně výborně (Moje   levá noha a Až na krev) a   Madelaine Stowe ho zdatně   doplňuje. Film je   nezapomenutelný hlavně díky   skvělé oscarem ověnčené   hudbě. Opravdová lahůdka   mé TOP 10!
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Dirch

Dirch
Dirch

Naposled navštívené:
Dirch

Dirch
Dirch