Jeden svět
ohodnotit

Obsah filmu Ztraceni ve vesmíru

 
Po nouzovém přistání na neznámé planetě se rodina Robinsonových navzdory všemu pouští do boje o přežití a šanci na útěk. Kolem ale číhá plno nebezpečí.

Netflix

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

tholy
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.5.2021
Mohlo to být mnohem lepší
Kamera, zvuky, efekty, téma - vše super na   jedničku. Bohužel seriál sráží trapný   scénář (např. jeden člen posádky jde   riskantě zapojit kabel za jízdy na oj vozidla a   vleku, když tam je tak mu musí někdo jiný do   vysílačky říct, že má být opatrný a on s   klidem musí říct, neboj, jsem surfař,   zapozovat a až pak začne zapojovat ten kabel,   byť jsou v časovém presu a musí to stihnout na   chlup) a scény, kdy obyčejný člověk vypadá   jak superhrdina. Je to škoda, protože námět je   určitě poutavý, ale ten tupý scénář seriál   neskutečně sráží. Stejně jako netflixovská   specialita, že musí v seriálu být obsazeny   všechny rasy, což by mi ani nevadilo, kdyby ale   rodina Robinsnových nemusela mít adoptovanou   černošku. Proč proboha? Takže za mě průměr   jen za to, že na oko to vypadá dobře.
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.7.2020
Nebezpečí Wille Robinsone!
Chcete cestovat vesmírem, řešit spousty   problémů vycházejících z náročných a   nečekaných situací, zažívat jedno dlouhý   dobrodružství a dostávat se čímdál hlouběji   nejen do vesmíru, ale i do duší ostatních   členů posádky? Stačí být Ztraceni ve   vesmíru!
Seriál mi zaplnil lačné díry v   mozku tam, kde na to nestačil Star Trek Picard.   Hlavně akcí a mladým masem. Ňami ňami. Cením   si i snahy tvůrců natočit zas jednou normální   seriál, kde postavy jak imbecilové neřeší   všechny problémy tím, že si dají navzájem po   tlamě. Ono by to ani nevypdalo dobře   uvážíme-li, že většina postav jsou vědci,   doktoři, inženýři a geniální děti.
Ke cti   seriálu naopak nepřispívá, že si scénáristi   a scénáristky někdy až moc okatě ohýbají   fyzikální zákony jak se jim hodí.
A taky už   by mohli něco udělat s tou hudbou. Hrát ve   scifi seriálech z budoucnosti orchestrální   klasiku mi připadá čímdál víc směšný. Asi   jako kdyby v komediích pořád hráli honky tonk.   Neříkám, že je špatná, jenom se tam už moc   nehodí. Tak jako se na rozdíl od původního   seriálu ze šedesátých let už nelítá   vesmírem v plechovce s oknem z paneláku, ale   inovovaným Jupiterem 2, stejně tak mohli   inovovat i hudbu.
Potom je taky zvláštní, že   se tvůrci drží současných stereotypů a   estetiky. Takže v roce 2050 budou například   furt muži bez výjimky nosit krátký vlasy a   ženy dlouhý a bude v módě pořád šedá   barva. Taky mě pobavila mechanická měřidla na   mateřské lodi Resolute. Dál už mě nenapadá   co bych zkritizoval.
Dobrodružství vstříc v   roce 2021 s třetí sérií tohoto lahodného   seriálu!


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

Lost in Space (1965) [TV seriál]

 Lost in Space (1965) [TV seriál]
Lost in Space n
 
Žánr: dobrodružný / rodinný / sci-fi / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Don Richardson, Sobey Martin, Nathan Juran

(remake)

Ztraceni ve vesmíru (2018) [TV seriál]Ztraceni ve vesmíru (2018) [TV seriál]Ztraceni ve vesmíru (2018) [TV seriál]Ztraceni ve vesmíru (2018) [TV seriál]
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190274
Osobností: 697373
Fotografií: 762979
Plakátů: 375676
Obsahů a biografií: 177915

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10