Zari

Komentáře uživatele Vendisek

Vendisek

Vendisek zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 5
Dokonalý trik (The Prestige)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.6.2008
nevim, podle mě strašně moc   přeceňovaný film...přišlo   mi to moc zdlouhavé (na úkor   napínavosti) a řekla bych   že některé věci se fakt   daly dost dobře vytušit...
Fontána (The Fountain)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.6.2008
tento film má svou dokonalou   atmosférou, hudbou i   příběhem blízko k   dokonalostu. dávám mu 90 % a   myslim že je to fakt   zasloužené. ještě musím   pochválit herecké výkony   rachel weisz a hugha jackmana.
Klub rváčů (Fight Club)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.6.2008
vynikající film (přes   který jsem se mimochodem   dostala ke svýmu hodně   oblíbenýmu autorovi chucku   palahniukovi), který v   sobě ukrývá mnoho   nehezkých problému   současnýho světa. hlavní   hrdina nemůže spát. tim   to všechno začne.   diskuzní skupiny pro   problémový lidi a lidi s   problémy (mimochodem myslela   jsem že zrovna tahle část   je hodně nadsazená ale jak   je vidět v Americe je   možný všechno..),   zvláštní vztah s jednou   problémovou, schizofrenie,   smysl násilí a v násilí,   konzum, beznaděj, dnešní   "pokrokový" svět.   to vše dost důkladně   promíchaný a protřepaný,   no pohádka na dobrou noc to   fakt neni ale doporučuju   všem který o filmu po   filmu rádi přemýšlej...
Mechanický pomeranč (A Clockwork Orange)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.6.2008
hodně moc profláklej film,   kterej se ale za popularitu   fakt stydět nemusí.   potvrzuje se zde že navození   správné atmosféry a dobrá   hudba = minimálně (!!)   polovina úspěchu.
Pi
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.6.2008
film který dá podle mě   velmi i lidem který o matice   nemaj páru. hodně lidí to   komentuje slovy- "ale já   tomu nerozuměl, matika není   mym koníčkem..."   nemyslim že to by bylo   důležitý. pro mě to   otevřelo spustu otázek o   životě celkově, akorát   nevim jestli to bylo dobře   nebo ne...:) no každopádně   vzhledem k atmosféře,   černobílosti, hudbě, a   psychostavům hlavního hrdiny   nedoporučuju lidem co maj   zrovna depku ani těm co si   chtěli užít odpočinkový   večer u tv..
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Miloš Bergl

Bergl Miloš

Naposled navštívené:
Miloš Bergl

Bergl Miloš