Zari

Komentáře uživatele Velinek

Velinek

Velinek zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 15
A.I.: Umělá inteligence (A.I.: Artificial Intelligence)
 
Přidáno: 9.1.2008
Úžasný film, mohla bych ho   vidět každý den, skvělý   herecký výkon mladého   herce, perfektný efekty a   triky, dávám sto bodů,   skvělá pocta zesnulému   Kubrickovi.
Americká kletba (An American Haunting)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.4.2008
Filmy s duchařskou tématikou   mám docela ráda, ale tohle   se moc nepovedlo. Začátek   vypadal slibně, ale ke konci   už to byla nuda. Nemůžu si   pomoct, ale na druhou polovinu   filmu vzpomínám jako na tu   kde se jen křičelo.
Americká krása (American Beauty)
 
Přidáno: 17.1.2008
Opravdu skvělý film o   obyčejných lidech s   obyčejnými problémy a se   zajímavým a pro mě trochu i   dojemným koncem. Vynikající   herecké výkony. Doporučuji
Asterix & Obelix: Mise Kleopatra (Astérix & Obélix: Mission Cléopatre)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.2.2008
Celkem povedená komedie se   spoustou vtipných hlášek.   Dějová linie je sice trochu   slabá, ale i to je asi vše   co by se dalo vytknout.
Čarodějky (Charmed)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.2.2008
Tvůrci zvolili zajímavý   námět. Tři sestry, které   jsou obdařeny   nadpřirozenými schopnostmi   bojující s démony a jinými   potvorami, které se snaží   zničit svět. Ze začátku   docela dobré ale postupem   času se z toho vyklubala jen   přehlídka hezkých slečen v   upnutých oblečcích a   silikonových vnad. Docela   škoda, nemyslíte???
Červený trpaslík (Red Dwarf)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.2.2008
O tom, jak je tento seriál   kultovní,   nezapomenutelný,... no   prostě nejlepší, už toho   zde zaznělo hodně. Ráda   bych se vyjádřila hlavně k   českému dabingu. Nad   originál samozřejmě není,   ale před těmi, kteří se na   českém znění podíleli   nezbívá než smeknout.   Stejně dobrá kvalita jako u   dalšího kultovního britcomu   Haló haló.
Český sen
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.1.2008
Vynikající nápad, smekám   před tvůrci, ale jen težko   nemohu nesoucítit s lidmi,   kteří uvěřili........
Četník ze Saint Tropez (Le Gendarme de Saint-Tropez)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.1.2008
Super podívaná, super   zábava, Luis de Funés   prostě jede, hlavně v této   francouzké komedii, dávám   deset :)))
Drž hubu! (Tais-toi)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.1.2008
Výborná francouzská   komedie, mohu ji vidět   každý den a budu se smát   stejně, jako když jsem ji   zhlédla poprvé.
EuroTrip
 
Přidáno: 16.1.2008
Paráda, konečně   teenagerovská komedie, která   mě pobavila, žádný   úchylný prcičky. Bratislava   neměla chybu, ale nejvíce   mě asi dostal hajlující   hošík v Berlíně. Vážně   stojí alespon za jedno   shlédnutí. Dávám devět
Haló, haló! (Allo, Allo!)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.2.2008
Haló haló je prostě   nezapomenutelná klasika, kdo   neviděl ani jeden díl, měl   by to urychleně napravit.   Vynikající český dabing.
Holky to chtěj taky 2 (Mädchen, Mädchen 2 - Loft oder Liebe)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.1.2008
Lepší než jednička, docela   jsem se nasmála, ačkoli děj   byl předvídatelný a tak   nějak od začátku jsem   tušila jak to dopadne, ale i   tak, na německý film až moc   dobré.
Simpsonovi (The Simpsons)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.2.2008
Hodnotit tuto satiru jako   úžasnou, suprovou,   bezvadnou, jedinečnou, ....   už by nemělo cenu, vše bylo   již řečeno nesčetněkrát.   Takže mi nezbívá, než vám   popřát, aby jste se u   sledování tohoto   animovaného klenotu dobře   bavili.
Titanic
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.1.2008
Tento film je vydařený,   skvělá hudba, dobré   obsazení ( až na dicapria,   který vedle krásné a   vynikající herečky   winsletové na mě působí   jako nevyzrálé ucho) a   úžasné efekty. První   část seznamování se a   zamilovávání se je sice   trochu nuda, ale potom to   stojí zato. nakonci, to   musím přiznat jsem byla   dojatá, ale to k takovýmto   hollywůdským trháků   zkrátka patří. 99% (-1% -   dicaprio mě nikdy nebral)
Účastníci zájezdu
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 9.1.2008
Film jsem viděla pouze na   dvd, do kina mě na něj   lákali,ale jak jsem   předpokládala bylo by to jen   vyhození peněz a ztráta   času. Až na pár vtipů a   annu polívkovou (věrnou   kopii tatínka) to za moc   nestálo. Myslím, že chyba   byla už v knižní předloze,   ačkoli řidiči autobusu se   docela povedli, škoda, že se   děj netočil kolem nich.
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jezdci smrti

Jezdci smrti

Jiří Žigmund

Žigmund Jiří

Naposled navštívené:
Jezdci smrti

Jezdci smrti

Jiří Žigmund

Žigmund Jiří