Duben

Komentáře uživatele brran56

brran56

brran56 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 16
Cesta do Ameriky 2 (Coming 2 America)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.2.2022
Totální slátanina,která   nikdy neměla   vzniknout,zajímavostí je,   že ve filmu hrají pouze   herci černé pleti,sakra,   není to rasismus? Opačně by   to určitě nešlo!!! Tomuto   filmu se vyhněte velkým   obloukem,je to ztráta času!
Dokonalé repliky (Replicas)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.5.2021
No konečně se K.Reeves   představil i jinak,než v   roli mlátičky,na kterého by   neměla ani celá bývalá   armáda sovětského svazu.   Nebudu se pozastavovat nad   různými absurditami,   kterých je v tomto filmu   habaděj,je to prostě takové   lehké sci fi a to k tomu   patří,já jsem se bavil.
Jumanji: Vítejte v džungli! (Jumanji: Welcome to the Jungle)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.5.2021
Dwayne Johnson je můj   oblíbený herec a ani v této   "akční komedii"   mě rozhodně nezklamal. I   ostatní herci podali velmi   dobré výkony a šlo   především o to diváky   pobavit a to se určitě   povedlo.
Krotitelé duchů: Odkaz (Ghostbusters: Afterlife)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 11.2.2022
Totální hovadina non plus   ultra,film jsem protrpěl,v   hlavních rolích nemůže   samozřejmě chybět   černoška a asiat,jinak by   snad film ani nemohl   vzniknout,ve finále se tam na   pár minut objeví původní   herci, dnes již v hodně   zralém věku,pro mě ztráta   času,za vizuální efekty a   dobrý prostorový zvuk   dávám dvě hvězdičky.
Kyslík (Oxygène)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.7.2021
Tento film byl pro mě   naprostá ztráta času,nuda a   zase nuda, stále se   opakující konverzační   bláboly,je to až   protivné,jediné plus dávám   za výborný prostorový   zvuk,ale to nemá s filmem   jako takovým nic   společného.
Moonfall
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.4.2022
Filmy od Rolanda Emmericha   jsem viděl všechny,   některé se mu hodně   povedly,např. můj   nejoblíbenější "Den   poté"ale tento se mu   opravdu poněkud vymknul z   rukou. Totální slátanina   non plus ultra a ztráta   času,vyrovná se mu snad jen   Den nezávislosti 2.
Mrakodrap (Skyscraper)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.5.2021
Každému snad musí být   jasné, že se nebudeme pitvat   v tom,co je a není   reálné,jde o film plný   napětí,při kterém chcete   vysadit a odpočinout si při   skvělých trikových   scénách a výborném   hereckém představení   D.Johnsona, pokud vás tento   žánr nebaví,tak se na to   nedívejte!
Pašerák (The Mule)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.5.2021
Naprosto se shoduji s   hodnocením recenzenta s   už.jm."Porter"jen   bych se opakoval, možná   tento film neocení mladá   generace,že zde netečou   proudy krve a je málo   akční,ale za mě hodně   povedený film k   zamyšlení,ve kterém   ztvárnila hlavní roli   legenda navíc v úctyhodném   věku.
Projekt Adam (The Adam Project)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.3.2022
Je to spíš taková   odpočinková   "pohádka" až   zbytečně moc   dlouhá.Majitele domácích   kin by mohlo potěšit, že je   to první film v Dolby Atmos v   češtině,co jsem kdy viděl   a hlavně slyšel, pokud máte   reproduktory podporující   tento formát,tak si to   užijete,jinak max tři   hvězdičky.
Světová invaze (Battle: Los Angeles)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.6.2021
Tak tento film jsem zhlédl   až s desetiletým   zpožděním a kdybych ho   nikdy neviděl bylo by to asi   lepší. Jako fanda tohoto   žánru mně film totálně   zklamal, stupidní dialogy,   nepřesvědčivé herecké   výkony,takové céčko   "Dnu nezávislosti"   Snad jen za dobrou hudbu a   výborný prostorový zvuk   dávám třicet procent,jinak   úplná ztráta času.
Tenkrát v Hollywoodu (Once Upon a Time in Hollywood)
 
Přidáno: 1.3.2020
Tento skoro tříhodinový   film jsem doslova protrpěl,   nebýt hvězdného   obsazení,dávno bych to už   utnul,ale nabídky od   Tarantina se zřejmě   neodmítají. Pro mě ztráta   času.
Tom Clancy: Bez výčitek (Tom Clancy's Without Remorse)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 24.8.2021
Tak to teda byla sračka, film   jsem doslova protrpěl,   stupidní na tomto akčňáku   bylo absolutně všechno,tak   ani nemá cenu to rozepisovat   a korunu tomu nasadila   absolutně nesympatická   "madam   nadporučice", prostě   hrůza,jednu hvězdu dávám   za dobré efekty a druhou za   výborný prostorový zvuk,   jinak úplná ztráta času.
V obležení (Copshop)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.11.2021
Tak já teda fakt   nevím,jestli to je parodie na   akční filmy,nebo to fakt má   být akční film braný   vážně.Vypadá to, že v   Americe je úplatný snad   každý policajt,na jedno   podívání ok,ale že bych si   film někam ukládal, to   rozhodně ne.Díky mému   oblíbenému herci Gerardu   Butlerovi dávám šest   hvězdiček
Vlna (Bølgen)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.5.2021
Tento film mě velmi mile   překvapil,je plný akce a   napětí,já jsem se u něj   rozhodně nenudil,je vidět,   že i Norové umí natočit   kvalitní katastrofický film.
Zabijákova žena a bodyguard (The Hitman's Wife's Bodyguard)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 18.7.2021
Na tento film jsem se vydržel   dívat asi dvacet minut,nejsem   žádný puritán,ale tak   nechutné dialogy mě od   sledování filmu rychle   odradili.Divím se, že   takové filmové hvězdy toto   angažmá vůbec přijali,   zřejmě šlo jen o peníze,   prostě hnus a ztráta času!
Zmenšování (Downsizing)
 
Přidáno: 30.5.2019
feda56
Námět dobrý,má to něco do   sebe, nejvíce mi tam vadí   rozkazovačná jednonohá   Vietnamka,která s Matem   zametá,jak se jí zlíbí a   ten její přání beze zbytku   plní. Nebýt této   "vložky" film bych   určitě hodnotil mnohem   lépe,takto max 3 *

TV Program

ČT1 - Máme rádi zvířata

16:45 - 17:15

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Bojovníci v odboji a ilegalitě...

16:45 - 17:45

4 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

79 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

16:40 - 17:55

9 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698000
Fotografií: 764509
Plakátů: 376916
Obsahů a biografií: 178382
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Neposkvrněná (2024)

Neposkvrněná
Opäť jeden náboženský   horor s tématikou počatia,   ktorý na to spočiatku ide   vcelku dobre, no konečným   vyznením rozdelí divácku   obec na více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10

Poslední den (1999) [TV epizoda]

Poslední den
Red je poslední den v práci   a tak potom se sejdou s kolegy   v hospodě, kde skončí s   Redem i Eric, Hyde, Fez. Donna   "zlobí" Erica s tím kdy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Bídníci (2018) [TV minisérie]

Bídníci
Cožpak o to, technicky téhle   nové televizní verzi slavné   klasiky nic nechybí i   výprava je určitě velmi   solidní, ale tahle věc   stojí a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Muž z Toronta (2022)

Muž z Toronta
Zkopírovaná a ukecaná   blbost,takových filmů kde je   jeden ukecaný a druhý   drsňák už tu bylo a tenhle   nijak nepřekvapil spíš byl   nudný a místy byl ten   černoch se svými hláškami   trapný.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

ONEMANSHOW: The Movie (2023)

ONEMANSHOW: The Movie
!!!ZAHRAJEME SI POSLEDNÍ   HRU!!!

Je to tak, ať už je   to fake nebo ne, je to fakt   originálně natočený a děj   o lásce by mi jindy asi   více >

Autor: hvezdy | Hodnocení: 7 / 10