Zari
ohodnotit

Scott Pilgrim proti zbytku světa

Scott Pilgrim vs. the World

Další název:
Scott Pilgrim's Precious Little Life; Scott Pilgrim proti celému svetu; Scott Pilgrim proti zvyšku sveta
Rok:
2010
Délka:
112 minut
Premiéra v ČR:
14.10.2010
„Někdy láska doopravdy bolí.“

Komentáře k filmu Scott Pilgrim proti zbytku světa

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 22
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.3.2011
Já jsem to říkala vždycky,   že v Hollywoodu berou drogy.   Moře drog. A vůbec ve   filmovém průmyslu jsou   všichni sjetí. A nemusí to   být jen v Hollywoodu. A   ještě u toho točí filmy. A   pak si nemůžou vzpomenout,   jestli točí film nebo   videohru, tak to splácají   dohromady, však on si to   divák přebere. Třeba taky   bere drogy.
Anebo se z   toho vyklube koukatelná   ujetina. A luxusní Kieran   Culkin, který jako jediný z   toho klanu umí hrát.
Langley
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.3.2011
Až na pár nudných míst   jsem se skvěle   bavil.Originálně stylový   převedený comics   vizuálního stylu.Pozornost   si rozhodně zasloužíl.
Karius
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 24.8.2014
Upřímně musím konstatovat,   že větší kravinu jsem   dlouho neviděl. Stupidní   děj a neskutečná nuda.   Úlet pro pubescentní   diváky, který postrádal   nějakou úroveň. Kombinace   Beverly Hills 90210, Mortal   Kombatu a Pokémonů v čele   se stupidním výrazem   hlavního hrdiny. Průměrné   hodnocení 70% nechápu.   Stejně jako nechápu Brandona   Routha, kterej po relativně   kvalitním oživení supermana   z roku 2006, kejvnul na   takovou mini ušmudlanou roli   v týhle ptákovině. Chris   Evans jakbysmet. Svou prozatim   životní roli kapitána   ameriky sice natočil až po   tomhle, ale i tak. Tohle mohli   zahrát i herci ze   západočeskýho divadla.   --->20% za snahu natočit   něco neobvyklýho
mat.ilda
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.3.2013
Co to??? Ocitla jsem se omylem   v nějaké fucking console   database? Tak ne, jen zdejší   hodnocení někdy bývá velmi   velmi velmi velmi   zavádějící....
RM
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.2.2011
No, tak tohle bylo fakt   "mírně" ujetý.   Možná ne tolik pro zaryté   hráče videoher, i když ...   (tohle se snad už dnes   nehraje, tak snad pro   pamětníky)
Pecik
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.6.2011
Komiksový fanda nejsem, ale   tento příběh by mě asi   opravdu bavil více jako   komiks než film. Zajímavé a   zábavné převedení   komiksových efektů a   "bublin" do filmové   podoby. Rozhodně film   něčím zaujme a je svým   způsobem výjmečný a   dokonce i hudba je zde   vybraná docela slušná a s   citem, ale děj a příběh   jsou na té nejvyšší   možné úrovni nudy.   Sáhodlouhé   "rvačky" s Ex jsou   opravdu pohřebištěm zábavy   a ne příliš povedené   bojové scény to podtrhují.   Dokoukával jsem opravdu   znechucen.
vojtam
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.3.2012
Tak tohle byla pecka a to jsem   od toho nic nečekal.Hned od   začátku to byla jízda.Jsem   se nasmál jak dlouho ne.Herci   vyborní-Michael Cera je tak   ošklivej že ho prostě   musíte milovat,taky se mi   líbil Kieran Culkin v roli   Scottova teplýho   kámoše.Doporočuji všem,ja   se bavil skvěle:)
dobes.pavel
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.8.2014
Scott Pilgrim proti zbytku světa
Dost slabý film, kterému by   se ještě dalo odpustit to,   že byl hodně nadneseně   pojatý a bylo zde využito   mnoho fantasy prvků, ale   rozodně mu neodpustím to,   že se mě snažil unudit k   smrti. A to hlavně v druhé   půlce filmu, kde by člověk   čekal nějakou obstojnou   zápletku, jež vyústí v   pořádný scouboj plný   nejrůznějších vizuálních   efektů. Ono se to ovšem   zvrhlo v bezduchý a   nevýrazný propadák.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.10.2014
Mix bojové počítačové hry   a komiksu v až poněkud   úchylně dětinském   provedení? Nevím, ale tohle   u mě prostě nějak funguje.   Ne že by film neměl pár   opravdu dobrých momentů, ale   celek působí tak nějak   nekompaktně a až nudně.
Ostrovan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.2.2012
All right Mr. Wright! Myslím,   že pokud film disponuje   schopností připoutat diváka   do sededla efekty a   strhujícím spádem, není   třeba nějakého hogo fogo   příběhu. Scott se rozjede a   do titulků se nezastaví.   Parádní podívaná!
jardiv
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.8.2013
Bez konzole ani ránu
Toužíte po nenáročné   zábavě? Máte už plné zuby   sterilních amerických   blockbusterů? Nevadí vám   rocková muzika? Scott Pilgrim   je právě pro vás!
Působí vám rozkoš   psát hnidopišské   komentáře, ve kterých   rozpitváváte naivní   zápletku, odhalujete   nelogičnosti, kritizujete   vše co se vymyká běžným   hollywoodským zvyklostem?   Pusťte si Scottta   Pilgrima!
No a co já?   Mně se film prostě líbil. A   to i přesto, že jsem   počítačovým bojovníkům   na chuť nikdy moc nepřišel,   herně jsem totiž začínal   na střílečkách (jo jo,   Doom). Co si budem vykládat,   šlo tu hlavně o to, že v   době rozbřesku osobních   počítačů už byly mé   původně hbité dětské   prstíčky dávno proměněny   v nemotorné pařáty vhodné   tak leda ke zvedání   půllitrů - nikdy jsem se   tím pádem nenaučil ani to   nejjednodušší combo.   Dobře, jsem možná nemehlo,   v soubojích s bossama jsem   zneužíval cheat   nesmrtelnosti, ale zato moje   mladší dcera v pohodě na   street fighteru zlikvidovala   kromě všech protivníků i   několik klávesnic...
Film bych nedoporučil   těm, co nikdy v životě   nesedli k pécéčku nebo   konzoli s bojovou hrou.   Mimochodem všechna ta   „Pow!“ a „Wham!“ a   „K.O.!“ jsou převzata   právě odtamtud. Dokonce už   úvodní znělka Universalu je   stylizována podle videoher   osmdesátých a devadesátých   let, včetně typické   kolovrátkové muziky.
wena
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 20.10.2020
Komiks v podání   počítačové hry ale to je   tak vše co jsem pobral.   Příběh kluka co neví co   chce se spousta kopanců a   pěstí. Mě se to teda vůbec   nelíbilo. Tři hvězdy snad   jen za dobré hlášky a   snahu.
Yahis
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.10.2013
Scott Pilgrim vs. the World (2010)
Moc nemusim komedie! Ovšem   když jsou něčim zajímavý   a zvláštim způsobem   ulítlý a když v nich holky   maj barevný vlasy :-D tak se   mi líbí!
Zrovna jsem   to dokoukal a naprostá   špice! Scotta Pilgrima   řadím mezi svůj top!
Vidim v tom určitou   trojkombinaci filmů Kick-Ass,   Sucker Punch a Kill Bill :-)   Takže kdo hledá něco   "jinýho".. Běžte   do toho! Řekl bych ale, pouze   pro lidi s fantazií :-))
(doporučuju původní   znění)
cejkovaela
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.8.2011
Super
Tenhle film mě hned během   prvních pár minut dokázal   přišpendlit ke křeslu. I   když příběhem je spíše   průmerný, tak efekty a   pojetí celého příběhu je   velmi zajímavé. Ostré   přechody a vtipné vsuvky,   jako například různé   popisky a podobně se mi   líbily a bylo to něco   originálního, co jsem jinde   ve filmu zatím neviděla. Je   to jeden z mála filmů,   který můžu vidět víckrát   a stejně neomrzí.
azenka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.6.2011
Tento film mě docela   překvapil. Život jako   počítačová hra... Je to   mladistvý, bláznivý film,   který ale zároveň nabízí   podněty k přemýšlení a   něco říká.
Honey0105
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.10.2010
Správná blbost. S   kámarádkou se nám velmi   líbilo, jak byl film   zpracován ( na úkor   videohry). Mě velice zaujala   herna, kde díky pohybům   Scott společně s Knives   bojovali proti lumpům.   Myslím si, že tyto herny   jsou velice zajímavé, ale   nemám ponětí, jestli se   něco takového vyskytuje v   České republice a docela o   tom pochybuji. Tady se mi dost   líbila role Kim, taková   správná ignorantka. A radši   dávejte pozor, protože kuře   přeci není veganské jídlo   (:D).
Speedy01
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 25.9.2012
cože ?
Vůbec nechápu jak tento film   může mít tak vysoké   hodnocení. Asi jsem vůbec   nepochopil tento druh humoru,   protože jsem se zasmál za   nekonečně dlouhou dobu (tak   dlouho mi připadalo že film   trvá) asi 3x. Přišel mi ten   film hrozně dětský... Kdyby   tam nebyly ty povedené   vizuální efekty tak bych dal   jen jednu hvězdu, ale byly   tam takže 3/10 si zaslouží.   Více ani náhodou...
Rollage
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.11.2010
Výborné nápady vs lehce promarněná příležitost
Edgar Wright je skutečně   šikovný tvůrce. Jednotlivé   pasáže jsou kvalitně   propojeny, grafika a hudba   jsou skoro bezkonkurenčně   chytlavě zpracované a ty   alternativně-satirické   dialogy je radost poslouchat.   Pří sledování snímku jsem   si vzpomněl na počiny jako   Tenacious D: The Pick of   Destiny s Blackem (co se   týče hudební složky) a   Interstate 60 (co se týče   té absurdity). Největší   problém tkví v příběhu,   který je neúnosně   prázdný. Celou dobu   očekáváte tu zásadní   pointu, co Pilgrima vyhoupne   na špičku, ta ale nepřijde.   K tomu ještě připočtěme,   že druhá polovina filmu   občas ztrácí dech,   poslední bitva nepřinesla   (oproti předchozím) vůbec   nic (hlavní ex bez   jakéhokoliv charismatu) a   závěr je enormně slabý.   Škoda, škoda...
LookE
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Velice zvláštní film.
,,Scott Pilgrim proti   zbytku světa" je   vlastně takové zfilmované   klasické videoherní   japonské RPG, s prvky Street   Fighteru.
Nápad to   není rozhodně špatný, je   to dobře udělané, vtipné,   hezky se na to kouká, ale   celý výsledek působí   trochu rozpačitě....
lucka5
Hodnocení:
Přidáno: 8.5.2011
Nejhorší film co sem kdy   viděla!!!! Nuda, nuda a zase   nuda. Tak tak že jsem ho   dokoukala celý a to ještě s   přetáčením. Čekala jsem   super komedii a totálně mě   zklamal. Hrozně dlouhý a   děj o ničem. Opravdu   propadák roku... Nechápu kdo   to mohl vbc vymyslet...
urthred
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.5.2011
parádní film, příjemně   rychle uplynul, herci jsou   vybraní hodně dobře, jsou   sympatičtí a vůbec mi   nevadilo kouknout se na to   dvakrát hned zasebou...
ogi3
Hodnocení:
Přidáno: 30.12.2010
Super film
Tento film je užasný vtipný   a skvěle komixový.Neotřelý   nápady proste ůžasný   film.Na filmu je dobrý to že   když už vás začne nudit a   vy si říkáte ty souboje   mně už otravujou tak film   skončí a vy stoho namáte   blbý pocit A a s filmu budete   nadšený jasná volba.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih158420minih158420Poldark (2015) [TV seriál] 
Poldark n
minih68102minih68102Micimutr (2011) 
Micimutr n
minih54843minih54843Růžová sobota (1974) [TV inscenace] 
Růžová sobota n
minih71115minih71115Zobani (1993) [TV film] 
n
minih72386minih72386Slečna Emma (2009) [TV minisérie] 
Emma n
minih40755minih40755Byl jednou jeden... život (1986) [TV seriál] 
Il était une fois... la vie n
minih10086minih10086Kdo hledá zlaté dno (1974) 
Kdo hledá zlaté dno n
minih64343minih64343Jak ulovit mamuta (1982) 
Jak ulovit mamuta n
minih30982minih30982Andělská tvář (2002) 
Andělská tvář n
minih188255minih188255Ztracené město (2022) 
The Lost City n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Společně to zvládnem!

20:10 - 21:25

20 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední ostří hoši (1976)

20:30 - 22:10

0 minut již uběhlo
100 minut zbývá do konce

NOVA - Policie Modrava (2011) [TV ser...

20:20 - 21:40

10 minut již uběhlo
70 minut zbývá do konce

Prima - Zrádci

20:15 - 21:35

15 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

Reklama