Duben

Komentáře uživatele Yahis

Yahis

Yahis zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Tommy

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 105
21 gramů (21 Grams)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.1.2014
21 Grams (2003)
Tenhle film se měl jmenovat   spíš Life Goes On :-) V   každym případě to bylo   velice zajímavě natočený,   trochu jako Pulp Fiction, ale   daleko víc   "zběsile". Ze   začátku mě to malinko   vytáčelo, ale říkal jsem   si, že to bude jen chvíli na   úvod takovej sestřih   událostí a pak to půjde   klasickým způsobem. No šlo   to tak až do konce, ale po   chvíli jsem to přestal   vnímat a plně se ponořil do   děje. Naomi byla opět   naprosto skvělá!   (doporučuju v původním   znění)
Anna proletářka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.6.2016
Anna proletářka (1952)
Skvělý a pravdivý film s   úžasným Josefem Bekem v   hlavní roli! Jasně v tom   vidím obraz dnešní doby,   chování mocenských   špiček, jejich   přisluhovačů a jiných   vykořisťovatelů (jeden   příklad z mnoha viz.   novodobé otroctví)!
Atentát
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.6.2011
Atentát (1964)
Přišlo mi to celý takový   "rychle rychle"..   ani ne tak jako film, ale   spíš jako taková   rekonstrukce. Mohlo to být   delší a propracovanější.   Co se týče historického   kontextu je zrádce úplně   "někdo jiný" než   Karel Čurda! Je zde   popisován tak že zradil   svoje kamarády kvůli   penězům, ale realita a   důvody proč to udělal byly   ve skutečnosti trochu jiné.   Nicméně musí člověk vzít   v potaz dobu kdy byl film   natočen, ale i tak to má   svou hodnotu a pana Sequense   si vážím.
Bitva o Sevastopol (Bitva za Sevastopol)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.7.2016
Битва за Севастополь (2015)
Zajímavý rusko-ukrajinský   film natočený spíše jako   pocta odstřelovačce rudé   armády Ljudmile   Pavličenkové, než jako   historické vykreslení obrany   sovětské Oděsy a   Sevastopolu. Trocha romantiky,   trocha akce, ale spíše   opravdu jde o dramatické   pojetí života hlavní   hrdinky. Tento film určitě   stojí za shlédnutí, v Rusku   se filmy natáčí jinak než   na západě, člověk při   sledování pozná, že se   dívá na něco trochu   "jiného".   Doporučuji v původním   znění.
Box (The Box)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.7.2012
The Box (2009)
Zajímavej film, napoprvé   trochu náročnej.. V každym   případě dalo se na to   koukat. Nezatracoval bych to,   je třeba vidět to za čas   ještě jednou a hned je   všechno jasnější. Když   pominu začátek, tak jsem se   u toho nenudil, celý se to   nese v duchu takové tajemné   atmosféry. Pohled na Cameron   Diaz, které to tu moc sluší   byl velice příjemnej.   Doporučuju spíš pro   náročného diváka, ten si   tam najde to svý jako já. Jo   a ta narážka na ženy.. dost   dobrý :-)
(Určitě v   původním znění)
Bůh žehnej Americe (God Bless America)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.7.2016
God Bless America (2011)
Už jen podle názvu bych si   sám tenhle film nikdy   nepustil, přivedl mě k němu   kamarád. Se snímkem Volný   pád (Falling Down) se to   rozhodně nedá srovnávat. Za   zpracování bych dal   maximálně šest nebo sedm   bodů, ale za myšlenku   dávám NEKONEČNO!
Carrie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.1.2014
Carrie (2013)
Tak tohle je snad nejlepší   film co jsem kdy viděl,   zrovna jsem to dokoukal a   nemám slov! Já zkrátka mám   rád filmy typu, když je   hlavní hrdina celou dobu   totálně ukřivděnej a   vyžívám se v tom, když pak   přijde pomsta! A ta pomsta   přišla! Vžil jsem se do   toho a celej film jsem   nalepenej na monitoru čekal   kdy Carrie pěkně seškvaří   všechny ty "svině   převlečený za   třídu".. no a když pak   přišla ta scéna na plese,   tak ten moment byl lepší   než sex!
Chloë do   toho dala všechno! Ona   opravdu umí hrát, ta její   mimika je úžasná! To jak se   tvářila když je tam   všechny trestala.. super! V   každym případě jak tady   tak koukám na ostatní   hodnocení, tak asi to nesedne   každýmu. Ono je důležitý,   když se s tim dokáže   člověk nějakym způsobem   ztotožnit a to já dokážu.   Jinak samozřejmě, každej   nemůže vidět všechno jo a   pokud existujou původní   verze Carrie, tak ty jsem   neviděl. Tak jako tak Chloë   je moje favoritka a to taky   kus udělalo. Takže kdo   prahnete po pořádný   pomstě, tak si to dejte a   rozhodně v původním   znění!
Cizinec (The Tourist)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.5.2011
The Tourist (2010)
Tenhle film nepřináší nic   převratného.. je to prostě   jen tak v klidu si sednout,   dát si latté a dívat se jak   půvabná Angelina Jolie   řeší jakousi zápletku ve   sluenčných Benátkách s   Johnnym Deppem.
Kdo   nemusí hned kritizovat film,   že nepřináší nějakou   "revoluci" a chce   jen přijít na jiné   myšlenky tak The Tourist je   jasná volba. Doporučuji v   původním znění, protože   Angelina má tak   charizmatický hlas, že se   tomu žádný dabing   nevyrovná.

*Až téměř po dvou   letech jsem narazil na film   Anthony Zimmer a zjistil jsem,   že The Tourist je pouze   americký remake. Nicméně   The Tourist je i tak dobrej,   ale Anthony Zimmer je lepší,   snad jen s vyjímkou závěru   filmu. Ta scená co je tady,   jak Angelina řekne že miluje   oba dva a jak to Johnny   vyřeší tím, že namačká   kód trezoru a najednou je   vše jasný, tak tahle scéna   je tady lepší než v   původním snímku.
Co ta holka chce (What A Girl Wants)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.7.2010
Emotivní...
Je to moc pěknej film a   tečka.
Opravdu mě to   zahřálo na srdci... Amanda   Bynes má talent a tuhle roli   zvládla na jedničku. A pokud   tento žánr není nečí   šálek kávy tak ať na to   nepíše komentář.
Čas lásky a naděje
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.6.2016
Čas lásky a naděje (1976)
Moc pěkný film   odehrávající se v době   pýchy a předsudků s   úžasnou Evou Hudečkovou v   hlavní roli. Najdeme zde   odkaz na úplné počátky   vzniku českého dělnického   hnutí, ovšem v tak malé   míře, že se tento film   prakticky nedá nazývat jako   agitační. Z velké části   se jedná o historické drama   s lehkým milostným prvkem,   které pojednává o strastech   a slastech obyčejných lidí   za starého rakouska.   "Naneštěstí" je   ale Čas lásky a naděje   natočen podle vzpomínek   Antonína Zápotockého z jeho   románu Rozbřesk a to mnoha   lidem stačí na to aby tento   film hodili do koše.
Černá labuť (Black Swan)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.12.2012
Black Swan (2010)
Tohle napsal sám život.   Dokonalost sama! Black Swan je   definice psychologického   žánru. Darren Aronofsky umí   a Natalie Portman dostala cenu   akademie rozhodně   oprávněně! Líbilo se mi to   tak moc, že mám chuť se   podívat i na samotný Labutí   Jezero. Co víc k tomu psát,   koukněte se na to, je to   paráda! (Doporučuji v   původním znění!)
České století
 
Přidáno: 29.11.2014
České století.. opět   další počin, který byl z   velké části vytvořen jenom   proto aby se zase házela   špína na komunisty!
Děcka jsou v pohodě (The Kids Are All Right)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.1.2012
The Kids Are All Right (2010)
Nic proti těmhle lidem když   spolu chtěj bejt ale když   vychovávaj děti.. tak to je   špatný!
Na první   pohled bylo jasný, že to   režírovala ženská, která   k nim možná taky bude mít   nějakym způsobem blízko.
Musim přiznat že od   začátku jsem byl u toho   dlouho napjatej, moc se mi to   líbilo a říkal jsem si že   tomu prostě musim dát 10   bludišťáků, ale to jsem   ještě doufal, že to bude   mít nějakej hezkej šťasnej   konec (žádnej americkej   happyend, ale zkrátka něco   stravitelnýho).
Ale   ten konec, ten to zabil.. ten   tak neskutečně zabil celej   film, že jsem z toho byl fakt   znechucenej. Pořád jsem   doufal, když ten závěr tak   protahovali, že se to   "nějak" vyvrbí a   ono nic. Po tom všem co se   stalo jak toho "dárce   spermatu" (jak to tam tak   "hezky" nazývaly)   odkoply.. odvezly tu dceru na   vejšku.. protahovali ten   konec a pak jenom bác a   titulky.
Neříkám,   že to mělo dopadnout tak aby   se spolu rozešly a Jules byla   s Paulem a já nevim bůhví   co ještě.. ale to mělo   dopadnout jinak! Nějaký   usmíření, přátelství a   tak.
Konec zničil   celej film! Průměr!
Pro ty kdo o to maj zájem   tak rozhodně v původním   znění.
Díra (The Hole)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.5.2011
The Hole (2001)
Právě před malou chvílí   jsem to dokoukal a musím   říct že jsem ještě na   moment zůstal civět na   obrazovku. Dost dobře   nechápu to nízký   hodnocení.. jasný rozpočet   byl zřejmě nic moc, ale o to   tady přece vůbec nejde. Jde   o atmosféru a o to jak na   vás film zapůsobí. Na mě   to zapůsobilo neskutečně..   já mám rád tyhle   psychologický schízy se   zamotanym dějem.. no a tohle   je majstrštyk. Když na konci   začnou jít titulky a spustí   se ta skvostná hudba která   tomu dala ten správnej konec   při kterym se člověku   zatají dech tak v ten moment   mi bylo jasný že se to   zařadí mezi můj top. Co se   mě týče tak se to může   rovnat i takovejm peckám jako   je Butterfly effect nebo   Vanilla sky.
Musím se   přiznat že takovej prvních   15-20 minut bylo slátanina,   že jsem to chtěl dokonce i v   jednu chvíli vypnout.. pak to   ale dostalo neskutečný   spád. Ovšem to samí se mi   stalo když jsem koukal na The   Descent.. prvních 20 minut   úplně blbost a pak jeden z   mojich nejoblíbenějších   horrorů.
Před tímto   filmem já smekám! Výkon   Thory Birch byl excelentní,   tenhle žánr k ní sedí.
(doporučuji v původním   znění)
Dirty Girl
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.12.2012
Dirty Girl (2010)
Šel jsem do toho s   nejistotou, že to bude   pubertální slátanina, ale   omyl! Dirty Girl je   příjemnej road trip se   spoustou nádherný hudby,   kterej Vás rychle vtáhne do   děje. Příběh, kterej ve   Vás probudí emoce. Film o   přátelství a o dlouhé   cestě dvou lidí, kteří   jsou tak odlišní, ale   vlastně úplně stejní.
Konkrétně vyzdvihnu jen   jednu věc, která se mi asi   nejvíc líbila. Když   Danielle poprvé přišla do   speciální třídy a setkala   se tam s Clarkem s kterým   utvořila dvojici a jako   domácí úkol dostali   balíček s moukou, který   představoval dítě a o   který se jako rodiče měli   starat. Nakreslili mu   obličej, pojmenovali ho Joan   a i když se na to potom když   odjeli mohli vykašlat, tak   Joan všude brali sebou a byla   to vlastně věc nebo jedna z   věcí která Danielle a   Clarka spojovala.
Juno   Temple byla úžasná, má v   sobě cosi kouzelnýho. Jeremy   Dozier byl správnej a Milla   Jovovich tomu dodávala švih.   Co víc říct, moc pěknej   film. (Doporučuji v   původním znění)
Dítě číslo 44 (Child 44)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.8.2016
Child 44 (2015)
Během vlády Josifa Stalina   panovala v tehdejším   Sovětském svazu poněkud   složitá situace to je   pravda, ale tenhle film to   dost přehání. Nalákají   vás na příběh o Andreji   Čikatilovi a nakonec je z   toho ubohá snůška špinavé   propagandy. A i když bych se   pokusil pominout všechny ty   prolhané momenty a politické   narážky, tak je tenhle   snímek tak jako tak o ničem,   protože ta špína je tam   protkaná na tolika místech,   že na Čikatila stejně   nezbylo moc místa. Takže   žádná detektivka to není   (v tomhle ohledu to nemá   hlavu ani patu), je to pouze   dvouhodinová série trapných   pomluv, která je občas   vystřídaná nic   neříkající honbou za   nějakým vrahem. Ke   shlédnutí nedoporučuji,   další zbytečný film   natočený pouze proto, že se   dnes hodí do krámu. Zrovna   američani tak mají právo   natáčet filmy tohoto typu s   tím vším co mají sami na   svědomí!
Dobrý Will Hunting (Good Will Hunting)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.7.2012
Good Will Hunting (1997)
ŠPICA! Tenhle film jakýmsi   způsobem vybočuje, nikdy   jsem nic podobnýho neviděl.   Matt Damon a Ben Affleck si   oscara za scénář rozhodně   zasloužili! Skvělý film   doplněný nádhernou hudbou u   kterého budete prožívat   každý okamžik. Závěr mě   dojal.. Co víc říct,   nenapadaj mě slova..   Dokonalost.
(doporučuju a původní   znění nutnost)
Domino
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.6.2011
Domino (2005)
Zatraceně dobrá kamera a   proklatě výborný barvy! Ten   způsob kterym to bylo   natočený se mi neskutečně   líbíl. Celý film je   vlastně   "vyprávění"   Domino Harvey jak se vše   událo a vytváří to vskutku   "jímavý"   příběh.. thriller u   kterého se nebudete nudit!   Keira je jednička a své role   se zhostila brilantně, ta   drsná image k ní podle mě   jde a Mickey Rourke byl taky   úžasnej. Tomuto snímku   nemůžu nic vytknout, byla to   paráda.
(doporučuji v   původním znění)
Duhová kulička
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.12.2016
Duhová kulička (1985)
K tomuto filmu víc než ke   kterémukoliv jinému sedí ta   věta, která se dnes tak   často říká a sice   "něco takového v   dnešní době už nikdo   nenatočí". Něco tak   krásného, upřímného a   čistého ...
Faktor strachu (Fear Factor)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.6.2012
Fear Factor (2001)
Tak tomuhle já říkám   pravá show. Prostě se chci   dívat na něco co jsou lidi   schopný udělat pro peníze a   zábavu druhých. Spoustě   lidem to může přijít   nechutný, ale to je show! Ne   jako když je parta idiotů   celý dny zavřená v jednom   baráku.
Franklyn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.10.2016
Franklyn (2008)
Máš pocit, že tě   sledujou..? Máš pocit, že   na každym rohu tě někdo   chce sejmout..? Jsi osamělý   sentimentální schizofrenik,   který má rád víno a hudbu   z doby než nás minulo   milénium..? Pak je FRANKLYN   pro tebe!
(doporučuji   v původním znění)
(Eva Green <3)
Funny Games USA (Funny Games U.S.)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.11.2011
Funny Games (2007)
V průběhu filmu jsem si   říkal jestli vůbec budu   dávat hodnocení. Na jednu   stranu bych dal max.   hodnocení, protože mě ten   film opravdu zvedl ze židle a   nenudil jsem se u něj, ale na   druhou stranu něco tak   surovýho a nepříjemnýho co   vás vyloženě jenom   rozhodí, tak tomu můžu dát   pouze nulu.
To že dám   nízký hodnocení jsem se   rozhodl v momentě když se   Ann podařilo jednoho z těch   šmejdů odprásknout (což v   tu chvíli po 90 minutách   tohodle "filmu" bylo   pro mě jako záchvat   euforie), ale hned potom ten   druhej grázl vzal ovladač a   přetočil čas nazpátek   takže se vlastně nic   nestalo. Co to jako mělo   bejt..? Absolutně se to   nehodilo do celkovýho   kontextu. No a závěr úplně   zabitej.. od začátku jsem   čekal, že se to nějak   vyvrbí, ale ono nic..   Vyloženě ztráta dvou hodin,   zkazil jsem si tim pohodovej   večer.
Tenhle film   nedoporučuju!
Helen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.7.2014
Helen (2009)
Nehledám dokonalost. Chytlo   mě to za srdce. Vypil jsem u   toho lahvici vína a na konci   jsem neměl pocit ztracenejch   dvou hodin.
Hledejte Anthonyho (Anthony Zimmer)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.11.2012
Anthony Zimmer (2005)
Jakmile přišla scéna   spálení dopisu a nástup do   vlaku, řekl jsem si "tak   moment".
Anthony   Zimmer je původní verze   filmu The Tourist.   Samozřejmě Anthony Zimmer je   lepší, má víc ten švih   kterej je tolik potřeba.   Jediná vyjímka je poslední   scéna u trezoru, ta je dle   mého lepší ve verzi s   Angelinou. Jinak Sophie   Marceau je úžasná, ta vždy   vládne! A Yvan Attal byl v   pohodě. Tenhle film určitě   doporučuju pro fajn večer a   rozhodně v původním   znění, protože   francouzština se krásně   poslouchá a Sophie má   ohromný charisma!
Holky při tom nepláčou (Grosse Mädchen weinen nicht)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.1.2014
Grosse Mädchen weinen nicht (2002)
Tak tohle mnohonásobně   předčilo moje očekávání,   který i tak bylo dost   vysoký. Film hezky plynul,   žádný zbytečný nebo   nudný pasáže. I když děj   nebyl ničím vyjímečnej,   tak zároveň nebyl   předvídatelnej a svym   způsobem byl originální.   Podle mě fakt špica! Něco   na tom je když člověk   vsadí na neanglickej film. Ta   německá produkce tomu dá   takovej švih, nevim jak to   říct, možná se hodí   známá hláška "teda   maj tam to samí co máme   tady, ale je to prostě   jiný".
Bylo   zvláštní vidět Karoline   Herfurth (Steffi) v zápornym   světle narozdíl například   od tak profláknutých (v   češtině) Holky to chtěj   taky, ale zahrála to dobře,   já jsem jí to věřil. No a   Anna Maria Mühe (Kati) tak tu   jsem až do shlednutí tohodle   filmu neznal, ale byla moc   sympatická a její filmová   postava mě děsně   imponovala.
V každym   případě jakej je tady   dabing, tak to fakt nevim. Já   na to jako na všechno koukal   s titulkama a musim opět   konstatovat, že ta němčina   tomu dává grády! Takže   dejte si to a určitě v   původním znění! :-)
Holky to chtěj taky 2 (Mädchen, Mädchen 2 - Loft oder Liebe)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.9.2012
Holky to chtěj taky 2 (2003)
Dvojka je mnohem lepší než   jednička! Je to víc jako   film! Víc o něčem!   Jednička i když má svý   kouzlo, tak se v ní řeší   takový puberťácký   záležitosti. Ovšem tahle   dvojka má v sobě něco, že   na to můžu koukat každou   chvíli. Lena i Inken jsou mi   dost sympatický a i když už   tam nehraje Vicky, která je   fajn a kterou znám už ze   seriálu Berlín, Berlín, tak   se mi o hodně víc zamlouvala   Lucy, ta je taková nevim,   fakt se mi líbila. I ostatní   postavy jako třeba Flin nebo   Sebastian zkrátka všichni   jsou takoví normální a dost   dobře nechápu tady   hodnocení tohodle filmu, je   to asi tak stokrát lepší   než spousta filmů, který   chrlí amerika. Jestli lidem z   nějakýho principu vadí že   je to německý, tak to   nechápu. Nesmim zapomenout na   hudbu, která je tu taky   pěkná a lepší než v   jedničce. Tenhle film   doporučuju pro všechny,   který chtěj zkouknout   nějakou pohodu. Tentokrát   nebudu doporučovat původní   znění, nic proti němčině,   to třeba film Der Tunnel   nemůžu sledovat jinak než   německy a nebo třeba   německý válečný filmy   taky, ale tady ten dabing je   dobrej, podařilo se jim to   udělat hezky.
Horká kaše
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.8.2012
Horká Kaše (1988)
Celkově na mě film působil   ospalym dojmem, nechal ve mě   zvláštní depku a už se na   něj nechci dívat znovu.   Hlavní hrdina je naprostej   idiot a tý jeho kamarádky,   která je tak sama a na kterou   se vykašlal je mi moc líto.
Hra s nevěrou (Derailed)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.7.2012
Derailed (2005)
Tak přesně tenhle typ filmů   mám rád.. "nic není   jak se zdá".
Až   do okamžiku kdy je slyšet   natažení pistole jsem si   původně myslel že tenhle   film bude malinko o něčem   jinym, ale nevadilo mi to. V   ten moment jsem byl hodně   překvapenej, protože   najednou ten film aspoň v   mojich očích dostal úplně   jinej směr.
Bezmoc mě   vždy ve filmech zvedá ze   židle. Touha po odplatě. Ale   když potom přijde ten   "okamžik obratu",   tak to si vždy náležitě   vychutnávám! V tomhle   případě to byla scéna jak   Charles vzal toho parazita po   hlavě tim svícnem nebo co to   bylo a potom když tam shodou   okolností zůstali až na   Charlese všichni ležet na   zemi mrtví a jak šibalsky   získal zpět svoje peníze.   Pocit tý pomsty, to je   přesně to co já ve filmech   potřebuju.. Pomstu! (Přesně   to co chybí ve filmech   "Eden Lake" nebo   "Funny Games", tam   kdyby byla pomsta tak to jsou   nejlepší filmy na   světě!)
Hlavní roli   hraje Clive Owen, k tomu   nemusim nic dodávat, ten je   zkrátka vdžy úžasnej. No a   Jennifer Aniston.. ta je tady   tak jak jí neznáme. Prostě   úplně něco jinýho než   Rachel z Přátel nebo Riskni   to s Polly. Ona je tu v jistym   smyslu něco jako Jodie Foster   v "The Brave One", v   tom smyslu jako že to není   její obvyklá parketa tahle   role, ale z nějakýho důvodu   to prostě úžasně   funguje.
(deset z   deseti a doporučuju v   původním znění)
Hranice zlomu (Beyond Borders)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.1.2012
Beyond Borders (2003)
Tenhle film mě naprosto   unesl. Doporučoval bych   každýmu aby se na něj   podíval. Není to uměle   udělaný aby vás to dojalo,   není to americká slátanina.   Po shlédnutí vás naplní   pocit, že můžete děkovat   bohu za to, že jste se   narodili v Čecháh a můžete   řešit "trapný   problémy" typu krize   eurozóny.
"Jakou   hodnotu má lidskej   život..?"
Happyend, který se   nekoná.. v hlavních rolích   Clive Owen sympaťák a   Angelina Jolie jako vždy   půvabná tvoří spolu   špičkovou dvojici a jejich   herecký výkony jsou   brilantní.
Beyond   Borders doporučuju každýmu   koho čas od času napadne,   že život stojí za kulový..   protože my tady,   "žijeme v   ráji"...
--->   rozhodně v původním   znění.
Hvězdy nám nepřály (The Fault in Our Stars)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.11.2014
The Fault in Our Stars (2014)
Co k tomu říct..? Smutný a   zárověn krásný, jímavej   příběh kterej mě   zasáhnul. Shailene zde byla   skvělá a moc sympatická.   Dávám devět z deseti,   protože existují i víc   srdceryvný snmíky.
(Pokud do toho půjdete,   tak doporučuju původní   znění)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178291
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10