Zari
ohodnotit

Pád do tmy

The Descent

Žánr:
Rok:
2005
Délka:
99 minut
„Bojíte se tmy? To budete...!“

Komentáře k filmu Pád do tmy

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 45
Deviant_Girl
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.7.2022
Teror ve tmě
Překvapivě dobrý horor jen   s ženským obsazením, což   se moc nevidí ve filmech a   určitě ne v hororu.   Atmosféra jeskyně a design   monster se povedl. Líbil se   mi i depresivní UK konec   filmu. Lepší než americký   konec filmu u druhé verze.
kockak1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.8.2010
Dobrý horor, který vypadá   tak opravdově,že se   skutečně budete   bát.Žádné nadpřirozené   síly, vraždící   psychopaté, ani vymyšlená   monstra, ale zmutované slepé   potvory, které by v nějaké   jeskyni klidně mohly   žít.....
Steawi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.10.2009
Co je magnetem tohoto   hororu,je strach.Ať už   chcete nebo nechcete,nenechá   vás v klidu.Tento pocit mohu   potvrdit už během prvních   pár minut,třeba kupříkladu   úplně obyčejná scéna,kdy   Juno běží lesem (sám si to   nedokážu vysvětlit).Co se   týče děje ve   skalách,naprosto   perfektní.Ony samotné skály   nabízí strachu   dosti,nemluvě o zrůdičkách   chodících po sluchu.A k   hereckým výkonům celkem   nemám co dodat.Velká   spokojenost.
Albertosaurus
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.11.2011
yeah
I po osmém shlédnutí stále   jeden z nejlepších hororů   všech dob. Snímek je   neuvěřitelně depresivní a   bezvýchodný. Plynule   přechází od pečlivého   budování atmosféry a   náznaků plíživého děsu   ke krvavému masakru s   perfektně načasovanými   lekačkami a přívalu stále   nových a svěžích nápadů   a postupů. Po zvukové   stránce mistrovké dílo.   Kamera je mimořádně   přesvědčivá hlavně díky   střídmému svícení, kdy je   tma opravdovou tmou. Hudba   Davida Julyana má děsivě   melanchlický náboj a   chvílemi perfektně cituje   Morriconeho téma k "The   Thing", ale rozhodně ho   nevykrádá. Neil Marshall   tímhle dílkem spáchal jedno   z největších filmových   překvapení, které má v   sobě všechno, co si může   fanda pořádných hororů   přát.
likantrop
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.1.2010
dobrý horor
Každý kto videl tento film   musí uznať jeho   kvality.Herecke obsadenie je   100% vzhladom na film.Napetie   je stále v tempe a   klaustofobická atmosféra až   zúfalstvo situácie,v ktorej   sa ocitnú hlavné   hrdinky,pohltí aj vás.Na to   všetko sa ešte aj   štrašlivo vraždí a pojedá   slastné mäsko ohyzdnými   príšeramy.Treba si to   pozrieť ak máte radi horor!
Beruska123
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.5.2007
Horor který mě hodně   nadchnul stojí to za to ho   vidět zajímavý příběh z   neobvyklého prostředí.  
          Doporučuju   !!!!!!
Prasoid
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.6.2008
Napínavá podívaná,
která vás nejprve bude nutit   tajit dech nad tím, jak se   skupinka dostává dál a dál   do temnoty. Pakliže nevíte,   jako já, že je čeká   překvapení, bude to pro vás   o to větší šok, protože   budete čekat, že půjde o   nějakou další   katastrofickou podívanou, v   níž dámy nenajdou cestu   ven. Ovšem už od scény   uvíznutí v průduchu se   dostaví mrazení nad   neznámým nebezpečím,   které o několik minut   později otevře tlamu. Zde   již film značně zrychluje a   napětí částečně ustupuje   krvavé lázni.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.1.2010
V hororech skoro stejné téma   návrat na místo činu  
slušné   zpracování a dobré   obsazení udělalo, z tohoto   hororu skvělé   podívání.Chvíli běhá až   mráz po zádech.Pro fandu   hororu bude tento film velmi   dobrý.
Robinson
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.3.2011
Hodně dobrý horůrek.   Přiznám se, že mě se jako   fandovi žánru líbila mnohem   víc druhá polovina filmu.   Jasně, úvod je pěkný, ale   zdá se mi až příliš   roztahaný. Zato zbytek filmu   mě moc potěšil. Nečtěte   si zbytečně hromadu   komentářů, přijdete o   moment překvapení. Můžu   však prozradit, že temné,   atmosferické a i docela   krvavé to rozhodně je. U   dvou lekaček jsem se dokonce   lekl. A to se mi poslední   dobou stává sakra málo. :)
Peykka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.8.2010
Horor, u kterého se   zaručeně budete bát! ;)   Prostory jeskyní samotné   vám nahání hrůzu a ještě   k tomu po nich pobíhají   vraždící příšery.   Rozhodně vám chvílemi   poběží mráz po zádech,   scény jsou vážně temné,   záhadné a hrůzné...
MaKy92z
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.2.2010
Neviem skutočné posúdiť,   že kvôli čomu sa tento film   u mňa zaradil medzi moje   najobľúbenejšie horory.   Tentokrát hlavnými hrdinkami   je skupinka šiestich   nerozlučných kamarátok,   ktoré sa vyberú na   spoločný výlet do podzemnej   jaskyne. Napriek všetkému   však netušia, že aké   nebezpečenstvo ich tam   čaká. Svojím zaujímavým   obsahom a napínavým dejom   má úplné nadchol. Bolo sa   tu ozaj načo dívať od   samotného úvodu. Popritom   keď mám možnosť stále si   ho hocikedy veľmi rád   pozriem.
movie-freak
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.12.2012
Tento britský horor mě   opravdu překvapil svou   atmosférou. Pěkně mě   udržel v napětí. I když se   dalo tak trochu očekávat   jaký bude závěr. Nejvíce   se mi líbí, že se opravdu   odehrává v podzemí, kde je   taková tma, že i když si   rozsvítíte tak vidíte jen   to co je v kuželu světla. Ne   jako ve spoustě jiných   filmů, kde zapálenou   pochodní osvítí celou   jeskyni. Tady je to přesně   jako v reálu, když jste v   absolutní tmě.
Vladimiros
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.3.2010
Pád do tmy mě velice   překvapil.Skvělý děj i   herecké obsazení nebylo   špatné.Chvílemi mě běhal   mraz po zádech.
IceCold
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.8.2006
Po dlhšej dobe konečne   horor,ktorý má celkom dobrú   zápletku spojenú s úžasnou   atmosférou!Voči tomuto filmu   nemám snáď žiadnu   výhradu,až na pomalší   začiatok,no ten mi ostatok   filmu spolu s úžasným   koncom bohato vynahradil.
xmatasek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Konečně nějaký thriller   (přijde mi, že je to spíš   thriller než horror), který   mě zaujal. Film má delku tak   akorát, neni místo, kde by   se film vyloženě táhl,   občas přišel i šok a to na   filmu nejvíc oceňuji. 90%   Tento film by si určitě   zasloužil jít do českých   kin...nestalo se tak
Iwanhoe
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.1.2008
Další horor,který rozhodně   stojí za to ho zhlédnout.   Jak bylo řečeno, má tento   horor docela pomalý rozjezd,   ale druhá část rozhodně   stojí za to. Jen více   takových hororů a budu   spokojený.
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.11.2011
Hodně hustej thrash nátěr!   Začátek až na ošklivou   nehodu plyne pomalu a v   pohodě, holky kecaj na chatě   pijou, vtipkujou a člověk   netuší, že brzo přijde   "peklo" jen co   vlezou do jeskyní atmosféra   houstne a řežba která se   pak odehrává mě přišla   drsná i tím, že   masakrovány jsou výhradně   ženy a ten konec! Myslím že   jsem ani neusnul po   shlédnutí tohoto   vydařeného hororu.
Omnibus
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.4.2014
Tato klaustrofobie je sexy.
Sice jen tuctový scénář,   ale řemeslně velice dobře   zvládnutý horor. Budování   napětí, strach z neznáma,   klaustrofobie v úzkých   jeskynních tunelech i   permanentní tísnivý pocit   při vědomí, jak děsivě   hluboko pod povrchem se ty   holky nalézají, navíc s   jedinou únikovou cestou, o   které ví, beznadějně   zavalenou.

Poučení z filmu:   Nelezte, kam nemáte. Když   už lezete, nezapomeňte si   mapu. Pokud zapomenete a   stejně lezete, tak se pak   nedivte! V jeskyních   nelítejte jako splašení,   nehlaďte humanoidní   netopýry proti srsti a   neutahujte si moc úvaz   sedák, ať se vám   nezařízne do bobra. A to   nejdůležitější - POZOR   NA GLUMÍŠKY! Fanoušci   J.R.R.Tolkiena určitě   ocení, že i Glum si nakonec   našel holku, ještě před   svou grilovačkou v Hoře   osudu, se kterou stihl zplodit   spoustu potomků (s tou   holkou, ne s horou). Spoustu   vyzáblých nestvůrek,   roztomile chrčících,   sípavě glumujících a   děsně nenažraných,   zkrátka celý táta!
Clockwork
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.1.2008
Dle meho nazoru Neil Marshal   zabodoval,uz jen ta myslenka   krasny zensky v doposud   neprozkoumanem jeskynnim   systemu, kterej je osidlen   prezivsima zmutovanejma   parchantama z dob Lovcu   Mamutu. Me se to celkem libilo   napeti,uzkost,deprese, tohle   vsechno v tomhle filmu   najdete.
Warden
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.6.2008
Kruci to byl ale příjemný   horůrek!Z minima vytěženo   maximum.A jako starý   zasloužilý   klaustrofobik,musím ještě   nějaké to procento   přidat....a to horory vůbec   nemusím
pink.mouse
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.3.2012
Povedený horor... I když ze   začátku má dost pomalý   rozjezd a člověk už se   těší až někdo začne ty   uhihňaný baby zabíjet :-D   Ve druhé půlce filmu máte   naopak dojem, že vám litry   krve z televize vytečou na   koberec v obýváku... A ty   příšerky jsou doopravdy   hodně ošklivý. Jen by mě   zajímalo, jestli mají na   rukách přísavky či co, že   se udrží na stěně, na   stropě a podbně....
kllatenka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.11.2008
Roztomilí glumečkové? Kdepak hnusní slizcí zombíci
Jejky jejky, tak na tenhle   horor jsem se dívala s   kamarádkami o půlnoci, po   veselé oslavě jejích   narozenin ...
Ehmm, až   to zkončilo museli jsme si   ještě asi hodinu pouštět   veselé pohádky, abychom byli   schopny usnout.
LEkačka, nechuťárna,   ještě půl roku se mi o tom   zdálo a doteď mě lekají   zombíci v koupelně ...
TEdy, všem kdo se   nedívají na horory tak   častoa chtějí se hodně   moc bát, doporučuji.
Jinak, co se týče kvalit   filmu, skupina holek v jeskyni   kterou požírají   glumečkové není zrovna   originální. Ale děsivá   podívaná to tedy je.
Nikdy už nevkročím do   žádné jeskyně tak   bezstarostně, jako dřív XD
Puhdys
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.3.2009
Nebylo to nejhorší.Dalo se   na to docela koukat.Ale je   pravda,že ho stačí vidět   jednou maximálně   dvakrát.To,že tam pobíhali   podivný drštičky mi   připomínalo film Jeskyně.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.8.2009
Bojite se   tmy?Ne?............Tak rychle   zacnete.Peknych 6 zen se   vydalo do neznama a potkalo   tam peklo a dost hrube.
Agostino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.2.2009
Zaraďuje sa medzi horory,   ktoré sa dajú pozrieť na   obrazovkách len raz. Keď som   ho videl prvý raz bol z   obsahu tohto filmu veľmi   sklamaný. Čakal som, že   bude oveľa napínavejší.
Chrustyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Velice zdařilý,   atmosferický a hodně krvavý   horor kde jsou hl. hrdiny   pouze ženy. Ze začátku film   těží hlavně z toho, že   není skoro nic vidět tudíž   je film plný lekavých   momentů. Později se z toho   stává boj o přežití.   Největší mínus filmu jsou   bohužel nepovedená   útočící monstra, která   vzdáleně připomínají   Gluma a nejsou moc děsivá.
rankinfitch
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.1.2010
Parádní začátek filmu   nastíní tempo a zápletku   filmu, kdy se rok po smrti   dcery vydává Sarah na   další výpravu s   kamarádkama prozkoumat   neznámé jeskyně. V těch se   ale skrývá něco, o čem   nemá nikdo tušení...
Mlapiska
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.11.2010
Skupinka 6 kamarádek se   vydává do velkého neznáma,   dosud neprobádané jeskyně,   to samo o sobě vzbuzuje   napětí, co bude. Dokonce by   to tak i fungovalo – jako   nervydrásající drama o   překonávání neznámé,   strašidelné jeskyně. Jenže   pak se na scéně objevují   slizké příšerky, kdysi   dávno mající podobu   člověka. To by ani tak   nevadilo, postavy jsou docela   dobře udělané, ale režie   místo aby držela atmosféru   a pocit tajemna z neznáma, se   bohužel vydává tou   béčkovou cestou a snímek   tak podřizuje krvavým   jatkám, kašle na logiku a   drží se šablonovitosti,   která nedokáže už moc   ničím překvapit. Hlavní   hrdinka je nesympatická a je   dlouho dopředu zcela jasné,   kdo z tohoto slizkého pekla   vyvázne živý. V závěru to   vypadá, že režii kikslo v   bedně už úplně. Tak   dementní konec jsem už   dlouho neviděla. Přesto má   Pád do tmy něco do sebe a   docela mě chytnul, důrazně   nedoporučuju   klaustrofobikům.
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.7.2017
Pád do tmy
Rozhodně se nejedná o   špatný horor, ba naopak.   Atmosféra hlavně díky   parádně vykreslenému   prostředí všemožných   podzemních chodeb, kde po   denním světle není ani   památka, a několika lekacím   scénám, při kterých trochu   zatuhne, je vynikající.   Rovněž jeskynní potvory   vypadají a chovají se opavdu   příšerně a hrozivě. Na   druhou stranu lidské postavy   a celkově herecké výkony   spolu s dějovou linií jsou   spíše nevýrazné.
Duster
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.11.2007
Tenhleten filmeček má velmi   pomalý rozjezd a vcelku   nudnou první půlku. Přesně   do chvíle, kdy skupinka   skalám holdujících dam   sleze do dosud neznámé   soustavy jeskyní a setká se   tu s jejími původními   obyvateli, kteří si bodré   amazonky zařadí bez   nějakých dlouhých cavyků   na svůj jídelníček. Od   tohoto okamžiku můžeme   sledovat velice drsnou   vyvražďovačku s hutnou   atmosférou, která rozhodně   není pro slabší nátury. Je   jen škoda, že místy autoři   až příliš tlačí na pilu,   ale o napětí každopádně   není nouze. Milovníkům   krvavých orgií, utrhovaných   údů, vyhřezlých   vnitřností a podobných   radovánek nelze než   doporučit.
TSZ
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.6.2007
Režisér Neil Marshall   dokázal něco, čeho si   hodně cením: s prakticky   nulovým scénářem   (neinvenčním,   předvídatelným, žalostným   - jak chcete)dokázal natočit   strhující dílo, které Vás   opravdu dostane do euforie   (pokud máte rádi tyto   "lekací" filmy)   nebo do hrobu s infarktem   (pokud takové filmy naopak   rádi nemáte).Já patřím   samozřejmě k první skupině   bláznů, kteří mají rádi   horrory a vše jim podobné. I   přesto jsem však v   některých chvílích lapal   po dechu.Díky poměrně   nevýraznému konci je to   "jen" na 7 bodů,   ale každopádně výborný   film.
marky82
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.3.2008
Myslím, že tohle je docela   povedený horor. Mrtvice mě   málem ranila skoro hned na   začátku(vy, co jste viděli,   snad víte kde:-) ). Dusná   atmosféra, tma, strach z   neznáma - tohle tu funguje   docela dobře, hlavně v   první půlce. Docela   uvěřitelný je i přerod   hlavních hrdinek z   "normálních"   ženských v bojovnice, ale   přece jenom mně to v druhé   půli přišlo trochu moc   krvavé, prostě se z toho   stala vyvražďovačka, a to   už tolik nemusím.
salsaverde
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.7.2009
něco jsem tam viděla
Tajomne a hrozive. Masky   vydarene, aj pri zaberoch   zblizka. Hodne   klaustrofobicke, nechcela by   som sa ocitnut kdesi v   jaskyni, odkial niet navratu.   Trochu ma mrzelo, ze po tych   vsetkych utrpeniach, nenechali   tvorcovia prezit aspon tu   poslednu zenu. O to mi to   pripadalo desivejsie. Malo to   svih aj zahadnost, efekty boli   taktiez sikovne urobene. Po   zhliadnuti tohto filmu mam   vacsie obavy z podzemia, ako   pred tym :)
TEDDYM
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.12.2007
Pád do tmy
Horory mám ráda.. Mno teda   jak se to vezme, že :o)
Pád do tmy je dle mě   dobrý film, je tam špetka   reality, která ve většině   hororů jemu podobných   chybí.. Zároveň to má děj   i o něčem jiném než jen   brutální vraždění   hlavních hrdinů ( zde   hereček ). Protože co my   víme, kdo nebo co žije v   místech, kam lidská noha   ještě nikdy   nevkročila......
261972
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.3.2013
Podle mě to nebyl zas tak   úžasný horor. Jo v těch   jeskyních to bylo   strašidelný a taky jsem se   lekla, ale ty herecké výkony   mohly být lepší a konec   taky.
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.6.2014
Plný hřad extrémistických   slípek - lehko je zabít...   chci říct, že riziko   infarktu je minimální,   jelikož úbytek každé   jedné z nich bych se   nebránila nazvat   zadostiučiněním a je   naprosto snadné určit,   která zajde nechutnou smrtí   jako první, zvlášť, když   se unisono ječí, až se   jeskyně otřásá, to by ti   vzdálení příbuzní upírů   z Titti Twisteru museli mít   kromě slepoty i vážné   poškození sluchu, což   nedává smysl, že... Abych   jen neprskala, občas jsem   sebou slušně škubla,   napětí mělo vzestupnou   tendenci a vyústilo ve   famózní finále, to tedy   zase jo. Přece jen mi to   nedá - a že není v   jeskyních zima?
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.9.2007
Tak jsem si říkal, že jsem   po hodně dlouhé době   narazil na dobrý horor u   kterého se budu konečně   aspoň trochu bát. Bohužel   přibližně v půlce filmu   snad došlo k výměně   režiséra a scénáristy.   Jinak si totiž nelze   vysvětlit, jak je film během   několika minut degradován na   pouťovou frašku. Škoda.
hvezdyn
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.4.2008
Tak nakonec jsem filmu   přidělil průměrnou   známku. Jedná se o horor,   který by mohl být kopií   mnohých dalších. Prvních   dvacet minut bylo skoro   zbytečných. Nebo alespoň se   do zbývající části děje   vůbec nehodily. Film je   kombinací rodinné tragédie   a noci oživlých mrtvol   opepřených kousavým   vetřelcem. Nudný děj a   nudný scénář. Skoro hodinu   čučíte do tmy ve které   dochází k rychlám   stříhům a občas zabliká   světlo. Jen otrlý divák   ocení tento film. Ale pak   takový divák zkousne   kdejakou blbost. Odpuste mi to   slovo, ale přesně vystihuje   kvalitu snímku. Těch mých   pět bodů je lehce   nadhodnocených.
Lynette
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.6.2009
Jednorázová záležitost
Když jsem viděla tento horor   poprvé, celkem jsem se i   bála, i když to bylo celé   nesmyslné. V jeskyních byly   podivné stvůrky - zmutovaná   lidská rasa jak jsem   pochopila, která trhala na   kusy skupinku kamarádek   svými zuby jako by to byli   dravci, jenomže s takovými   pahýlkami údajných   smrtících zubů by leda   mohli žvejkat seno nebo bejt   na tekutým žrádle.. No,   prostě výhrad jsem měla   víc, ale dobrá, účel   děsit lidi to plnilo. Ale   jenom napoprvé, když jsem se   dívala napodruhé, měla jsem   co dělat, abych nevypla.   Takže, když to shrnu, toto   dílko je maximálně na jedno   koukání. Dávám 5 / 10. Ze   soucitu.
Thomax
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.4.2008
Ve všech směrech průměrný   kousek, dobrý na zaplácnutí   místa v půjčovně.   Neříkám že to nemá dobrou   atmosféru, ale pobíhání v   tunelech a honičky se   slepými mutanty u mne extra   zážitek nevyvolaly.
PROCESOR
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.5.2021
PROCESOR!
Snímek se tváří, jako   nadupaný horor, ale jen co se   spustili do jeskyní, aby je   propátrali, tak je každému   jasný, že nastane klasická   vyvraždovačka. Kde bude pár   pěkných lekaček, ale já od   hororu očekávám více.   Třeba dlouhý   napětí-nejistotu-pocit   strachu a ne jen „Baf“!
radegaster
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.9.2015
V jeskyni
Několik žen, které mají   rady extrémní zážitky, se   vydá do dosud neprozkoumané   jeskyně. Dojde k závalu, a   skupinka je nucena hledat   jinou cestu ven. V tom jim   zabrání podivní jeskynní   tvorové, kteří se ve tmě   orientují sluchem. Film   Descent má několik celkem   tísnivých momentů (hrdinka   se zasekla v úzkém tunelu),   pár pořádných lekacích   scén a krom asi prvních   pěti minut v něm nehraje   žádný muž (nepočítám li   tedy ty příšery). To by   byly zajímavosti/klady. Na   druhou stranu však musím   zmínit, že se odehrává ve   velice tmavém prostředí, a   někdy prostě není vidět   zdaleka tolik, jak by si   divák asi přál. Dále je tu   motiv malé holčičky (dcera   jedné z hrdinek, která   zemře hned na začátku),   která se své mamince stále   zjevuje, slyšíme její   chichotání, a od začátku   není moc jasné jestli se   máme bát jí, nebo   jeskynních tvorů. Samotní   jeskynní tvorové jsou   slizštější variací   Tolkienova/Jacksonova Gluma a   Wellsových Morloků. Motiv   holčičky zůstane vysvětlen   jen tak napůl, příliš   nechápu proč ho tam tvůrci   cpali. Nechápu ani, proč   zemře docela sympatická   postava asijské kamarádky,   aniž by kdokoliv pochopil,   že to myslela dobře (a jinou   kamarádku, že zabila jen   omylem). A vlastně si nejsem   jistý ani tím, jak film   dopadl, protože závěr je   trochu chaotický. Descetnt je   přes pár zajímavostí jen   podprůměrná   vyvražďovačka.
davidek
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.7.2008
Trapný horor s efekty   školáků. Opravdu nechápu   co je na tom tak dobré.   Bblosti, které by normální   člověk ani neudělal, jsou   zde vidět na každém kroku.   Zajímalo by mě co kromě   očí ještě neměli   "stvůry" vyvynuté   nebo spíš zakrnělé.   Nevím, ale není normální   jít 10cm od ohně a necítit   aspoň teplo. To je jenom   příklad.
Papaja73
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.8.2009
Šestice žen se vydává na   průzkum jeskyní,ze kterých   už bohužel nevyjdou   živé...Ze začátku jsem si   myslela,že půjde o   katastrofický   film,přibližně v polovině   se však ze snímku stal   typický horor.Kromě   vraždění,sledujeme i   měnící se vztahy mezi   hrdinkami,jejich přátelství   dostává skutečně   zabrat.Film trpí řadou   chyb,popírajících zdravou   logiku.Snímek pro jedno   zhlédnutí.
karel.volny
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 11.12.2007
velice jsem se   tesil...bohužel jsem byl   zklaman...znovu mutanti v   chodbách a turisti...samo že   prežije aspon nejakej...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih8642minih8642Hra o přežití (1994) 
Surviving the Game n
minih41396minih41396Márnice (2005) 
Mortuary n
minih32228minih32228Pátek třináctého 4: Poslední kapitola (1984) 
Friday the 13th: The Final Chapter n
minih97507minih97507Mama (2013) [2k digital] 
Mama n
minih134121minih134121GirlHouse (2014) 
GirlHouse n
minih49199minih49199Temné patro (2008) 
Dark Floors n
minih40784minih40784Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže (2006) 
Pirates of Caribbean 2: Dead Man's Chest n
minih5222minih5222Kobra (1986) 
Cobra n
minih18927minih18927Skleněné peklo (1974) 
The Towering Inferno n
minih33348minih33348Mluv s ní (2002) 
Hable con ella n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Místo činu: Drážďany - Parasom...

21:40 - 23:09

30 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

ČT2 - Středověké srdce Evropy

21:55 - 22:25

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

21:45 - 23:10

25 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Prima - Show Jana Krause

21:40 - 22:40

30 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Železný kříž (Cross of Iron)

Železný kříž
Cross of Iron

Naposled navštívené:
Železný kříž (Cross of Iron)

Železný kříž
Cross of Iron