Duben

Komentáře uživatele marky82

marky82

marky82 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 19
Bytost z hlubin (She Creature)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.4.2010
Ano, určitě je to film   spíše béčkové kvality.   Ale námět je podle mě   originální. Strašně se   mně líbila mořská panna a   po celou dobu jsem jí   fandila:-).
Den, kdy se zastavila Země (The Day the Earth Stood Still)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.4.2010
Velmi se mně to líbilo do   té chvíle, než se Klaatu   rozhodl dát Zemi šanci.   Celou dobu je skálopevně   přesvědčen, že planetu   zničí, všichni do něj   hučí horem dolem aby to   nedělal, a nic. A pak   stačí, když se synáček s   maminkou obejmou na hřbitově   a on rázem změní názor!   Tenhle rychlý zvrat mě   vůbec nenadchnul! Těšila   jsem se, že to má Země   spočítaný, to by byly   vizuální efekty.
Dračí srdce (Dragonheart)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.5.2008
Hezká rodinná fantasy   pohádka s krásným,   realisticky ztvárněným,   drakem Dracem. Z hlavního   záporného hrdiny se vám   otevírá kudla v kapse. A je   to jeden z filmů, u kterého   vždycky prostě musím   brečet:-)
Kiss Kiss Bang Bang
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.3.2008
Moc pěkná černá komedie,   opravdu nemáte čas se nudit!   Některé hlášky jsou   opravdu skvělé! Zrovna tak   dva hlavní hrdinové.
Kontrakt (The Contract)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.3.2008
Morgan Freeman je určitě   skvělý herec a tak byl pro   mě jediným důvodem, proč   jsem tenhle film dokoukala.   Ale ani jemu se celek   zachránit nepodařilo, což   samozřejmě není jeho vina.   Může za to asi scénář.   Postavy se chovají dost   nevěrohodně až dementně   např. rozebírání mostu,   kde se dá snadno přejít i   bez něj, slézání mokré   skalní stěny bez   jakéhokoliv jištění, pád   helikoptéry, ze kterého   všichni vyvázli živí??? A   tak dál se to táhne celým   filmem, což mě dost   rozčilovalo. Hezká je tu asi   jenom příroda.
Krokodýl 2 (Crocodile 2: Death Swamp)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 8.2.2010
Musím říct, že jsem z toho   byla dost zklamaná. Ne proto,   že by to byl tak špatný   film, ale proto, že nebyl ani   zdaleka tak špatný =   vtipný, jak sem myslela, že   bude. Pravda, krokodýl je   opravdový atlet! Skáče   oknem do budov a strhává   helikoptéru ze vzduchu, a po   souši se pohybuje opravdu   zajímavě:-). Ale jinak je   tento film naprosto nudný a   strašně se vážně beroucí   bez jakéhokoliv náznaku   vtipu nebo nadsázky. Přesto   ale nedosahuje na můj   "top" - Zabijáka   bez tváře. Budu muset   zkouknout první díl, snad   bude   "výživnější".
Neuvěřitelná cesta (Homeward Bound: The Incredible Journey)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.3.2008
Podle mě vydařený rodinný   film o dvou pejscích a   kočičce, kteří se   vydávají za svojí ztracenou   rodinou. Starý moudrý   Shaddow, mladý ztřeštěný   Chance a poněkud rozmazlená   kočka Sessy musejí spojit   síly, aby překonali   nástrahy divoké přírody.   Navíc pěkná hudba a líbil   se mně i český dabing.
O myších a lidech (Of Mice and Men)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.3.2008
Pěkný film o myších,   králících a lidech.   Výborný výkon Johna   Malkoviche a skvělá režije   Geryho Sinise, kterého známe   z Kriminálky New York. Mohl   by zase něco natočit:-).   Doporučuji zhlédnout v   originálním znění.
Osvícení (The Shining)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.2.2010
Ano, je to skvělý horor a   časem vůbec nic neztratil.   Jenom jedna maličká věc.   Trochu chápu Kinga, že se mu   nelíbilo obsazení Jacka   Nicholsona kvůli tomu, že   nevypadá na začátku úplně   seriózně. Že vypadá jako   šílenec hned. S tím   souhlasím. Bála sem se ho   už při přijímacím   pohovoru a při jízdě autem   do hotelu:-). Jinak ale   skvělé herecké výkony a   bezva film.
Pád do tmy (The Descent)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.3.2008
Myslím, že tohle je docela   povedený horor. Mrtvice mě   málem ranila skoro hned na   začátku(vy, co jste viděli,   snad víte kde:-) ). Dusná   atmosféra, tma, strach z   neznáma - tohle tu funguje   docela dobře, hlavně v   první půlce. Docela   uvěřitelný je i přerod   hlavních hrdinek z   "normálních"   ženských v bojovnice, ale   přece jenom mně to v druhé   půli přišlo trochu moc   krvavé, prostě se z toho   stala vyvražďovačka, a to   už tolik nemusím.
Příšera (Alien Lockdown)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.7.2008
Příšera je zcela očividně   okopírovaná z Predátora,   což byla jenom jedna z   věcí, které mě dost   vadily. Monology typu:   "Mysleli si, že našli   nejmocnější zbraň, a měli   pravdu" , mě dokážou   dost rozčílit. Dialogů tam   ale moc není, spíš jenom   výkřiky jako: Poběž,   rychle, teď, utíkej, atd.   Příšeru sice nedokáže   zabít samopal ani jiná   střelná zbraň, ale stačí   když ji hlavní hrdinka bodne   nožem do krku, a je po ní
Psí život (Fluke)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.3.2008
Docela dobrý rodinný film.   Pravda, chvílemi trochu   přeslazený a hrající na   vaše city, chvílemi docela   napínavý. Ale pokud máte   rádi pejsky, směle do toho!   Pro příznivce té   dramatičtější stránky   doporučuji přečíst knihu   od Jamese Herberta - Fluke,   kterou byl tento film   inspirován.
Romeo musí zemřít (Romeo Must Die)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.5.2008
Musím sportovně přiznat,   že se mi to líbilo víc,   než bych čekala a asi i víc   než by si tenhle film   zasloužil. Jet Li mi   připadal roztomilý, i když   se chvílema dost   připitoměle usmívá. Je tu   i několik pěkných akčních   scén např. honička s   motorkama. Škoda je skvělé   zpěvačky a možná i   talentované herečky Aaliyah.   Příznivcům Jeta Liho(jak se   to skloňuje???) doporučuji.
Tajemný příběh z Ameriky (American Gothic)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.3.2010
Mám pro tenhle seriál   prostě slabost. Atmosféra   typicky jižanského   městečka Trinity v Jižní   Karolíně, souboj dobra se   zlem, a k tomu charismatický   šerif Lucas Buck v   perfektním podání Gary   Colea, který ovšem stojí na   straně zla. V posledních   dílech už je to poněkud   zmatené, ale celkově   pěkné. Snad se ještě   někdy dočkáme v televizi.
Tanec s vlky (Dances With Wolves)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.3.2008
Skvělý film - režije,   herecké výkony, hudba,   prostě všechno. Není k tomu   co dodat, snad jenom, že u   toho vždycky brečím,   nemůžu si prostě pomoct:-)
Tristan a Isolda (Tristan & Isolde)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.6.2008
Musím zcela souhlasit s   komentářem Chrustyn. Film to   není špatný, ale nějak mě   nedokázal uchvátit a   vtáhnout do sebe. Hlavní   hrdinové(Tristan a Isolda) se   chovají dost sobecky.   Nevadilo by mně to tolik,   kdyby mezi nima byla   pořádná vášeň(nemyslím   sex), ale to jsem nějak   postrádala. James Franco mně   byl tak nějak nesympatický,   jeho Tristan se moc jako   hrdina nechoval. Přiznávám   se, že jsem ovlivněná,   protože Rufus Sewell je můj   oblíbenec, ale opravdu mi byl   o moc sympatičtější.
U pokladny stál
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.3.2008
Tak tenhle film přesně   vystihuje slovo komedie.   Spousta vtipů a   nezapomenutelných hlášek, a   k tomu úžasný Vlasta Burian   a jeho spoluhráči pan Marvan   a pan Šlégl. Nadčasová   komedie!
Vetřelec vs. Predátor (Alien vs. Predator)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.5.2008
Film má docela slušné   tempo, potom co se objeví   vetřelci a predátoři. Jinak   je ale chvilkama nechtěně   srandovní a obsahuje několik   děr ve scénáři.   Fascinovala mě naprostá   absence krve(kvůli   přístupnosti). U jiných   typů filmu by mi to   samozřejmě nevadilo, ale   tady to působí dost podivně   a hlavně je to strašně do   očí bijící.
Zabiják bez tváře (Reptilicant)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.3.2008
Marně hledám na tomhle filmu   něco pozitivního. Hrozný   scénář, hrozné herecké   výkony a nejpříšernější   je ta nestvůra. Je totiž   dost směšná! No alespoň   jsem se chvílama zasmála.   Pro mně zatím nejhorší   film, co jsem viděla.   Nejraději bych šla s   hodnocením do mínusu!
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10