Duben
ohodnotit

Nabít a zabít

Lucky Number Slevin

Žánr:
Rok:
2005
Délka:
111 minut
Premiéra v ČR:
5.10.2006
„Od režiséra Acid House a Miluj mě!...prosím“

Komentáře k filmu Nabít a zabít

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 47
curil
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.3.2010
Mně to dokopy velice funguje   (puol). Nevím, co čekat od   filmu více. Perfektní   napínavá podívaná, i když   trochu s předvítatelným   koncem. Bruce Willis jako   zabiják je tady vynikající.   Dívám se na film a chci se   bavit, to je účel.
jarda53
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.9.2010
Mě se film vůbec nelíbil,   ikdyž si fešák najde své   diváky, mě příběh   zklamal. A už jsem na   příběh zapomněl, protože   mě to nedojalo..
řepešínský
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.5.2009
filmová parádní podívaná   je snímek s distribučním   názvem nabít a zabít.   skvělé je nabít a zabít   nejenom proto, že mistrně   balancuje na pomezí žánru   černé komedie a thriller   gangsterky, ale také pro   svůj rytmus, spád, hvězdné   herecké obsazení; stylově   zinscenovaný a komplikovaný   děj a zcela nečekané   rozuzlení. přestože bychom   ve snímku nabít a zabít   našli něco málo hluchých   nebo nedořešených míst,   určitě tento film již nyní   patří k tomu nejlepšímu co   se v dějinách světové   kinematografie natočilo.   vřele doporučuji všem   filmovým fanouškům i těm,   kteří mají rádi složitě   komponované filmy k   zamyšlení.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Lucky Number Slevin
Jedním slovem vynikající.   Podobných filmů by se mělo   točit víc, protože tohle   byla ta správná gangsterka,   která měla to co má mít.   Příběh se rozjíždí   okamžitě a své tempo si   statečně drží až do   samotného konce. Film je   plný akce, solidních   hlášek a přesto, že tam   lidem jede huba na plné   obrátky nejde o žádné   hloupé plky. Hlavní hrdina   Slevin nemá úplně dobrý   den, okradou ho, opustí ho   přítelkyně a tak se   rozhodne přestěhovat ke   svému kamarádovi, jenže   tím se dostává do   problému, protože se   dostává na kobereček hned   dvou gangsterů, kteří se   nemají v lásce a jsou proti   sobě. Slevin je sympaťák,   který během jednoho dne   dostane pořádnou   nakládačku a přitom se k   tomu všemu přišel jak   slepý k houslím, takže   během jeho lapálií mu   držíte palce. Síla je nejen   v příběhu ale v samotných   postavách a samozřejmě i v   herectví, protože tady jsou   samé hvězdy - Morgan   Freeman, Ben Kingsley, Bruce   Willis a v neposlední řadě   Josh Hartnett, nikdy jsem ho   za velkého herce   nepovažovala, možná to bylo   díky výberu jeho rolí, ale   tady byl vynikající. Lucky   Number Slevin je nejlepší   gansterka za hodně dlouhou   dobu.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.2.2013
Tohle je tak zamotaný, blbý   a přehnaný až je to dobrý,   zamotaný a přehnaný. Film   který musíte sledovat, jinak   nevíte nic, na konci   zajímavé rozuzlení.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 23.8.2012
Skutočne vyhráva tretí, keď sa dvaja bijú?
No jo no. Zasa samá desiatka.   Nihilistický film o pomste,   zabíjaní a mrzačení už   tak slušne zmrzačenej   spodnej vrstvy. Snaha o   sarkazmus, originalitu a hit   roka myslím moc nevyšiel.   Jediné za čo pridávam ten   bod sú drsné pózy Villisa,   troška zaujímavé rozuzlenie   a sklenené šachy. Inak to   bolo dosť hrozné. Hlavný   hrdina neskutočne   nesympatický, priam top   nesympaťák roka. Samozrejme   mu všetko vychádzalo,   náhoda a šťastie vybraté   na storočia dopredu. Prečo   len taký elitný zabijak   vtedy dávno nespravil za čo   bol platený. Neutrpí tým   jeho know-how? Dokonca sa   stala z nich dvojka. Má to   však budúcnosť? Tož   otázka, bude sa dať veriť   top zabijákovi po celý   zbytok života, nebude to   niečo ako zmluva s diablom?   Záver troška prekvapenie (i   keď stačilo byť   pozornejší a docvakne vám)   avšak tiež ho tvorcovia   slušne motali až sa   chvíľami domotali. Tiež   keď idem robiť pomstu,   nemusím masakrovať   nevinných, čo s tým nemajú   nič spoločné, potom klesám   na úroveň svojich sokov.   Zrejme v duchu keď sa rúbe   les, tak lietajú triesky.   Dvaja najväčší machovia   nič netušili. A akú mali   moc a tak sa nechájú   napáliť. Zrejme slabí   informátori, alebo stúpla   sláva do hlavy, že je viem   všetko najlepšie. Pomýlené   hodnoty. Ja viem... film, ale   predsa. Hrozný film. No o   ničom snímok
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.1.2013
Zajímavý příběh,dobré   obsazení(Willis,Freeman,Kings   ley,Luci Liu),ale to je asi   všechno.Jinak tři čtvrtě   filmu nuda až poslední půl   hodina dobrá,začalo se něco   dít,nějaká akce a pár   mrtvol.Jinak průměrná   gangsterka,černej humor nic   moc,spíše místy trapný   hlášky.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.7.2009
podle mého názoru docela   slušní film skvělé  
obsazení děj   je přímí a spád děje je   rychlí a srozumitelní podle   mně opravdu se ten to film   povedl
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.10.2007
Zajímavý, zamotaný a dost   nabušený thriller s   výbornými herci a   zajímavým (překvapivým)   rozuzlením. Parádní film.
mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.12.2013
Hned, jak se mně po   nápaditých titulcích   podařilo odtrhnout oči od   výrazných tapet a upřít je   po zbytek filmu na Joshe   Hartnetta, napadlo mě, že je   fakt štístko, zejména   proto, že mně připomíná   Tommyho Lee Jonese v mladším   vydání, což částečně   kompenzuje výhrady, které k   jeho herectví chovám. Zato   Bruce Willis neměl den,   neboť jsem si díky jeho   stylizaci i vystupování   drahnou chvíli myslela, že   vidím mrtvý lidi a toto   podezření ustavičně   narušovalo uvolněnou   atmosféru tohoto   sranda-thrilleru, a jako by   toho nebylo na šest hvězd   málo, zbytek dorazila   překombinovaná pointa,   takže žádné - konec   dobrý, všechno dobré -   nebude...
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.10.2007
Narocny film s prekvapivym   rozuzlenim.Premysleny do   poslednej vety s dobrym   konverzacnym humorom a   vynikajucim hereckym   obsadenim.Sice ma po filme od   premyslania bolela hlava,ale   stalo za to ho vidiet :)))
jirry
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.9.2009
Výborné herecké výkony   hvězdného složení,   celková atmosféra filmu,   fantasticky zamotaný děj a   gradace příběhu to vše   dělá z Lucky Number Slevin   opravdu výborný film. Snad   jen ten happyend mě k   předchozímu průběhu filmu   moc neseděl. Ale i tak 10/10,   gangsterky já rád :-)
Barney94
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.8.2021
Svižný akční film, který   skoro až nenechá diváka   oddechnout (v dobrém smyslu).   Hlavně konec se velmi povedl.
satyr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.5.2010
Výborný film s vynikajícím   obsazením.Tomu filmu nic   nechybí,je plný akčních   scén,má švih a humor.Moc se   mi líbil-doporučuji ke   shlédnutí.
Cash89
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.1.2008
Zpočátku sem si říkal co   to je za blbost, tenhle film?   Ale jak se děj začal ubírat   k závěru, pochopil sem, že   na mě scénaristé ušili   pěknou boudu a já, totálně   zmaten, jsem začal pomalu   chápat, o co po celou dobu   šlo a jak to vlastně bylo.   Klobouk dolů, toto je opravdu   kvalitní film. Jen malá   poznámka na závěr: Proč   josh Hartnett hraje v tak   překvapivých filmech? Toť   otázka.
mildaaxe
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.12.2009
Podle mě úplně super   dílko.Hvězdný obsazení de   ruku v ruce se skvělejma   výkonama snad všech   zúčastněných.Výbornej   příběh, kde mi vlastně až   do konce nedošlo o co   běží...Vážně hodně   dobrá gangsterka, kerou sem   určitě neviděl jenom   jednou.Nečekal sem nic moc,   ale filmek sem si užíval od   začátku do konce.Super
Akana
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.2.2010
Kdyby hlavní postava nebyla   na konci odmaskovaná jako   chladnokrevný mstitel a   zůstala tím prostořekým   drzounem, který spadl do   hnoje bez vlastního   zavinění, bylo by to možná   ještě zábavnější. S tím   souvisí i trochu krkolomné   dovysvětlování jeho   pohnutek. Jinak ale   spokojenost. Chytrý   scénář, vtipné dialogy,   herecké osobnosti   předvádějící svůj   standard. Film, který pobaví   a rozhodně není tak   stupidní, jak by napovídal   český název.
mikee007
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.4.2013
Úleva
Po trapných Šesti pohřbech   a jedné svatbě jsem s   úlevou a radostí shlédl   film Nabít a zabít.
Jaké potěšení vidět   snímek nabitý kvalitními   herci,jehož scénárista   není líný budižkničemu.  
Tentokrát jsem se   vysloveně těšil na každou   další scénu. Dialogy byly   Tarantinovsky vtipné a   uvolněné a celý film se   nakonec ukázal jako   skládačka,která do sebe v   závěru dokonale zapadne.
Josh Hartnett v hlavní   roli mě mile překvapil svým   nenuceným projevem a s   lehkým až naivním úsměvem   nás provází celým filmem.   Zdatně mu sekunduje Bruce   Willis,který v roli   nájemného vraha sice ve   filmu nehne ani brvou a   přesto ve mě zanechal dojem   bezchybného výkonu.
Co ještě   vychválit...kamera,režie...v   še nadprůměrné.
A   tak ve finále jediný,kdo   něco odflákl je český   distributor,který tradičně   sáhl po rádoby atraktivním   názvu a děj filmu,nebo   původní název mu byl   naprosto ukradený. Některé   packaly prostě baví   likvidovat skvělou práci   jiných.
Sanchez
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.1.2007
"Kdo neuvidí, neuvěří"
Naprosto úchvatná   podívaná, která nebere   konce. Famozní příběh   vyzařující svou   originalitou a perfektním   zpracováním. Hvězdné   herecké obsazení zaručuje   tomuto filmu pevnější   říz. Hlavním lákadlem je   především fakt, že tento   snímek nechává diváka v   očekávání celé dějství,   neustále překvapuje a jeho   vzrůstající tempo zaručuje   nezapomenutelný zážitek. K   dokonalosti chybí velmi   málo, ale ten malý   nedostatek tam určitě je.
Phreaker
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.8.2010
I když sem od filmu původně   moc nečekal, opravdu mile mě   překvapil. Výborné   obsazení, skvělé herecké   výkony, zajímaví děj a   dobrý spád to je Nabít a   zabít. Pro mě osobně 110   minut skvělé zábavy.
kockak1
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.11.2010
Už jsem toho asi hodně   viděla, takže mě už   máloco překvapí. A tenhle   film mě opravdu ničím   nepřekvapil. Zpočátku nuda,   pak trochu prvoplánového a   předvítatelného děje a   nakonec rádoby překvapení,   které jsem i čekala a tak mi   to bylo tak nějak jedno.   Působí to celé jako   divadelní představení na   filmovém plátně a tyhle   typy filmů opravdu nemusím.
matej69
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.12.2011
Originální film, skvělý   obsazení, vtipný hlášky,   nápaditej černej humor a   geniální nepředvídatelný   vyvrcholení...
mikee
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.9.2007
Vtipná oddychová gangsterka   s výborným obsazením ,   slušnou atmosférou a dobrou   pointou. Rozhodně bych   nesrovnával s Tarantinovými   filmy , je to něco jiného.   Ovšem nadprůměrná zábava   to je :-)
lynn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.2.2008
Velmi zajimavý filmík.   Nejdřív to trochu vypadalo   jako komedie, ale pak se z   toho vylouskla parádní   detektivka. Krve stříkalo   přiměřeně a konec se   rozhodně předvídat nedal,   takže zábava až na   konečnou! Skvělý Bruce,   jako vždy a ani mladý Josh   nezklamal. Výborný film.
Obivan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.3.2010
Snímek je složen z různých   střípků příběhu, který   na konci splyne v jeden a dá   dohromady parádní závěr.   Mě hodně zaujal už od   začátku. Je zajímavý a   Herecké obsazení je hodně   dobré.
Snape
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.7.2008
Zahrané je to excelentně,   všichni - Willis, Freeman i   Kingsley jsou vynikající.   Děj je trochu   předvídatelný a naprosto   nepravděpodovný, ale nápad   je to dobrý.
Koimisto
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.7.2006
Brutální,brutální,brutální BOMBA
Co jen napsat o filmu, který   obsahuje vše co si jen   filmovej fanda může   přát!
Vyšperkovaný   děj!Stálé   napětí!Prostředí filmu   dbající na každičký   detail!Nezapomenutelné   herecké výkony - co taky   jiného : Willis, Liu,   Freeman, Hartnett, Kingsley   ... naprostá BOMBA!
Film udžuje diváka ve   stálém napětí a   očekávání co bude dál,   "tak sakra jak jen se to   bude vyvíjet" jediné   nač jsem při sledování   myslel!Nemohl jsem dočkat   závěrečného rozuzlení až   mi pak bylo líto,že už je   konec.Tento snímek by klidně   mohl trvat o půl hodiny déle   a pořád by bylo na co se   dívat.
Mimo jiné   smekám před rafinovaně   propracovanou kamerou a nad   skvělým scénářem s   naprosto dokonalými dialogy.
AcidBurn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.6.2007
Leon po 15 letech?
Lucky number Slevin je v   podstatě ukázka toho, jak by   nejspíš vypadal Leon, kdyby   Matylda (tady Josh Harnett)   dospěl k pomstě o pár let   později.
K naprosté   dokonalosti chybělo jediné -   přidat na temných scénách   a odpustit si ty komicky   laděné. Pak by bylo   hodnocení maximální. Takhle   ale "jen" 9 z 10.   Film si určitě nenechte   ujít.
DoubecekJan
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.11.2008
Docela zamotaný ale jinak   dost povedený   film.Doporučuji vám sehnat   si DVD s tímto   filmem,určitě   neprohloupíte.
basi
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.8.2007
O filmu Nabít a zbít jsem   toho moc neslyšel, proto jsem   ani moc neočekával.Snímek   je složen z různých   střípků přiběhu, který   na konci splyne v jeden a dá   dohromady parádní závěr.   Ve filmu se sešlo hodně   zářivých hvězd   hollywoodského nebe a to mu   jenom prospělo - skvělý   výkon Joshe Hartnetta, ale   nejen jeho.To vše dává   dohromady zábavnou   podívanou, velice svěží a   moderní gangsterku s   inteligentní zápletkou.
Mary.Elwood
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.8.2008
Lucky number slevin!Zbožňuju   film,u kterého se tvůrcům   podaří vytvořit   nepředvítalený konec! Tady   se to povedlo   bravůrně,scény jsou dobře   ucelené tak aby vás každým   okamžikem překvapilo něco   nového. Josh Harnett byl   sqelý stejně jako třeba   Morgan Freeman nebo Bruce   Willis.
wawer
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.1.2007
Pro mě osobně překvapení   roku. Dokobalá černá   komedie kdy do poslední   chvíle nevíte na čem jste -   v podtatě to je takový   dějový chaos, ktery až v   posledních minutách do sebe   začne zapdat. Perfektní   scénář a velmi dobří   herci v titulních rolích.   Tento film se může zařadit   mezi klenoty černé komedie   posledních let jeko je Pulp   Fiction, Podfu(c)k nebo Sbal   prachy a vypdni
Markst
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.10.2008
Je těžký o tomhle filmu   vyprávět,aby jste ho   pochopili,tak ho musíte   vidět od začátku do   konce.Nechci říkat víc   myslím že až uvidíte tak   mě pochopíte.
Salám
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.12.2015
Gangsterka
Pekny odpocinkovy filmek -   gangsterka. Od zacatku do   konce se neco deje. Určitě   můžu doporučit pro   povedený děj, dobré   obsazení atd.
maciii
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.11.2011
Dobře vypointovaná   gangsterka, s téměř   roztomilým černým humorem,   plná sympatických   záporáků a vrcholící do   vážného dramatu,   zvládnutého se stoickým   klidem a přehledem.
puol
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.2.2010
Takže máme dostatočne   komplikovaný scénar,   záplavu hviezd na čele s   Bruce Willisom či Morganom   Freemenom a celkom slušný   vizuál. Dokopy to ale až tak   nefunguje. Párkrát sa dá   zasmiať a záverečný obrat   rozhodne neprekvapí.
d.lilien
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.2.2008
Výborný
Skvělý film ke kterému   nemám co dodat. Spoustu   hvězd v povedené a pekelně   zamotané kriminálce. S   kamarádkou jsme se ještě   druhý den dohadovaly o   hodinkách. No koukněte,   pochopíte sami. Stojí to   fakt za to!
TSZ
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.8.2006
Komedie či drama?
Film mi tak trochu   připomínal křížence mezi   Podfu(c)kem Guye Ritchieho a   Pulp Fiction od Q.Tarantina   (to neříkám jako   kritiku,jen   konstatování).Vynikající   kamera a dostatek hodně   černého humoru vynášejí   tento film do horních pater   mého soukromého   žebříčku,stejně jako   výborné herecké obsazení a   i na dnešní dobu   překvapivá pointa.
xCindy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.5.2007
Příjemné překvapení
Tenhle film mě opravdu   překvapil. Původně jsem ho   chtěla vidět hlavně kvůli   Joshu Hartnettovi (mám pro   něj prostě slabost), ale už   první minuty napovídali, že   to bude něco výjimečného.   Film je skvěle natočený,   svižný a herecké výkony   všech jsou výborné.   Rozuzlení by nikoho nenapadlo   ani náhodou, to by musel mít   velkou fantazii. Nezbývá   než popřát příjemnou   zábavu a víc takových   filmů!
renefer
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.9.2010
Vůbec to nebylo špatné...   začátek nebyl nic moc, ale   pak se děj slušně rozběhl   a konec byl nečekaný...i   když reakce Slevina na   "šéfy" byla dost   zvláštní a něco to   napovědělo... Navíc má   oblíbena triáda herců   -Willis, Hartnett a Freeman,   takže doporučuji shlédnout   :-)
Shugy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.4.2007
Nářez od začátku do konce
Tak tenhle film mě opravdu   překvapil a musím říct,   že opravdu mile... Nejen, že   je to film plný skvělých   herců, ale je to fakt akcí a   překvapeními nabitý film.  
Film překvapí nejen   rychlým spádem ale i   rozuzlením zápletky...
Příběh vypráví o   mladíkovi, kterého si najme   šéf gangsterů na vraždu   syna jiného šéfa gangsterů   a ten si ho zase objedná na   vraždu toho, který chce   zabít jeho syna... Nejlepší   na tom je že ani jeden neví   o objednávce toho   druhého.... Jak tohle dopadne   tak na to se musíte už   podívat, protože o pointu   tohohle filmu bych vás nerad   připravil.
Vřele   doporučuji všem co mají   rádi akční filmy s dobrou   zápletkou...
Utah79
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.11.2007
Lucky Number Slevin, skvělý   film s kterým jsem byl   opravdu spokojen, dobré   herecké obsazení a dobře   zamotaný příběh s   nečekaným koncem.
DeWitte
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.10.2007
Tak u tohohle filmu me dostal   ten zaver...vubec jsem to   takhle necekal:-)Fakt   povedeny..nejen zaver ale cely   film ...Davam Bod
jozko69
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.6.2007
UFF
Tento film ma milo prekvapil   svojím dejom a hlavne   nečakaným rozuzlením.   Herecké obsadie veľa   sľubovalo, čo sa aj podľa   môjho názoru potvrdilo. Pre   niekoho sa môže javiť film   ako príliš drsný, ale aj to   zrejme bolo cieľom tvorcov.   Odporúčam pozrieť.
kubvincovak
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.6.2007
Velmi originální
Tento film me opravdu mile   prekvapil. Zpocatku jsem sice   byla trochu zmatena. Film je   natocen zvlastnim zpusobem a   divak - nebo aspon ja porad   nechame souvislosti. Stale   jsem cekala, co z toho nakonec   bude, vysledek me velmi mile   prekvapil. Rozhodne to stoji   za shlednuti, jde o jeden z   nejzajimavejsich novinek va   dvd v poslední dobe.
jirca
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Vynikající film.. můžu   vřele doporučit
lipy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.8.2009
hodne povedenej film se   skvelym obsazenim musim   rict....prubeh i konec jsou   dobre vymysleny....nezbyva nez   pozvat ty kdo to nevideli a   maji radi krimi, aby se na to   co nejdrive koukli,...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih48273minih48273Ničivá hrozba (2004) [Video] 
Nature Unleashed: Tornado n
minih5820minih5820Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert (1976) [TV inscenace] 
Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert n
minih23540minih23540Zákon je zákon (1958) 
La loi est la loi n
minih59220minih59220Guadalcanal: Ostrov smrti (1943) 
Guadalcanal Diary n
minih27170minih27170Můj obr (1998) 
My Giant n
minih67588minih67588Dalziel a Pascoe (1996) [TV seriál] 
Dalziel and Pascoe n
minih62279minih62279Varianova válka (2001) [TV film] 
Varian's War n
minih63655minih63655Kletba kouzelného kamene (2009) 
Kniga mastěrov n
minih14259minih14259Něžné kuře (1977) 
Tendre poulet n
minih45907minih45907Mužský klub (1986) 
The Men's Club n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178291

Poslední komentáře

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10