Duben

Komentáře uživatele Phreaker

Phreaker

Phreaker zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 220
13: Hra smrti (13 game sayawng)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 11.4.2011
Film u kterého opravdu   nevím, co si mám myslet a   důvod jeho vzniku naprosto   nechápu. Zastihl mě ve   chvíli přípravy a konzumace   oběda (Srbské rizoto),   takže je možné, že mi   unikly nějaké podstatné   informace, které by děj   nějak logicky vysvětlily. U   filmu jsem se celkově dosti   nudil, ale to se změnilo při   scéně se studnou. Ve   chvíli, kdy se objevila na   scéně mrtvola, jsem naprosto   nekontrolovaně vybouchl   smíchy a už bylo o zábavu   postaráno, dalších 30 minut   jsem se snažil sesbírat   všechny zrnka rýže z   koberce a přilehlého   nábytku. Po této zřejmě   nejzábavnější fázi   (myslím to sbírání rýže)   už byl přede mnou konec   filmu, který snad ani nebudu   komentovat.

Celkově byl pro mě film   obrovským zklamáním. Triky   na velmi špatné úrovni,   děj o ničem, hudba mě extra   nezaujala. Film mě vůbec   nedokázal vtáhnout a i proto   mi byl osud hlavního   "hrdiny" naprosto   lhostejný.
13. okrsek (B13 - Banlieue 13)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.3.2012
Pokud je někdo milovník   Parkouru tak ho film asi   potěší a to hlavně proto,   že do jedné hlavní role byl   obsazen David Belle, tedy   ikona tohoto   "sportu". Na filmu   mi trochu vadilo, že byl   složen ze dvou rozdílných   částí. První část, kde   je vlastně jen Parkour je   střihaná velmi rychle a   druhá "dějová"   část, která je dosti   utahaná. Kdyby se druhá   polovina filmu nějak   zrychlila a tvůrci si   nehráli na to, že má film i   nějaký děj mohlo být   lepší.
25. hodina (The 25th Hour)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.8.2010
Skvělý film, výborný   námět, dobré obsazení.

Drama o tom, jak   se změní život jednoho   "obyčejného dealera   drog" po návštěvě   DEA, zasazené do jeho   posledního dne na svobodě.   Mistrně natočený film, u   kterého sem se opravdu   "pobavil".
Popravdě radši se kouknu na   dokument "North Hollywood   Shootout" ze série   "Shootout!" z   produkce History Channelu než   na tento televizní film,   jehož tvůrci se nedokázali   rozhodnout co vlastně točí.
96 hodin (Taken)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.8.2010
Dobrý scénář, slušné   obsazení, výborný spád.   Jen v hlavní roli bych si   možná představoval někoho   trochu jiného, ale nakonec   Neeson mile překvapil. Film   rozhodně stojí za těch 93   minut vašeho života.
A.I.: Umělá inteligence (A.I.: Artificial Intelligence)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.12.2010
Film rozhodně stojí za   shlédnutí. Herecké výkony,   děj i technické zpracování   je výborné, ale přesto mám   pocit, jako by filmu něco   chybělo. Osobně se mi více   líbila první polovina filmu,   i když v druhé   "polovině" filmu   zas hrál můj oblíbený Jude   Law.
Agent z Hong Kongu (Dak miu mai shing)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.9.2010
Klasická Chanovka, u které   mě nejvíce zarmoutila   poslední akční scéna s   kamionem, která sráží mé   hodnocení o jednu hvězdu   níže. Tvůrce bych ovšem   pochválil, za obsazení   překrásné Kim Min-Jeong (   Kim Min ) do role Carmen.

Jako zajímavost   lze u filmu uvést, že v   poslední akční scéně s   kamionem si několikrát   zahraje automobil Škoda   Favorit.
AM1200
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.3.2011
Horrory nemám rád. Má to   ten důvod, že se u většiny   z nich musím prostě smát a   proto na ně téměř   nekoukám. Výjimku tvoří   pouze vybrané kusy a   krátkometrážní horory.   AM1200 patří do těch   krátkometrážních hororů,   i když sám autor ho   označuje spíše jako   horor/triller. Slabší povahy   možná mohou některé scény   trochu vylekat, ale u mě se   bohužel tento efekt   nedostavil, a proto chápu   proč i sám autor balancuje   na pomezí dvou žánrů.

Film je natočen   slušně, ale nejvíce mě   chytla jeho zvuková stránka.
Ambulance (Ambulancen)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.8.2011
Film sráží nesmyslné   dialogy, někdy naprostá   nelogičnost, ale hlavně   opravdu otřesné   zpracování. Ono od TV filmu   se nikdy, po vizuální   stránce, nedají čekat   zázraky, ale tady mi to   přišlo už trochu na hraně.
Asterix a Obelix (Astérix et Obélix contre César)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.8.2011
Nemůžu si pomoct, ale toto   hrané provedení se prostě   nevyrovná kreslené verzi.   Sice mě těší obsazení   herců jako je Clavier,   Galabru nebo Muller, ale to je   tak nějak všechno. Zidi si   mě získal hlavně díky   trilogii "Ripoux"   nebo třeba skvělou komedií   Zvíře, ale Asterix a Obelix   mě téměř vůbec nezaujal a   rozhodně, podle mě, patří   k těm horším filmům,   které režíroval.
Azumi
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.5.2011
Není nic hezčího, než   krásná žena s mečem v   ruce. Tak tuhle větu si   zřejmě řekli tvůrci tohoto   filmu a i když sní plně   souhlasím, musím bohužel   konstatovat, že ani krásná   žena s mečem nemůže tento   snímek vytáhnou na vyšší   hodnocení než 4. Nemohu si   prostě pomoct, ale z toho   filmu smrdí lacinost na 100   honů. Kamera, hudba,   choreografie, kostýmy, triky,   efekty, výprava, to vše je   těžce podprůměrné.

Jediné na co se   dalo koukat je Aya Ueto v roli   Azumi a Jo Odagiri v roli   šíleného záporáka s   růží.
Ba:Bo
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.5.2011
Krásný, pomalý, barevný,   ale hlavně neuvěřitelný   příběh. Právě   neuvěřitelnost v kombinaci s   barevností se mi na filmu   velmi líbila. Všechny tři   hlavní linie vztahů, které   snímek řeší (jestli se to   tak dá nazvat), mě zaujaly,   i když jsou relativně   běžné. Ve výsledku je to   tedy taková, klidná,   nenáročná a místy až   pohádková podívaná.
Baraka - Odysea země (Baraka)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.5.2011
Miluji dokumenty a ještě   více miluji dokumenty, které   vypráví pouze kamerou.   Baraka je snímek, který si   kdykoliv, se sklenkou v ruce,   rád prohlédnu.
Bez slitování (Yeuiupnun gutdeul)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.5.2011
Hlavně se mi líbil výkon   Shin Ha-kyuna v hlavní roli a   to že tvůrci opravdu skvěle   zvládli přechody mezi   žánry. Naopak dějově mě   film nijak výrazně nezaujal.
Bez soucitu (From Paris With Love)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.8.2010
Na film se stojí kouknout už   jen kuli frkům, které   pronáší Travolta. Jinak je   to klasická Bessonovka tedy   film vhodný na volné   odpoledne.
Bez úniku (Breathing Room)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.6.2012
Nudná, nelogická a   vizuálně velmi otravná   napodobenina filmů jako je   Cube nebo Hypercube. Strašné   herecké výkony, scénář,   dialogy, ale hlavně střih a   vlastně celá vizuální   stránka. Tvůrci se vůbec   neobtěžují vysvětlit,   proč se daní lidé do této   situace dostali, a nebo jaký   měla celá tato   "hra", do které   byli vrženi, smysl.
Bílé maso (Chugyeogja)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2010
Film, který mě naprosto   uchvátil svou vizuální   stránkou, prací s kamerou,   ale i skvělou hudbou. Lee   Sung-je odvedl za kamerou   opravdu obrovský kus práce,   a když k tomu přičtu   výborný děj vznikne z toho   dílo, které si opravdu   zaslouží označení: Jeden z   nejlepších trillerů, které   sem kdy viděl.
Biyeolhan geori
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.12.2010
Kvalitní gangsterka, ve   které je vše co má být.   Kvalitní vizuální stránka   je samozřejmostí a zvuky   jsou také na velmi vysoké   úrovni. Film o gangsterech,   vraždě, lásce,   přátelství, zradě,   karaoke, točení filmu a   jednom rýpnutí, které   změní život všem.   Rozhodně doporučuji.
Bláznivá komedie (Le Comiche)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.3.2011
Téměř všechny komedie, ve   kterých hraje Villaggio,   mají jeden problém. Je to   prostě furt jedno a to samé   dokola a tenhle film není   výjimka.
Boj (War)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.8.2011
Na jednu stranu jsem byl   celkem příjemně překvapen   poměrně zajímavým   námětem, ale na druhou   stranu se mi příliš   nelíbilo jeho zpracování.   Řekl bych, že to na mě bylo   možná poněkud seriálové,   s častým létáním z místa   na místo a občasným až moc   klipovitým střihem.
Bonnie a Clyde po italsku (Bonnie e Clyde all'italiana)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.3.2011
Řekl bych, že jedna z méně   střelených italských   komedií s Villaggiem. Možná   i proto mám film raději než   většinu dílů o účetním.   Zajímavé pro mě je také   to, že ač se mi normálně   Ornella Muti vůbec nelíbí,   zde mi přišla v první   čtvrtině filmu naprosto   překrásná.
Bungge Jumping na vlastní nebezpečí (Beonjijeompeureul hada)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.8.2011
Byť má film poměrně dobrý   námět, tak mě téměř   vůbec nezaujal. Nějak chybí   atmosféra a vůbec celé   vyprávění je poněkud   zmatené. A tím slovem   "zmatené" nemyslím   "komplikované", ale   opravdu doslova zmatené.
Bytost (The Entity)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.3.2011
Tak toto je přesně film, na   který sedí hláška: ten   film je především moc   dlouhý... i kdyby byl o   polovinu kratší tak je furt   moc dlouhý.

Shrňme si to. Horor? Ne!   Triller? Ne! Psychologický?   Možná. Děj? Booooring!   Natočeno, aspoň pro mě,   extrémně nezáživně. Celý   film je furt jedno a to samé   a v druhé části do toho   ničeho ještě vstupuje   souboj psychologie vs   parapsychologie. Byl bych   schopen filmu odpustit vše,   ale tu stopáž opravdu ne.   Navíc byl film vysílán v   nějakém dost pekelném   ořezu a to mu také určitě   nepomohlo.

Jediné, co mě na filmu   nakonec zaujalo, byl výkon   představitelky hlavní role.
Cela 211: Vězeňské peklo (Celda 211)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.8.2010
Skvělá atmosféra, dokonalé   obsazení, excelentní   herecké výkony, skvělí   spád. To vše dělá z Cely   211 jeden z nejlepších   filmů, které sem poslední   dobou viděl.

Filmu se dá vytknout snad   pouze jedna věc: na jeden   film snad až moc náhod,   které přinášejí do děje   zvrat.
Clerks 2: Muži za pultem (Clerks II)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.2.2011
Šílená komedie bez   pořádného děje postavená   někdy až na dost zbytečně   sprostých hláškách.   Nemůžu říct, že bych se   nebavil, to opravdu ne. Třeba   scéna, kdy Randal předvádí   o čem byl Pán prstenů na   mě působila naprosto   skvěle. Asi je to proto, že   podobný názor na Pána   prstenů mám i já, ale to je   ve výsledku jedno. Vzhledem k   tomu, že ve filmu hraje má   oblíbená Rosario Dawson,   přidávám ještě jednu   hvězdu navrch.

Výsledek? Komedie, kterou   se dá zaplácnout nudné   odpoledne a díky obsenci   rozumného děje i celkem   slušně vypláchnout mozek.
Ctihodný občan (Law Abiding Citizen)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.8.2010
Ano film splnil mé   očekávání. Pokud   překousneme to, že je to   klasický film o   "pomstě" a to, že   každý Američan, kterému na   filmovém plátně zabijí   rodinu, je buď agent CIA,   člen speciálních   armádních jednotek, člen   S.W.A.T. teamu či bývalý   člen některého z těchto   útvarů, dostaneme velmi   slušný triller s tak trochu   hodně nereálným koncem.
Černý pásek (Kuro-obi)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.5.2011
Kuro-obi není klasický   bojový film, ale zabývá se   spíše samotnou filozofií   karate. Nelze od něj   očekávat žádné   choreografické orgie,   protože souboje zde rozhoduje   jediná chyba a jediný   přesně vedený úder.   Problém filmu je hlavně jeho   opravdu velmi slabý děj, ale   vzhledem k tomu, že film   považuji spíše za   filozofický, tak mi to zas   tolik nevadilo.
Čtvrtý anděl (The Fourth Angel)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.3.2011
Achjo tak sem viděl další z   řady "trillerů",   ve kterém občan, za pomoci   svaté FBI, bojuje proti   zlotřilé CIA. Popravdě   dokoukal sem to jen z důvodu,   že v tom hrál Whitaker.   Pokud by tomu tak nebylo, bez   milosti bych po 30 minutách   přepínal program. Hudba mě   vůbec nezaujala a vizuálně   snímek vypadal jako by byl   točen tak zhruba v roce 1990.
Ďábel (The Devil)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.5.2011
Za mé relativně vysoké   hodnocení může především   jedno jméno - Takashi   Fujimoto. Podle mě právě   tato osoba za kamerou posunula   film dost dopředu. Zbytek   filmu již pro mě nebyl tak   zajímavý a hlavně u konce   jsem si říkal bože to snad   ne. K postavě ďábla se   není třeba moc vyjadřovat,   protože daná osoba na mě   působila podezřele od první   minuty ve výtahu.
Daenseo-ui sunjeong
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.7.2011
Film, který první 3/4 drží   nad vodou výkon Moon   Geun-young a její schopnost   zahrát naprosto čisté,   roztomilé, naivní a   překrásné stvoření.   Bohužel poslední čtvrtina   filmu jde takovým způsobem z   kopce, že jsem si až   říkal, že tohle už snad   nemyslí vážně. Bohužel   prostě škoda těch   posledních cca 20 minut.

TV Program

ČT1 - Dívka v modrém (1939)

07:00 - 08:25

3 minut již uběhlo
82 minut zbývá do konce

ČT2 - Velké stroje zblízka

06:45 - 07:35

18 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Denver - Poslední dinosaurus (...

06:10 - 07:05

53 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

06:45 - 07:20

18 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190576
Osobností: 697871
Fotografií: 764035
Plakátů: 376670
Obsahů a biografií: 178302
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ...

Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat)
Red Forman prodává v   obchodě, ale ještě nic   neprodal, Kitty ho naučí jak   být milej k zákazníkům a   Eric má nového kamaráda, ze   kterého se vyklube gay,   docela dobrej díl, pár frků   výbornejch.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Chobotnice (1998)

Chobotnice
Tak nějak nevím... nechala   jsem se zlákat jmény, která   znám, ale vůbec mě to   nezaujalo. Příšery byly jak   z loutkového divadla,   více >

Autor: peginka | Hodnocení: 4 / 10

Střílejte na měsíc (1982)

Střílejte na měsíc
Jen zdánlivě úplně   banální rodinné drama o   jednom rozpadajícím se   manželství, protože   režisér Parker to dost   chytře natočil, použil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10