Duben
ohodnotit

Hellboy

Rok:
2004
Délka:
122 minut
Premiéra v ČR:
9.9.2004
„V pekle ho nechtěli, tak přišel mezi nás.“

Komentáře k filmu Hellboy

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 55
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.3.2023
Stále nepřekonané   zpracování červeného   ďábla a nic na tom nemění,   že mám slabost pro Davida   Harboura.
Akční,   humorné, s českou stopou a   se Selmou v plné síle.
beneva
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.8.2022
Od prvního shlédnutí jsem   si tu "rudou opici"   zamilovala. Tělo   nepřemožitelného samuraje s   příslušným účesem,   kamenná ruka a neodolatelný   sarkasmus. Také Selma Blair   se svýma smutnýma očima a   pletí Sněhurky je nádherná   v modrých plamenech. Moudrý   a distinguovaný Abe Sapien   dotváří tu   "hodnou" stranu.
Zlouni v čele s Rodenem /   Rasputinem tu musí být, aby   bylo s kým bojovat, ale v   podstatě nejsou důležití.   Krásná pohádka pro   dospělé, která vždy   pobaví.
p.a.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.4.2021
Hellboy je zkrátka ďábel.   Zjevně není moc velký   myslitel a problémy řeší   radši pěstí a přesně to   je ta zábava. Guillermo del   Toro ho má evidentně rád, a   na filmu je to vidět. Ron   Perlman se do role taky   perfektně hodí. Roden je   taky slušnej záporák.   Určitě se to dalo natočit   líp, ale pro mě je to dobrý   dost. Zábavná komiksárna.
klasifikátor
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.11.2020
Už několikrát jsem se tu   doznal, že filmové komiksy   nejsou moje gusto ale tohle se   z mého pohledu dost povedlo.   Možná to má na svědomí   účast Karla Rodena (což mj.   hladí můj silně vyvinutý   patriotismus) možná je to   tím, že mám rád Rona   Perlmana, možná působí   kladně to, že dialogy kromě   siláckých keců obsahují i   nemálo humoru a svojí   zásluhu na tom má zcela   určitě vynikající dabing   Pavla Rímského. Všechno   tohle dohromady způsobilo,   že ač tenhle žánr nemám   rád tak tenhle film se mi   líbil.
red.mann
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.4.2019
Helboy byl pro mě   zklamáním. Guillermo del   Toro si s tím pohrál, má to   komiksový duch, vtip a   fantasy vzhled, ale chybí   mně tam větší akce,   dynamika a švih. Nemluvě o   trošku mdlém finále.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.9.2018
Hellboy patří ke komiksu,   který se hodně těžko   převádí do filmové podoby.   Kupodivu, první snímek, mimo   jiné natáčený v Praze pod   režijní a scénáristkou   taktovkou Guillerma del Tora,   nedopadl zase až tak hrozně,   aby vypadal nejhůř. Naopak.   Dopadl velice dobře. Vše   zásadní je obsaženo a Ron   Perlman v roli samotného   Hellboye vynikl tak honosně,   že vypadá, jakoby ze   samotného komiksu skutečně   přímo vyskočil. A Karel   Roden v záporné roli opět   ukázal, že na to prostě   má. V akci a ve vizuálních   efektech se netlačilo zase   až tak moc na pilu, jak dnes   bývá zvykem, a tak bylo   dáno přirozené místo   příběhu, který vyznívá   tak, jak vyznívá. Celkově   to však stále ještě   pořád nějak nebylo ono a   tak byl vytvořen Director's   cut, což dává snímku zcela   nový rozměr. Snímek je   zábavný stejně tak dobře   jako komiks. Příběh je   jednoduchý a sepsaný   přesně tak, jak si to autor   předlohy Mike Mignola   představoval. Jeho um   Guillermo del Toro prostě   trefil. Jedná se tedy o   povedenou zábavnou adaptaci   komiksového díla, které   stojí za shlédnutí. Pro   komiksové fanoušky doslova   povinnost.
Rammstein4ever
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.8.2014
Hellboy
Hellboy je úžasnej   film,dokonce na rok 2017   chistaji i Hellboye 3,takze se   hrozne tešim.Naštesti bude i   nadale Hellboye hrat stejny   herec,ale divim se,protoze uz   ma svuj vek.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.3.2014
Hellboy! - Pššš... som tu v akcii
Taká v pohode aj sci-fi, aj   akčné, aj hororové, a aj   komédia. Tá sa tu nachádza   v podobe neskutočných   hlášiek hlavného hrdinu.   Sympaťák, ktorý sype jednu   suchú hlášku za druhou a   ležerne masakruje rôznych   mutantov a príšery. To je   hlavná devíza filmu. Plus sa   mi páči aj postava toho   vodného borca, čo mal   neskutočný prehľad. Naopak   zasa ďalšie klišé, jeden   blbý agent FBI, ja sa   čudujem, ako sa tam taký   môžu dostať, myslím, že   výberové konanie musí byť   prísne. Samaely pekne ostrí,   atmosféra hustá. A nakoniec   ešte pripomeniem... je tu   ešte jedna ešte   charizmatickejšia postava a   tu sa dostávame k   zvláštnemu javu, že   najfascinujejšie postavy   dosť často bývajú tie   zlé. Áno, brutálna,   chladná, zlá, ale krásna   Ilsa
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.9.2013
Další verze filmového   zpracování komiksu,   tentokrát s netvorem na   straně dobra, ve které jak   Perelman jako Hellboy, tak i   Roden jako Rasputin hráli nad   limitem a zasloužili se o to,   že film hodnotím dosi   vysoko.
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.1.2013
Výtečná komiksová   podívaná nechybí dost akce   a zábavy.V hlavní roli   R.Perlman výtečně,K.Roden   taky dobrý.Po Supermanovi a   Batmanovi další komiksoví   hrdina.
hlavsa5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.10.2012
Povedená adaptace komiksu,   Perlman i Roden jsou na   jedničku. Dá se na to koukat   aspoň jednou ročně...
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.7.2012
komiks o zplozenci z pekla ,   který se dá na stranu dobra   a pomáhá porazit Gregorije   Rasputina ( Karel Roden )
superfilmar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.3.2012
Povedený komiks
Povedená komiksová jízda.   Ron Perlman je jako Pekelný   chlapec geniální a jeho   hlášky, které chrlí od   záčátku do konce také.   Karel Roden mu jako hlavní   záporák skvěle přihrává.   Líbil se mi i Doug Jones.   Akce tam je tak akorát a   všechno to krásně odsípá.   Přesto mě film mírně   zklamal, protože jsem viděl   povedenější komiksovky ale   také mnohem horší. Hlavní   hrdina je borec. Vtip i akce   skvěle fungují, del Toro je   skvělý režísér a s filmem   si pěkně pohrál a určitě   se mu dost povedl. Efekty jsou   také povedené a Karel Roden   je jako hlkavní záporák   super. Už s těším na   dvojku... 70%.
Akana
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.12.2011
Podívaná je to rozhodně   velkolepá, i když   myšlenkově zůstává na   skromné úrovni komiksových   šablon. Trochu mě mrzí   neznalost předlohy, zajímalo   by mě nakolik se ve filmu   odráží ona a nakolik Del   Torův vlastní rukopis. Něco   se nadmíru povedlo (postavy   Sapiena, Kroenena, Rodenův   Rasputin i titulní ruďásek   stoického Rona Perlmana),   něco méně (počítačově   přezrálí fujtajblíci), v   žánru komiksových adaptací   se ovšem Hellboy s přehledem   zavěsil na paty Batmanovi   hned po bok série o X-Menech   s nimiž má námětově   leccos společného. Obrazově   hýřivé, často vtipné a   neurážlivě oddychové, jen   logicky ne tak komplexní a   hluboké jako Faunův   labyrint.
papamidnight
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.12.2011
tenhle film stoji na ronu   perlmanovi kterej se pro roli   hellboye narodil je tu humor   akce romantika sebeparodie   cerny humor drama a hlavne   AKCE A HELLBOY
meduska
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.6.2010
Tento film je nápaditý svým   zpracováním. Potěší jak   příznivce akce i fantasy.   Dle mého názoru tam Karel   Roden perfektně stvárnil   záporáka.
Robinson
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.4.2010
Opět se jen opakuji, ale   musím toto dílko pochválit.   Velmi dobré akční scifi s   lehkým nádechem hororu a   komedie a hlavně skvěle   hercky obsazené. Velmi mě   překvapil Roden, zahrál si   tu velmi slušnou roli. No a   už nebudu kecat ... prostě   kdo neviděl, ať se podívá   ...
A jen k tomu, že   je to film pro blby: je docela   ubohé, že to někomu tak   připadá ... jestli se to   někomu nelíbí, je to jeho   věc a já to beru na   vědomí, ale myslím že   není dobré hned hlásat, že   je tento film pro blbce ...
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.9.2009
Parádní dílko skvělé   efekty skvělé obsazení je  
zarukou   dobré podívané tento film   je hodně povedení i   zásluhou Rodena který zde   hraje skvěle
intoska
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.9.2009
Hellboy
Myslela jsem,že tenhle film   bude nějaká blbost,ale když   jsem se na něj   podívala,změnila jsem   názor.Film nikde nedrhne,jde   hladce kupředu,je zábavný a   zároveň i dost   napínavý.Všechna čest   režisérovi,hercům a   scénáristům. Dokázali   vytvořit film,který z   báchorky o čertovi udělal   umělecké dílo.
lidri10
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.7.2009
Hellboy
A je to tady... Hellboy!   Přišel k nám z jiného   světa, jako klíč k   odemčení bran pekla ale   postaví se svému osudu a je   ochránce lidí! Zamiluje se   do Liz, která se učí   ovládat svoji ohnivou moc,   vůči které je Hellboy   imuní! Další skvělý   trhák od společnosti Marvel
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Mám moc rád tento film.   R.Perlman nám tady ukázal v   plné palbě veškeré své   herecké kvality a zahrál   svou roli "rudého   ďábla" výborně.   Dokázal to, že má i na   hlavní role, nejenom na   vedlejší, jak jsme u něho   zvyklí.
Potěšil i   "náš" Karel   Rodenůj :-).
Opravdu   se mě to líbilo.
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.4.2009
sranda a akce.....
Dobrej komiksák se   špičkovým Ronem   Perlmanem.Jak jednotka tak i   dvojka jsou dokonalé   díla.Drsné hlášky,spoustu   srandy a akce.Film je vlastne   o pekelném chlapci z pekla   makajíci pod užadem   paranormálnich jevu.
Dobrutka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.3.2009
Das velmi, velmi hloupá film!   Co je na něm?! Vždyť je to   film pro Blbce! Je hloupá a o   ničem! Hellboy je jedna z   nehoších film co já kdy   viděla!
Koimisto
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.3.2009
Ačkoliv jsem vděčný za   každý zfilmovaný komiks,   toto je na mě moc velké   sousto. Bohužel, po celou   dobu filmu jsem se   neuvěřitelně nudil a   jediné na co se dalo koukat   (s obdivem, to se musí   nechat) byly postavy a jejich   masky. V tomto směru je   režisér GUILLERMO DEL TORO   geniální ... :@)
tommaxis
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.2.2009
Docela slabý příběh, moc   mě to nenadchlo, ačkoliv   sci-fi filmy natočené podle   komixu mám rád. Bylo tam   pár zajímavých scén ale   celkově mě to nezaujalo.
Nenkyta
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.1.2009
Jsem velkým fandou komiksů a   popravdě první i druhý   Hellboye je vynikající.   Herecké výkony jsou na   jedničku,děj je pekelně   rozjetý.Pro mě film na   prvním místě.
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.1.2009
Hellboy mě mile překvapil   očekával jsem opět   slataninu jako byl VanHelsing   ale Del Toro nezklamal a kdo   zná komiks tak musel být   spokojen. Roku 1944 se doslal   na zemi diky Rasputinovi   kterého hraje skvělí Karel   Roden malí červeny ďáblík   kterému dal profesor Broom   jméno Hellboy. Je zněj   tajný agent Uřadů pro   vyšetřování   paranormálních jevů kde se   setkává po letech opět s   Rasputinem, aby zastavil zlo,   které by vedlo ke konce   světa. Ron Perlman Hellboy   zachrál sklvěle.
L4cost3
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.1.2009
Dle me se v tomto filmu   podarilo vse.Nemam snad zadne   vytknuti.Herecké role jsou   dosti kvalitní.Akčně je   lepší dvojka.Ale ta jednicka   je tak udelana aby byl clovek   vtahnut do deje a seznamen s   okolnostmi.Dvojka je takova o   akci.Byl bych rad kdyby   natocili i trojku.A dobre by   bylo kdyby se prinejmensim   rovnala jednicce nebo dvojce.
rankinfitch
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.1.2009
Pokud jsem včera Temnýmu   rytíři dal 9 proto, že mi   tam pořád ještě něco   maličkýho chybělo, tak tady   musim dát za 10, protože   tohle je komiksovej mazák,   tady neni co řešit. :-)
veverka-zrzka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.12.2008
Dle mého trošičku   nepřehledný děj, ale film   stál za to. Z malinkého   chlapce vyrostl statný muž s   ....rohy?, které si sám   brousí. Jelikož byl   vycvičen k zabíjení,   potřebuje také svou   ochranku. DO děje se také   vmíchává žena.
johnny-rk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.8.2008
komiksove postavy jsou a byli   vzdy kvalitne zpracovavane,   takze ani nas Hellboy neni   zadnou vyjimkou :-)
davidek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.7.2008
Nádherně maskovaný Roden.   Mám rád takovéhle filmy.   Nečekal jsem od Hellboye nic   moc a příjemně mě   překvapil.
Prasoid
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.6.2008
Solidní zpracování,   napínavé, efektivní,   akční, s citovým   podtextem... až na   nepřesvědčivou a   "divnou" finální   příšeru jsem se   neskutečně bavil.
James000
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.5.2008
Tento film je dost dobrý   dávám mu 10 b..Ten Hellboy   je super ďáblík :D Ale ta   ženská umí divi..ten oheň   se mi moc líbí..
lesumir
Hodnocení:
Přidáno: 13.3.2008
Nemuzu si pomoct, ale i kdyz   je Roden vynikajici herec a   bez pochyby jeden z nejlepsich   u nas, tak Beran, jakozto   zmutovany nacek byl lepsi a   kdyby tam byl hlavnim   zaporakem, nic by se nestalo.   Jinak, film mel smrnc a vubec   jsem se nenudil. Perlman hraje   vetsinou dobre, ale tohle s   emu opravdu povedlo, zahral to   skvele. Ale celkovy dojem jako   takovy - neco mi tam trosku   chybi, proto jenom 4 stary.
Cardigan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.3.2008
Ac tedy tohle skutecne není   muj sálek caje, nedokázu   vysvetlit, proc me tenhle film   zaujal. Byla jsem spokojená a   okamzite se rozhodla, ze tohle   musím mít ve svý sbírce   DVD. No - zázraky se dejou...
Cash89
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.3.2008
Ikdyž jsem viděl jen asi   hodinu filmu tak mě to   opravdu zaujalo a jen lituju   že sem to nedokoukal   celé...Z velmi béčkového   komiksu dokázal režisér   Guillermo Del Toro natočit   velmi povedenou podívanou pro   všechny...Velmi podařené   triky...nádherné   nestvůry...jedna hláška   vedle druhé a ještě Karel   Roden...To všechno slibuje   solidní zábavu
ELEONORA
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.3.2008
Sobotní večer
dle mých představ. Suché   hlášky tohoto pašáka mohu   slyšet zas a zas. Vnouček   dostal po uvedení filmu do   kin komiks pod stromek. Ale   hlavní představitel je   perfektní v každé roli,   dovolím si připomenout   Jméno růže. Všechny role   jsou mu přímo šité na   míru. Těším se moc, jak si   to užiju! Ještě 2 hodiny!
leva2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.1.2008
Scénář: Guillermo del Toro   .. Velmi povedené comix   movie.. Film začíná na   více než 100% (ten malý   Hellboy je   "kouzelný":)), pak   se to dlouho drží   plus/mínus na 80%, ale ten   konec - ten je na hloupých   55% (zvláště ta finální   "příšera" je   příšerná). Celkově ale   pod **** nepůjdu, del Toro a   hlavně Perlman mě velice   překvapil! Uvidíme se v   pekle
foxx
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.12.2007
Neumím si to vysvětlit   jinak, než že jsem   nevděčný divák tohoto   žánru. Mám totiž   nejmenší hodnocení ze   všech zde komentujících.   Ale mám - li být upřímný,   nemůžu ani jinak. Svět   fantasy - žánru mám   poměrně rád. Co mi však   nějak nesedí, je kombinace   fantasy světa s   "reálem". Takže   Hellboy je sice megahrdina,   mě však snímek nesedl ani   přesto, že v něm hrál   Karel Roden.
Duster
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.11.2007
Pro mě jeden z nejlépe   zfilmovaných comicsů. Ne že   by to bylo scénáristicky   bůhvíjak originální, ale   to mi v tomhle případě   nevadí. Film má totiž   švih, dynamiku a výbornou   odlehčenou atmosféru.   Perfektní oddechovka, u   které může člověk vypnout   a jenom se bavit vynikající   vizuální podobou filmu a   cool hláškami hlavních   postav. Z těch je   jednoznačně   nejvýraznější samotný   Hellboy Rona Perlmana, který   je typově podobný třeba   Marvovi ze Sin City a právě   on drží laťku hodně   vysoko. Pro našince je potom   přirozeně zajímavé   obsazení Karla Rodena, který   většinu svých amerických   kolegů s přehledem   přehrává (třebaže už   jsem ho viděl i v mnohem   lepší formě). Je toho   spousta kvůli čemu stojí za   to tenhle snímek vidět. A   člověk ani nemusí být   fanda comisců. Škoda jen   poněkud slabšího závěru.   Takže za 8/10.
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.11.2007
Hellboy je povedený akční   film podle komiksu, Ronu   Perlmanu sedla role perfektně   aby ne když je to kvalitní   herec-padouch. Skvělé   postavy, ožívající v tomto   filmu.
Opravdu   kvalitní filmový snímek.
Chrustyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Výborný komiksový   akčňák. Film sice   neoplívá závratnými   pořítačovými triky nebo   skvělými akčními scénami   má však jedno velké plus,   které ho odlišuje od   ostatních komiksových   filmů. Skvělého herce v   hlavní roli. Ronu Perlmanovi   role Hellboye sedla jako   ulitá a podle mě by si za   ní klidně zasloužil i   nějakou nominaci na Oskara   nebo jakoukoliv jinou cenu.
SakoVerife
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.4.2007
bohuzel zklamani pro mne.   Mozna ma na to vliv i to ze   neznam puvodni komix. Humor   ktery mi nic moc nerikal byl   urcite take pricinou meho   hodnoceni.
sluníčko
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.8.2006
Helboy
Hellboy (Ron Perlman) byl   během druhé světové války   přivolán na Zemi šíleným   Grigori Rasputinem (Karel   Roden), aby se stal poslem   apokalypsy. Ze spárů   nebezpečného zločince jej   však zachránil zakladatel   tajného Úřadu pro výzkum   paranormálních jevů   (Ú.V.P.J.) profesor Broom   (John Hurt), který jej poté   vychoval jako svého   vlastního syna a pomohl mu   rozvinout jeho výjimečné   schopnosti. Hellboy se   navzdory svému temnému   původu zařadil k   bojovníkům na straně   dobra.
V Ú.V.P.J. se   Hellboy stal součástí   zvláštní rodiny, do níž   kromě něj a Brooma patří   také telepatický „mořský   muž“ Abe Sapien (Doug   Jones) a půvabná Liz Sherman   (Selma Blair), která   disponuje schopností   pyrokineze. Všichni dohromady   tvoří hlavní obrannou linii   před Rasputinem, který chce   získat Hellboye zpět do své   moci a využít jeho sil, aby   mohl rozpoutat armageddon.
K3
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.6.2006
Hellboy je sice hustej řízek   s dobrejma hláškama, ale to   je asi jediný dobrý na tom   filmu, děj je dost ubohej a   závěr klasickej ;-)
huron
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.4.2006
Přestože žánr je můj   oblíbený, film mě trochu   zklamal. Přes dobrou   atmosféru, výborné triky a   zpracování jsem se nějak   nemohl do příběhu ponořit   - dialogy a stavba příběhu   mi připadala trochu   chaotická. Přesto   doporučuji, už kvůli Karlu   Rodenovi.
Rosomak
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.2.2006
Velmi originálně pojatý   comicsový film, který   převyšuje ty ostatní   přístupem režiséra, který   celou podívanou odlehčuje,   přistupuje k ní s lehkým   přístupem a dosahuje tak   maximální zajímavosti...
Potěšilo mě obsazení   předních českých herců,   což není u amerických   filmů zvykem.
Myslím,   že tenhle film patří mezi   ty nejlepší comicsové   filmy, co kdy vznikly, má   totiž přesně takovou   hellboyovskou atmosféru,   jakou sem si vždycky   představoval...která mě do   příběhu vtáhla a já se   bavil (a o to jde).
EwiczkaH
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.5.2005
Čertíček
Mno, já od toho nic   nečekala, ale mile mě ten   film překvapil - od super   obsazení až po dokonalý   hlášky :-). Teda komiks sem   nikdy nečetla, a tak nevím   kde se vzala scéna kdy HB   sleduje ty dva na schůzce,   ale to ten film tak nějak   ozvláštnilo, zlidštilo to   HB...Hustý.
power
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.5.2005
hellboy se neda se spidermenem   nebo s jinymi komiksovyma
hrdinama vubec porovnat   ale film byl stejne v necem   vyjimečny.
nash
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.3.2005
Hellboy je ten   nejsypmatičtější   comicsový hrdina, jakého sem   poznal. Červenej ohnivzdornej   týpek s pekla s upilovanýma   rohama, ocasem a kamennou   rukou, který je nešťastně   zamilovanej do holky, která   se umí samovznítit, a který   při likvidování démonů   trousí geniální hlášky.   Fakt paráda. A ten konec?   Vrchol romantiky....
fifoml
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.2.2005
Trochu novy pohlad na   komiksoveho hrdinu. Je to   uplne neco jineho nz spiderman   nebo batman a jim podobni.   Nejen hrdina ale i film. Sou   to ruzny monstra a lide ktery   preziji i staleti. Pokud je   nezabije Hellboy... jednoduse   takova pohadka
artcrime
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.2.2005
spiderman nebo dardevil byly   natoceny lip.je to asi tim ze   helboj je trochu jinej druh   komiksovyho hrdiny
tuwanakha
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.12.2004
čertík proti všem
Poslední dobou se filmy s   komiksovými hrdiny kino jen   hemží, a proto je nutné   přistupovat k nim   obezřetně. Hulk byl   strašný, Daredevil ušel,   Spiderman je slušný, ale na   starého dobrého Supermana s   Ch. Reevesem stále nikdo   nemá. Hulk se snaží se   všech sil a musím říct,   že jsem pyšný na našeho   Rodena (Rasputin), který   prostě všechny   převálcoval. Hlavní hrdina   je svým způsobem milý, ale   já fandil Rasputinovi!
efCZa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.10.2004
Hellboy je vydařený   Béčkový fantasy film.   Nejsem komiksový maniak a   nějaký Hellboy pro mne   existuje tedy pouze ve filmu.   Fantasy fandové by jej   neměli propásnout, pro   ostatní pohodová pohádka na   zabití času. Hlavní   dějová linie je   propracovaná, ale přesto   film působí poněkud ploše,   nzanechává nijaký   zážitek. Přesto bych ho   úplně nezavrhovala.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih20825minih20825Tetička (1941) 
Tetička n
minih153917minih153917Spider-Man: Daleko od domova (2019) 
Spider-Man: Far From Home n
minih155451minih155451Anna (2019) 
Anna n
minih41605minih41605Cesty ze slepých map (1989) [TV film] 
n
minih186229minih186229Tři tygři: Jackpot (2022) 
Tři tygři: Jackpot n
minih169662minih169662Dva papežové (2019) 
The Two Popes n
minih49228minih49228Zemský ráj to napohled (2009) 
Zemský ráj to na pohled n
minih2306minih2306...a jitra jsou zde tichá (1972) 
A zori zděs tichie n
minih131129minih131129Marťan (2015/1) 
The Martian n
minih171291minih171291Likvidátoři (2016) 
Eliminators n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Hellboy II: Zlatá armáda (2008)

 Hellboy II: Zlatá armáda (2008)
Hellboy II: Zlatá armáda n
Hellboy II: The Golden Army
Žánr: fantasy / akční / dobrodružný / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: Guillermo Del Toro

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

18:00 - 18:25

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Perimetr

17:55 - 18:25

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:30 - 18:30

42 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

17 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763989
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178295

Poslední komentáře

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10