Jeden svět

Komentáře uživatele sluníčko

sluníčko

sluníčko zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 60
60 sekund (Gone In 60 Seconds)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2006
60 sekund
Super akce to se mi líbí ! A   Nicolas Cage tady.
Alexander Veliký (Alexander)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2006
Alexandr Veliký
Krásný historický film.
Anděl Páně
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.8.2006
Anděl Páně
Čekala jsem od toho víc ?   :-(
Asterix a Obelix (Astérix et Obélix contre César)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.8.2006
Asterix a Obelix
Super oddech_humor to je   potřeba !
Auta (Cars)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.8.2006
Auta
Cars

Animovaná   komedie ze světa autíček od   tvůrců filmů Hledá se Nemo   nebo Úžasňákovi v kinech   od 13. července.

animovaný rodinný, 116   min, Dolby Stereo, český   dabing, mládeži   přístupný

Režie: John Lasseter

Česká premiéra:   13.7.2006
Babička
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.8.2006
Babička ( 1971 )
To je můj nej nej milejší   český film, připomíná mi   moji prababičku. Herečka   Kurandová jí je moc   podobná.
Bratrstvo neohrožených (Band Of Brothers)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2006
Bratrstvo neohrožených
Ohromující dílo smekám !
Buď v klidu (Be Cool)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.8.2006
Buď v klidu.
Nic moc :-(
Císařův pekař a pekařův císař
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2006
Císařův pekař a pekařům císař
Můj nejoblíbenější film ,   vrací mě to do dětství a   čisté duše a že vždy   zvítězí dobro nad zlem a   pýcha nad moudrostí. Jo   Werich... co k tomu dodat   prostě nádhera a takové   filmy už dnes nebudou .
Critters
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.8.2006
Critters
Blbina
Černý jestřáb sestřelen (Black Hawk Down)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2006
Černý jestřáb sestřelen
Film podle zkutečnosti moc   pěkný i když válka a   umírání je strašné ! Za   10 !!!
Děsnej doják (Date Movie)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.11.2006
Děsnej doják
Stojí za to shlédnout tento   bláznivý film ( parodii na   filmy : Jeho fotr je lotr ,   Mr. § Mr.Smith a mnoho   dalších
uvolňovaček ) nebudete   se nudit !
Gladiátor (Gladiator)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2006
Gladiátor
Úžasný film můžu se na   něj dívat kolikrát chci ,   ale nedá se okoukat .
Gothika
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.8.2006
Gothika
Skvělá a uznávaná   psycholožka Dr. Miranda Grey   (HALLE BERRY) je expertkou na   posuzování toho, co je   racionální. Co je logické.   Co nezachází za hranice   příčetnosti.
Pod   vedením svého manžela   (CHARLES S. DUTTON),   vedoucího oddělení   psychiatrie Woodwardské   ženské věznice, léčí   nebezpečně psychicky   narušené pacientky, mezi   které patří i Chloe   (PENÉLOPE CRUZ) –   charismatická vražedkyně,   jejíž svědectví o   satanistickém mučení jsou   uvážlivou doktorkou   považovány za pouhý výplod   paranoidní mysli.
Po   setkání s tajemnou dívkou   se však její spokojené   manželství a vyrovnaný   život změní v nejhorší   noční můru. Když se   Miranda probudí po hrůzné   autonehodě, se zděšením   zjistí, že její manžel byl   zavražděn a všechny stopy   směřují právě k ní.   Zatímco se snaží přijít   na to, za jakých okolností   by vůbec mohla spáchat   podobně brutální a   otřesný čin vůči   člověku, kterého milovala a   obdivovala, ocitá se   uvězněná ve Woodwardu mezi   svými bývalými   pacientkami.
Chování   doktorky, která si z osudné   noci pamatuje pouze několik   nejasných vizí tajemné   dívky, se postupem času   stává čím dál tím více   nevyzpytatelným. Zoufalá   snaha, s níž se pokouší   dokázat svou nevinu, je   jejím bývalým   spolupracovníkem Dr. Pete   Grahamem (ROBERT DOWNEY JR.),   který je soucitný, avšak   zároveň velmi skeptický,   vnímána jako začátek   sestupu do hlubin   šílenství.
Miranda   postupně začíná věřit,   že se jí zmocnily   nadpřirozené síly, které   jsou odhodlány se pomstít i   za cenu toho, že ji   připraví o rozum. Zatímco   ji Chloe stahuje do svého   osobního pekla, musí Miranda   zjistit, zda skutečně   směruje k branám   šílenství… nebo pouze   blíže k pravdě.
Hellboy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.8.2006
Helboy
Hellboy (Ron Perlman) byl   během druhé světové války   přivolán na Zemi šíleným   Grigori Rasputinem (Karel   Roden), aby se stal poslem   apokalypsy. Ze spárů   nebezpečného zločince jej   však zachránil zakladatel   tajného Úřadu pro výzkum   paranormálních jevů   (Ú.V.P.J.) profesor Broom   (John Hurt), který jej poté   vychoval jako svého   vlastního syna a pomohl mu   rozvinout jeho výjimečné   schopnosti. Hellboy se   navzdory svému temnému   původu zařadil k   bojovníkům na straně   dobra.
V Ú.V.P.J. se   Hellboy stal součástí   zvláštní rodiny, do níž   kromě něj a Brooma patří   také telepatický „mořský   muž“ Abe Sapien (Doug   Jones) a půvabná Liz Sherman   (Selma Blair), která   disponuje schopností   pyrokineze. Všichni dohromady   tvoří hlavní obrannou linii   před Rasputinem, který chce   získat Hellboye zpět do své   moci a využít jeho sil, aby   mohl rozpoutat armageddon.
Hitch: Lék pro moderního muže (Hitch)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.8.2006
Hitch:Lék pro moderního muže
Alex „Hitch“ Hitchens   (WILL SMITH) je legendárním   – a záměrně anonymním   – newyorským   „schůzkologem“, který   už pomohl bezpočtu mužů   získat ženu jejich snů.   Během příprav jeho   posledního svěřence Alberta   (KEVIN JAMES), poddajného   účetního, který je   okouzlen přitažlivou   celebritou Allegrou Cole   (AMBER VALLETTA), se Hitch   konečně setká s   rovnocenným soupeřem v   podobě krásné a mazané   bulvární novinářky Sary   Melas (EVA MENDES), jež   Allegru pronásleduje na   každém kroku.

Profesionální starý   mládenec Hitch se do Sary   znenadání beznadějně   zamiluje – aniž by tušil,   že jejím největším   sólokaprem by se mohlo lehce   stát odhalení   nejslavnějšího   manhattanského schůzkologa.
Horem Pádem
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.8.2006
Horem pádem
Dvěma převaděčům   uprchlíků (Zdeněk Suchý,   Jan Budař) zůstane po akci   ve voze dvouměsíční   dítě. Zapomenutého   indického chlapečka prodají   bezdětné Milušce (Nataša   Burger), která touží po   dítěti. Její manžel   František (Jiří Macháček)   je ovšem fotbalový hooligan   a rasista…

Čtyřicetiletá Hana   (Ingrid Timková) pracuje v   poradně pro uprchlíky. Její   o mnoho let starší partner   Otakar (Jan Tříska)   zkolabuje při přednášce na   univerzitě. Jejich   osmnáctiletá dcera Lenka   (Kristýna Boková-Lišková)   se omylem dozví, že Otakar   se nikdy nerozvedl se svojí   první ženou Věrou (Emília   Vášáryová), s níž má   syna Martina (Petr   Forman)…

Příběhy se odehrávají   převážně v kulisách   současné Prahy.
Hra s nevěrou (Derailed)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.8.2006
Hra s nevěrou
Výkonný pracovník v   reklamní agentuře Charles   Schine (Clive Owen) je jen   dalším člověkem z Chicaga,   který každé ráno běží   na vlak v 8:43, aby se dostal   včas do práce. Když jej ale   jednou nestihne a díky tomu   se setká s Lucindou Harris   (Jennifer Aniston), jeho   život se nenávratně   změní.

Lucinda je šarmantní,   krásná a svůdná.   Přestože jsou oba v   manželském svazku a mají   děti, jejich vzájemná   přitažlivost je   neodolatelná. Společné   obědy brzy přejdou v   koktejly po práci a   zanedlouho se už oba ocitají   v hotelovém pokoji. Jejich   zdánlivě bezchybný vztah se   však radikálně změní v   okamžiku, kdy do pokoje   vtrhne brutální cizinec   LaRoche a začne oba milence   ohrožovat pistolí. Poměr se   brzy změní v noční můru,   která je mnohem   nebezpečnější a   násilnější, než si   dokázali představit.

Charlesův život   začne být brzy plný   podvodů, vydírání,   násilí a zločinu. Vzhledem   k nemožnosti svěřit se své   ženě nebo kontaktovat   policii se stává vězněm ve   světě, který nepoznává, a   v němž není po jeho   předchozím životě ani   památky.
Hráč (The Rookie)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.8.2006
Hráč
Natočeno v USA 2002 , 123   min.
Ivánku,kamaráde,můžeš mluvit,aneb, Tak to mi ho te
Tak to nemá chybu !!!!!!
Ježíš (Jesus)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.8.2006
Ježíš ( 1979 )
Tento film je natočený podle   Bible slovo od slova !   Obletěl skoro celý svět .   Můžete si ho koupit na   adrese Plzeńská 166, Praha   5, 150 00 originál ( Nový   život ) za 200,- Kč + 40,-   Kč za balné. Film mě   ohromil !!! Tak jsem se mohla   přiblížit k Bohu . Není   tak krutě líčený jako   Umučení Krista od Mella   Gibsona , ale on to viděl   jinýma očima a chtěl , aby   lidé uviděli a pocítili jak   Ježíš Nazaretský trpěl !!
Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň (The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch the Wardrobe)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.8.2006
Letopisy Narnie: Lev,čarodejnice a skříň
Nadčasové dobrodružství z   pera slavného spisovatele C.   S. Lewise Letopisy Narnie   vypráví příběh čtyřech   sourozenců - Lucinky,   Edmunda, Zuzany a Petra -   kterým se během hry na   schovávanou ve venkovském   sídle starého profesora   podaří pomocí magické   skříně dostat do jiného   světa. Narnie, v níž se   ocitnou, se ukáže být   okouzlující a mírumilovnou   zemí obydlenou mluvícími   zvířaty, skřítky, fauny,   kentaury a obry, která je   však díky prokletí zlé   Bílé čarodějnice Jadisy   odsouzena k věčné zimě.   Děti se pod vedením   vznešeného a tajemného   panovníka, lva Aslana,   odhodlají mocné   čarodějnici postavit, aby   dokázali ledové kouzlo   zlomit a osvobodit tak říši   navždy.
Město andělů (City of Angels)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2006
Město Adělů
Nádherný film plný lásky a   oběti pro druhého vždy si   zapláču .
Proto za 10   bodů. Supr !
Mlha (The Fog)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.8.2006
Mlha
The Fog

S mlhou   se do města Antonio Bay   vrací zločiny minulosti.   Nový horor v kinech od 30.   března.

akční horor, 99 min,   Dolby Stereo, české titulky,   mládeži nevhodný do 12   let

Režie:   Rupert Wainwright

Hrají: Tom Welling,   Maggie Grace, Selma Blair,   DeRay Davis, Kenneth Welsh,   Adrian Hough

Česká premiéra:   30.3.2006 Obyvatele malého   městečka jménem Antonio Bay   terorizuje děsivá a   nenávistná síla, která se   ukrývá ve smrtící husté   mlze. Pod jejím závojem   číhá hrůzyplné   tajemství, které musí lidé   z města odhalit dříve, než   bude pozdě.
Můj auťák Brouk (Herbie: Fully Loaded)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.8.2006
Můj auťák brouk
Maggie Peyton (LINDSAY LOHAN),   jejíž rodina se už po tři   generace věnuje účasti v   automobilových závodech   NASCAR, má závodění v   krvi. Díky svému otci Rayovi   (MICHAEL KEATON), který se ji   snaží přehnaně chránit   před veškerým nebezpečím,   jsou však všechny její   snahy o kariéru špičkové   závodnice odsouzeny k   nezdaru. Ray jí nabídne jako   odměnu za úspěšné   dokončení univerzitního   studia auto, ale místo do   obchodu zamíří na   vrakoviště. Maggie se   zamlouvá starý Nissan, ale   zdá se, že o její pozornost   usiluje také jistý   zrezivělý Volkswagen Brouk,   se kterým - ke svému   nemalému překvapení -   nakonec skládku opustí. Jak   se brzy ukáže, starý Brouk   jménem Herbie není jen   obyčejný kus rezavé   karoserie s motorem, ale   kouzelné auto, které Maggie   pomůže splnit její velké   sny.
Můj miláček ráže 6,65 (Dear Wendy)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.9.2006
Souhlasím s Tvým názorem   TSZ. M
Muž v povětří
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.8.2006
Muž v povětří
Natočeno 1955 83 min.
Jiří Grossmann
Drahý můj Jiří   Grossmann
Musel   znamenitý a milovaný herec,   zpěvák a textař opravdu   zemřít tak mladý?   Vzpomínají M. Šimek, N.   Urbánková, P. Bobek, J.   Suchý a další. Kamera M.   Černý. Scénář a režie J.   D. Novotný.
Nevyjasněná úmrtí - Herec Karel Höger
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.8.2006
Nevyjasněná úmrtí-Karel Höger
Herec Karel Höger
Na   oblíbeného milovníka i   představitele složitých   charakterů s láskou   vzpomínají nejen diváci,   ale také příbuzní,   kolegové a přátelé E.   Högerová, J. Hlaváčová,   V. Chramostová, R. Lukavský,   J. Tříska, O. Krejča, L.   Munzar, O. Vávra, J. Weiss a   další. Kamera D. Ployhar.   Scénář a režie M. Dostál.
Nevyjasněná úmrtí - Holubí andante
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.8.2006
Nevyjasněná úmrtí-Jiří Schelinger
Holubí andante
Jiří   Schelinger - konec legendy.   Blesková kariéra vlasatého   zpěváka v letech normalizace   a jeho záhadná smrt ve   vlnách Dunaje. Scénář M.   Dušák a M. Kudrnáč. Kamera   J. Radek. Režie M. Dušák.

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

11:30 - 12:00

9 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Rytíři

11:05 - 12:00

34 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Rizzoli & Isles - Vraždy na pi...

10:55 - 11:45

44 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

9 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190274
Osobností: 697373
Fotografií: 762979
Plakátů: 375676
Obsahů a biografií: 177914
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10