Zari
ohodnotit

Vyprávěj [TV seriál]

Jugoslávie (2012) - 3. díl (4. série)

Rok:
2012
Délka:
52 minut
„Vydařená dovolená. Čtvrtá řada oblíbeného retro seriálu, tentokrát z konce osmdesátých let.“
 

Obsah filmu Jugoslávie

 
Karel s Evou vyráží na vysněnou dovolenou do Jugoslávie. Cestuje s nimi také Krbec a Horovi se synem Vašíkem, který dokončil vysokou školu. Přestože cestu pečlivě naplánovali, často narážejí na nečekané potíže. Honzovi je líto, že si to u Lucie rozházel. Nějakou dobu se nevídají, setkají se až na Honzovy narozeniny v hospodě, společně s Klaudíí a Rosťou. Všichni čtyři jsou ze setkání mile překvapení.

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.4.2018
stará dobrá Jugoška
Jeden z lepších dílů čtvrté série   připomene mnoha Čechům problémy s výjezdní   doložkou a devizovým příslibem. Já byl   poprvé v roce 1969 v Chorvatsku, čerstvě   plnoletý, zamiloval jsem se do krásné Danici   Rakič. Chorvati nás tenkrát měli rádi kvůli   okupaci Rusáky v roce 1968, nejednou se stalo,   že nám dávali pivo a krabičky cigaret zdarma.   To ještě nebyli takoví vydřiduši jako dnes.   Pak jsem dvacet let žádal marně o doložku do   Jugoslávie. Pokud jste neměli známosti a   nepodpláceli, byli jste bez šance vycestovat.   Jako obyčejný dělník z fabriky, který nelezl   režimu do zadku, zbytečná snaha vystávat 9x   frontu na pasech a vízech. Tenkrát mezi námi   všemi byla rovnost, ale někteří byli   rovnější a tak cestovali každý rok a mezitím   i do jiných západních zemí. Až v   devadesátých letech jsem znovu jel do   Chorvatska, snad sedmkrát osmkrát dovolená,   oblíbil jsem si Istrijský poloostrov, Poreč,   Umag, Rovinj, Pulu atd. A nejhezčí dovolená   byla v luxusním hotelu na malém ostrově Crveni   Otok, kde prakticky byly pouze pláže a   stejnojmenný hotel. V roce 06/1992 jsme tam byli   jediní Češi. Dodnes rád vzpomínám na   krásné čisté moře, ale už jsem objevil v   posledních patnácti letech zajímavější   destinace.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.1.2015
Tak tento díl vyvolal vzpomínky....
Jediné, na   co jsem si opravdu nepamatovala, byly talony na   benzin, ale to mě jako malému parchantěti,   který se těšil na moře, bylo ukradené.
A tu   zmrzlinu mi naši koupili vícekrát, nejen díky   tomu, že nešli na mušle.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Jugoslávie (2012) [TV epizoda]Jugoslávie (2012) [TV epizoda]Jugoslávie (2012) [TV epizoda]Jugoslávie (2012) [TV epizoda]
Reklama