Cerven
ohodnotit
 

Obsah filmu Velký den

 
Je doba příprav na spartakiádu. Dlouho se cvičí, pracuje se na stavbě jídelny, vojáci jsou unavení, velitel praporu podplukovník Válek si jde prohlédnout rotu nadporučíka Lípy a najde vojáky, kteří se v noci vrátili z patronátního večírku, po budíčku v posteli místo na rozcvičce. Je tedy zle.

Válek ví, že Lípa má problémy s děvčetem Klárkou v Sedlci, které její sestra Iva (Libuše Geprtová rozmlouvá vojáka. U Válka se dcera zase rozešla s poručíkem Borošem. Velitel praporu Válek přijede za poručíkem Borošem, aby se ho zeptal, jak to myslí s jeho dcerou Luckou. On by si ji vzal hned, ale ona jej nechce. Lucka (Yveta Kornová) se svěřuje...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV ]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.6.2020
Jak nám ukazuje příběh čtvrté části,   život s vojákem z povolání není žádná   procházka růžovým sadem. Takový člověk   nikdy neví, co bude za pět minut, ani za hodinu   či za dvě, natož druhý den. A tak se klidně i   stane, že se kvůli nečekanému vyhlášení   poplachu v kasárnách nemůže dostavit ani na   vlastní zásnuby. Dějství si jinak všímá   vojenským přípravám na spartakiádu, z jehož   přímých záběrů je vše nakonec ukončeno.   Ano, stejně jako v předchozí části i nyní   byly použity reálné záběry s ukázkou   spartakiádního cvičení vojáků na Strahově   spolu se závěrečným průvodem na Letné. Nic   než vzpomínka na dobu dávno minulou.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama