Cerven
ohodnotit
<< Předchozí díl 6 z 6 dílů Následující díl >>
 

Obsah filmu Velitel

 
U nadporučíka Petra Lípy je veselo, narodila se mu dcera Ivanka, velitel útvaru mu dal za pravdu a pověřil jej, aby vypracoval plán příštího cvičení praporu. Petr požádá štábního majora Šišku, aby jeho plán prostudoval. a když se vloudí chybička. aby ji poopravil - žádný študovaný z nebe nespadl.

Nadporučík Lípa je zavolán velitelem útvaru plukovníkem Skálou do své kanceláře, kde jsou již nadporučík Zdeněk Horák a major Rott od VB. Na Horáka přišlo udání, že v domě, kde bydlí i Lípa, se slavilo a Horák po odjezdu zřejmě zabil svým autem - pacifistu - pana Zeleného, protože se městem šíří řeči, že armáda chce případ ututlat. Horák...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV ]
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.6.2020
Dramatizace pokračuje nejen v jednání a   řešení problémů v útvaru, ale i v soukromém   životě. Výborné výsledky ze cvičení   vojáků jsou sice vyžadovány, ale ne na úkor   zjednodušování dané situace. Ano, ve své   době v tom byly otázky i politické. Všechny   vyřešené trable a výsledky hodné k   uspokojení jsou nakonec oslaveny vojenskou   přehlídkou opět na Letné, odkud také   pocházejí použité záběry. Jeden by řekl,   že už bude všeho konec, ale není. Nastalo   zimní období s krutými mrazy, čímž vznikly   problémy v povrchových uhelných dolech, kam   byla rota vyslána na výpomoc. A i tam se začali   dít věci. Vcelku již zbytečná dějová   záležitost, ale budiž.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama