Duben
ohodnotit

Šťastné údolí [TV seriál]

Happy Valley

Žánr:
Rok:
2014
Délka:
60 minut, 12 dílů

Popis / Obsah / Info k filmu Šťastné údolí

Obsah se zatím připravuje.
Pokud se chcete stát publicistou anebo napsat krátký obsah k filmu můžete zde.
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Zdenek43
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.11.2017
zase anglani potvrzuji, ze toto umi - umi delat k
zase potvrzuji, ze umi delat kriminalky .......   fak dost dobry.... kez by umeli i to ostatni   .........
jarda53
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.9.2017
A máme tu další kriminální sérii ze   zahraničí a můžeme srovnávat s naší českou   nadprodukcí pro srovnání, proč britské   seriály jsou zajímavější, proč herecké   výkony jsou obdivuhodné. Máme za sebou jenom   první díl, který udivil diváky a pro něj bude   každý další díl překvapivý. Královna   českého dabingu Zlata Adamovská brilantně   rozehrává příběh stárnoucí policistky,   která se již stačila rozvést se svým mužem,   přesto si čas od času spolu v posteli   zahřeší, pohřbí svojí 18 letou dceru, která   spáchala sebevraždu a dožívá se i situace,   kdy muž, který má její smrt na svědomí, je   propuštěn na svobodu. Účetní firmy, vymyslí   jak se dohrabat k penězům, které by byly dobré   pro jeho dcery na prestižní školy, znenadání   je mu přidáno a on se snaží odvrátit únos   dcery majitele firmy, po kterém nyní únosci   žádají 1 milión liber. Exnere uč se!
emma24
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.9.2014
Vynikající Sarah
když tato minisérie má šest dílů a plyne   poměrně v pomalém tempu, tak přesto   nepostrádá celou dobu napětí a zvědavost na   vyvíjející se průběh vyšetřování i když   karty jsou rozdané hned v prvním díle. Celkově   je to film, který se line v psychologické a   dramatické rovině skoro víc, než v samotné   kriminální zápletce. Nejen, že výběr postav   do hlavních rolí byla trefou do černého, ale   všechny postavy byly tak dokonale charakterově   vykreslené, že mně nedělalo vůbec řádné   problémy se nejen s těmi postavami sžít, ale   stala jsem se obrazně obyvatelkou tohoto malého   městečka, kde byli mými sousedy, sestrou, či   kolegy v práci a podobně. V tom se zračí   dokonalá práce Eurose Lyna. Mluvím hlavně o   postavě Catherine, kterou hrála Sarah   Lancashire. Nepatří zřejmě mezi známou,   horní hereckou garnituru, ale tady hrála velmi   přirozeně, naprosto dokonale a svým hereckým   projevem se mně stala velmi blízkou. A tak bych   mohla pokračovat ve výčtu dalších výborných   hereckých výkonů, kde například Steve   Pemberton hrál svého zbabělce Kevina taky zcela   uvěřitelně a bezchybně. Za zmínku stojí i   Lewis, vyplašený kluk, který se pral se svým   svědomím, vykutálený Ashley, hajzlík Tommy,   kterého si střihnul James Norton taky bezvadně   a rozhodně nechci vynechat ani sestru Catherine,   Siobhan Finneran (Clare), kde jsem jim to jejich   sourozenecké pouto bezezbytku věřila. Já byla   velmi spokojená a myslím, že milovníci   britských minisérií budou také. Celkově to   shrnu tím, že Happy Valley neurazí intelekt   žádného diváka a já ho rozhodně velmi ráda   doporučím.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178298

Poslední komentáře

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratta v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10