Zari
ohodnotit

Šťastné údolí [TV seriál]

Happy Valley

Žánr:
Rok:
2014
Délka:
60 minut, 12 dílů

Komentáře k filmu Šťastné údolí

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Zdenek43
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.11.2017
zase anglani potvrzuji, ze toto umi - umi delat k
zase potvrzuji, ze umi delat   kriminalky ....... fak dost   dobry.... kez by umeli i to   ostatni .........
emma24
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.9.2014
Vynikající Sarah
když tato minisérie má   šest dílů a plyne poměrně   v pomalém tempu, tak přesto   nepostrádá celou dobu   napětí a zvědavost na   vyvíjející se průběh   vyšetřování i když karty   jsou rozdané hned v prvním   díle. Celkově je to film,   který se line v   psychologické a dramatické   rovině skoro víc, než v   samotné kriminální   zápletce. Nejen, že výběr   postav do hlavních rolí byla   trefou do černého, ale   všechny postavy byly tak   dokonale charakterově   vykreslené, že mně   nedělalo vůbec řádné   problémy se nejen s těmi   postavami sžít, ale stala   jsem se obrazně obyvatelkou   tohoto malého městečka, kde   byli mými sousedy, sestrou,   či kolegy v práci a   podobně. V tom se zračí   dokonalá práce Eurose Lyna.   Mluvím hlavně o postavě   Catherine, kterou hrála Sarah   Lancashire. Nepatří zřejmě   mezi známou, horní hereckou   garnituru, ale tady hrála   velmi přirozeně, naprosto   dokonale a svým hereckým   projevem se mně stala velmi   blízkou. A tak bych mohla   pokračovat ve výčtu   dalších výborných   hereckých výkonů, kde   například Steve Pemberton   hrál svého zbabělce Kevina   taky zcela uvěřitelně a   bezchybně. Za zmínku stojí   i Lewis, vyplašený kluk,   který se pral se svým   svědomím, vykutálený   Ashley, hajzlík Tommy,   kterého si střihnul James   Norton taky bezvadně a   rozhodně nechci vynechat ani   sestru Catherine, Siobhan   Finneran (Clare), kde jsem jim   to jejich sourozenecké pouto   bezezbytku věřila. Já byla   velmi spokojená a myslím,   že milovníci britských   minisérií budou také.   Celkově to shrnu tím, že   Happy Valley neurazí intelekt   žádného diváka a já ho   rozhodně velmi ráda   doporučím.
jarda53
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.9.2017
A máme tu další   kriminální sérii ze   zahraničí a můžeme   srovnávat s naší českou   nadprodukcí pro srovnání,   proč britské seriály jsou   zajímavější, proč   herecké výkony jsou   obdivuhodné. Máme za sebou   jenom první díl, který   udivil diváky a pro něj bude   každý další díl   překvapivý. Královna   českého dabingu Zlata   Adamovská brilantně   rozehrává příběh   stárnoucí policistky, která   se již stačila rozvést se   svým mužem, přesto si čas   od času spolu v posteli   zahřeší, pohřbí svojí 18   letou dceru, která spáchala   sebevraždu a dožívá se i   situace, kdy muž, který má   její smrt na svědomí, je   propuštěn na svobodu.   Účetní firmy, vymyslí jak   se dohrabat k penězům,   které by byly dobré pro jeho   dcery na prestižní školy,   znenadání je mu přidáno a   on se snaží odvrátit únos   dcery majitele firmy, po   kterém nyní únosci   žádají 1 milión liber.   Exnere uč se!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama