Zari
ohodnotit

Slunečno, místy vraždy [TV seriál]

The Glades

Další název:
Slnečno, sem-tam vraždy (SK)
Žánr:
Rok:
2010
Délka:
60 minut, 49 dílů

Obsah filmu Slunečno, místy vraždy

 
Geniální, leč poněkud drzý detektiv Jim Longworth se po neshodách s nadřízeným odstěhuje na slunečnou Floridu. Touží po troše klidu a opálení, jenže to si neměl vybírat stát s jedním z nejvyšších počtů vražd.

Po neshodách se svým nadřízeným v Chicagu se detektiv Jim Longworth, velký příznivec golfu, přestěhoval na Floridu. Zavolá mu jeho nynější šéf Mike Ogletree, že v močálu bylo nalezeno ženské tělo bez hlavy. Mrtvolu objevil zaměstnanec na místní pláži Justin Brussard a nezletilá Erin Williamsová, kteří poblíž v autě trávili noc. Když Jim hledá u močálu stopy, kousne ho aligátor. Při ošetření se pak Jim seznámí se zdravotní sestrou...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.7.2014
Detektivní seriál, který je v tak ohromné   konkurenci svým vyzněním zase o něco jiný.   Máme tu mladého a snad i sympatického   detektiva, který žije svůj život stejně jako   jeho soukmenovci a tak se od nich v ničem   neodlišuje. Své případy řeší s rozumem,   což znamená, že u toho používá hlavně   mozek. Není pro něj problém si dát střípky   dohromady a přijít všemu na kloub. A tak   seriál není akční, není ani nijak napínavý.   Je především konverzační, z čehož vyplývá   jeho pohodovost. Ano, je to zcela odpočinkový   seriálový počin, který sice nesedne každému,   ale svou nenásilnou formou a používáním   dedukcí má přeci jen něco do sebe.   Nepochopitelný je česká distribuční název.   Co je to za skolomeninu?


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama